Tirdzniecība un pakalpojumi

Medilink audzējis finansiālos rādītājus

Žanete Hāka, 11.10.2013

Jaunākais izdevums

Medicīnisko iekārtu un preču tirgotājs SIA Medilink audzis gan apgrozījums, gan peļņa, liecina Lursoft dati.

SIA Medilink pērn apgrozījis 5,94 miljonus latu, kas ir par 13,87% vairāk nekā 2011.gadā, savukārt peļņa pieaugusi no 304,64 tūkstošiem latu līdz 543,65 tūkstošiem latu.

Uzņēmums gan iesniegtajā gada pārskatā norāda, ka, pieaugot uzņēmuma apgrozījumam un peļņai, pērn arī palielinājušies izdevumi, kas saistīti ar tā saimniecisko darbību.

Šogad SIA Medilink plānojis palielināt apgrozījumu par 10%, kā arī sertificēt uzņēmuma kvalitātes vadības sistēmu atbilstoši ISO 9001 standarta prasībām.

SIA Medilink reģistrēts 2008.gadā un pieder Zanei Gorbunovai, Andai Kelvejai un Aijai Nesaulei. Pēc Lursoft datu bāzēs esošajām ziņām, A. Nesaulei, A. Kelvejai kopīgi ar Zaigu Gadzjus- Rancāni kopīgi pieder arī farmaceitisko izstrādājumu vairumtirdzniecības firma SIA Invitros.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Konkurences padome (KP) pieņēma lēmumu atļaut apvienošanos, ar kuru SIA Roche Latvija iegūst daļu no SIA Medilink piederošajiem aktīviem, informē KP. Atļauja dota, jo apvienošanās rezultātā būtiski nemazināsies konkurence ietekmētajā tirgū.

SIA Roche Latvija ir vairumtirgotājs, kas izplata Roche farmaceitiskos produktus un pakalpojumus Latvijā, savukārt SIA Medilink izplata in-vitro diagnostikas (IVD) sistēmas jeb produktus (t.sk. Roche), ko paredzēts izmantot, lai savāktu, sagatavotu un pārbaudītu no cilvēka ķermeņa ņemtus paraugus.

Apvienošanās rezultātā SIA Roche Latvija iegūst SIA Medilink biznesu, kas saistīts ar Roche IVD produktu piegādi Latvijas tirgū. Darījuma rezultātā mainīsies tikai IVD produktu piegādes process, proti, IVD produkti tiks piegādāti tieši – bez starpniekiem – no Roche iekārtu ražotnēm Vācijā uz Latviju. SIA Medilink turpinās izplatīt citu piegādātāju IVD produktus Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

FOTO: Miera ielā top Roche Latvija birojs un inovāciju laboratorija

Zane Atlāce - Bistere, 09.04.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Veselības aprūpes uzņēmums Roche Latvija šogad plāno pabeigt tai piederošās ēkas restaurāciju Miera ielā 25, projektā investējot piecus miljonus eiro.

«Pērnā gada beigās tika noslēgts pirkuma līgums starp Roche Latvija un Medilink, darījums tika pabeigts šī gada janvārī un savu darbību Latvijā uzsāka Roche DiagnosticsRoche Latvija struktūrvienība,» stāsta Roche Latvija vadītājs Rauls Vēliņš, piebilstot, ka, pateicoties darbības paplašināšanai, Roche Latvija palielinājis līdz 50 darbinieku skaitu, kas saistīti ar veselības aprūpes, tirdzniecības un servisa pakalpojumu sfēru.

Tostarp, uzņēmums 2016. gadā no valsts atpirka un pērn uzsāka ēkas Miera ielā 25, kas 1932.—1933. gadā tika būvēta Roche vajadzībām, atjaunošanu. Tajā būs Roche Latvija birojs un vieta inovāciju laboratorijai, kas papildinās Roche Akadēmijas atbalstu jaunajiem zinātniekiem.

Komentāri

Pievienot komentāru