Jaunākais izdevums

Ceturtdien (25. jūnijā) 50 gadu vecumā no sirds apstāšanās miris par popmūzikas karali dēvētais Maikls Džeksons (Michael Jackson), ziņo CNN.

Dziedātājs sabrucis savās mājās pēc tam nogādāts slimnīcā, kur ārsti viņu mēģināja atdzīvināt, taču neveiksmīgi. M. Džeksons tiks pasludināts par mirušu plkst. 0:26 pēc Latvijas laika.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pastāv risks, ka latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ir pārāk garš Nacionālajai basketbola asociācijai (NBA), tāpēc viņš varētu būt «izstīdzējis un lempīgs», izteicies Ņujorkas Knicks kluba prezidents leģendārais Fils Džeksons.

«Kā Šons Bredlijs, kurš tomēr bija diezgan labs spēlētājs, K.P. (Porziņģis) varētu gandrīz būt pārāk garš,» Džeksons izteicies izdevumam ESPN. «Viņa spēks varētu nekad nebūt pietiekami labs. Viņš varētu nebūt spējīgs tikt galvenajā aizsardzības pozīcijā, cīnoties ar masīvajiem spēlētājiem.»

Šā gada NBA jauno spēlētāju izvēles draftā tieši Džeksons spēlēja nozīmīgu lomu, lai Porziņģi ar ceturto numuru izvēlētos Knicks vienība.

Knicks prezidenta pieminētais Bredlijs 1993.gadā NBA draftā tika izvēlēts ar otro numuru, tomēr 12 sezonās vidēji guva tikai astoņus punktus

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ukrainā Zaporožjes apgabala padome vērsusies pie Augstākās Radas ar lūgumu pārsaukt vienu no apgabala ciematiem nesen mirušā dziedātāja Maikla Džeksona vārdā, ziņo Lenta.

Zaporožjes apgabala vietējais laikraksts Reporter Zaparožja vēsta, ka ar šādu ieteikumu klajā nācis viens no apgabala deputātiem, kurš arī norādījis, ka šis jautājums jau apspriests vienā no frakcijas sēdēm, un drīzumā tiks nodots tālākai izskatīšanai.

Db.lv jau vēstīja, ka ceturtdien (25. jūnijā) 50 gadu vecumā no sirds apstāšanās miris par popmūzikas karali dēvētais Maikls Džeksons (Michael Jackson).

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sony filmu studija esot piedāvājusi 50 miljonus ASV dolāru par tiesībām uz videoieraksta ar Maikla Džeksona mēģinājumu, gatavojoties koncertu sērijai This Is It, kas bija paredzēta šogad jūlijā, ziņo Press Association.

Uzticams informācijas avots, kura vārds netiek minēts, norāda, ka uz šo ierakstu pretendē vairākas studijas, ieskaitot Paramount, Universal un 20th Century Fox.

Filmu studijai, kas iegūs tiesības uz šī videoieraksta distribūciju, būs iespēja veidot filmu kopā ar M. Džeksona koncerta organizētāju AEG Live.

Jau ziņots, ka populārais dziedātājs Maikls Džeksons mira šī gada 25. jūnijā 50 gadu vecumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mirušais popa karalis Maikls Džeksons (Michael Jackson) pagājušā gada laikā nopelnījis vairāk naudas nekā jebkurš cits mūziķis vai aktieris (dzīvs vai miris), vēsta Forbes, kas izveidojis Pelnošāko mirušo slavenību topu.

Džeksons ar bruto peļņu 275 miljonu ASV dolāru apmērā ne vien ieņēmis pirmo vietu Pelnošāko mirušo slavenību topā, bet peļņas ziņā pārspējis pārējo 12 mirušo zvaigžņu peļņu kopumā.

Kā norāda Forbes, Džeksona pēcnāves ienākumi nāk no viņa daļas ienesīgajā Sony/ATV katalogā, filmas This Is It un paaugstinātās fanu intereses par viņa mūziku, video un citām ar Džeksonu saistītām lietām.

Lai iekļūtu šā gada sarakstā, mirušajai slavenībai laika posmā no 2009.gada 1.oktobra līdz 2010.gada 1.oktobrim vajadzēja nopelnīt vismaz 5 miljonus ASV dolāru.

13 zvaigznes kopumā nopelnījušas 506 miljonus ASV dolāru.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Mirušais Maikls Džeksons gada laikā nopelnījis vairāk nekā dzīvie laikabiedri

Gunta Kursiša, 24.10.2013

10. Amerikāņu rakstnieks, dzejnieks un komiksu autors Teodors Geizels (Theodor Geisel) jeb Dr. Seuss gada laikā nopelnījis deviņus miljonus ASV dolāru. Viņš mira 1991. gada septembrī 87 gadu vecumā. T. Geizels publicējis 46 bērnu grāmatas, kas tagad tiek ņemtas par pamatu Holivudas bērnu filmām. Piemēram, stāsta The Lorax ekranizācija 2012. gadā nesa 349 miljonu ASV dolāru ieņēmumus.

