Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atsaucoties Cēsu novada pašvaldības lūgumam nodrošināt Cēsu un Siguldas iedzīvotājiem ērtu un ātri nokļūšanu Rīgā un atpakaļ, Sabiedriskā transporta padome nolēmusi ieviest eksprešvilciena reisu sājā maršrutā, informē VSIA Autotransporta direkcija pārstāve Zane Plone.

No 9. jūnija tiks atklāts vilciena ekspreša reiss. Tas kursēs katru darbadienu – plkst.7.10 vilciens izbrauks no Cēsīm virzienā uz Rīgu, bet plkst.17.30 tas izbrauks no Rīgas un dosies atpakaļ uz Cēsīm. Ekspreša vilciens pasažieru apmaiņu veiks divās pieturvietās – Zemitāni un Sigulda.

Padome arī atbalstīja sabiedriskā transporta koncepciju nākamajai desmitgadei, uzdodot Autotransporta direkcijai sagatavot iepirkuma dokumentāciju atbilstoši sabiedriskā transporta nākotnes koncepcijai no 2021. līdz 2030. gadam. Plānots, ka jūnijā tiks sludināts iepirkums par pasažieru pārvadājumiem ar autobusiem reģionālajā maršrutu tīklā. Ar koncepcijas pamatnosacījumiem nākamnedēļ iepazīstinās satiksmes ministrs Tālis Linkaits un Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš.

Komentāri

Pievienot komentāru