Citas ziņas

Mediapool apgrozījums krities par 28%

Gunta Kursiša, 14.03.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Mediapool apgrozījums 2013. gadā veidoja 706 tūkstošus latu jeb nedaudz vairāk nekā vienu miljonu eiro, kas ir 28% kritums, salīdzinot ar pērnā gada apgrozījuma rādītājiem, liecina Lursoft dati.

2012. gadā SIA Mediapool apgrozīja 922 tūkst. Ls jeb aptuveni 1,4 miljonus eiro. Līdz ar apgrozījumu kritusies arī SIA Mediapool peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas pagājušajā gadā bijusi 16,0 tūkst. Ls (22,8 tūkst. eiro).

Uzņēmuma vadība savā gada pārskatā norādījusi, ka konkurence starp mediju aģentūrām ir ļoti spēcīga, tādēļ šogad, līdzīgi kā citus gadus, uzņēmuma galvenā prioritāte būs jaunu klientu piesaiste, kas ļautu palielināt apgrozījumu. Pērn kompānijas darbība bijusi fokusēta uz sadarbības attiecību nostiprināšanu un servisa nodrošināšanu esošajiem klientiem, tāpat arī SIA Mediapool koncentrējis spēkus jaunu klientu piesaistei un uzņēmuma konsultāciju sniegšanas un stratēģiskās plānošanas spēju stiprināšanai, teikts uzņēmuma pārskatā.

SIA Mediapool darbojas kopš 2008.gada. Uzņēmuma vienīgā kapitāldaļu turētāja ir Sandra Žuravļeva, kurai vēl bez SIA Mediapool pieder arī SIA MM Agency un SIA Mediapool Latvia.

Komentāri

Pievienot komentāru