Foto: Wikimedia

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Popmūzikas leģenda Maikls Džeksons (Michael Jackson) pagājušā gada laikā, būdams miris, nopelnījis vairāk nekā pasaulē labāk pelnošā dzīvā slavenība Madonna. Proti gada laikā M. Džeksons nopelnīja 160 miljonus ASV dolāru, kamēr Madonna – 125 miljonus ASV dolāru, aprēķinājis Forbes.

Šī ir trešā reize pēdējo piecu gadu laikā, kad par pasaulē pelnošāko slavenību kļuvis «cilvēks no kapiem», raksta Forbes.

Lielākā daļa mirušā M. Džeksona ienākumu nāk no cirka Cirque du Soleil priekšnesumiem. Cirka izrāde Immortal jau nesusi ienākumus 300 miljonu ASV dolāru apmērā, veiksmīga ir arī Cirque du Soleil izrāde One, kuras nobeigumā virtuāls M. Džeksons izpilda «Man in the Mirror».

Uzziniet, kuras mirušās slavenības pēdējā gada laikā ir nopelnījušas pērnā gada laikā, galerijā augstāk!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pop karaļa Maikla Džeksona lolojums Nekurzeme (Neverland) izlikta pārdošanā, ziņo Move.

M. Džeksons jau 2007. gadā vēlējās šo īpašumu atgūt, bet, tad tā cena bija 25 miljoni USD, ko M. Džeksons nespēja samaksāt. Tagad īpašuma saimnieks to vēlas pārdot par 16.5 miljoniem USD.

M. Džeksons rančo nedzīvoja kopš 2005.gada jūnija, kad viņš tika attaisnots apsūdzībās par nepilngadīgu zēnu seksuālu izmantošanu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Maikla Džeksona nāve izvērtusies par komercprojektu

, 06.07.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Maikla Džeksona nāve nesusi Losandželosai labus ienākumus: ziedu pārdošanas apjomi pieauga gandrīz trīsreiz, milzu tirāžās tiek pārdoti mūziķa diski un viņam veltīti suvenīri, dažādu gadu M. Džeksona dziesmu albumi atkal ir ASV un Lielbritānijas mūzikas topu virsotnēs, raksta dp.ru.

Britu avīze The Times, atsaucoties uz vietējo varas iestāžu teiktā, raksta, ka mirušais Džeksons ir atstājis «biznesu stimulējošu paketi» Losandželosai. Par izdevīgu Džeksona nāvi vēlas pārvērst arī vietējie uzņēmēji. Piemēram, nakts kluba Mr. Lucky's Lounge, kur pirmo reizi savā karjerā uzstājās Džeksons, īpašnieks iecerējis tagad izjaukt klubu un pārdot tā daļas Džeksona faniem.

Jau ziņots, ka Maikls Džeksons mira 24. jūnijā 50 gadu vecumā. Viņa izvadīšana notiks 7. jūlijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Saskaņā ar patlaban pieejamo informāciju par mūziķa Maikla Džeksona testamentu tajā viņš norādījis, ka viņam piederošie īpašumi tiek novēlēti mātei un trīs bērniem, kā arī labdarībai, bet tēvam mūziķis nav novēlējis neko, vēsta telegraph.co.uk.

Paredzams, ka testaments, kas rakstīts 2002.gadā, tiesai tiks nodots šonedēļ. To rakstījis Džons Branka (John Branca) - prominents jurists izklaides nozarē, kurš bija M. Džeksona pārstāvis no 1980. - 2006.gadam. M. Džeksons Dž. Branku atjaunojis darbā neilgi pirms nāves.

M.Džeksona tēvs (Foto: AFP/SCANPIX)Dziedātāja vecāki iepriekš norādīja, ka M. Džeksons ir miris, neatstājot derīgu testamentu, tāpēc tiesai vajadzēšot izskatīt vairākus iepriekš rakstītos testamentus un izlemt par īpašumu sadali starp palicējiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rītdien, 28.oktobrī, daudzviet pasaulē, arī Latvijā, sāks demonstrēt filmu par aizsaulē aizgājušo dziedātāju Maikls Džeksons. Tas arī viss (Michael Jackson's This is it). Kinoeksperti lentei paredz grandiozus finansiālus panākumus.

Kā liecina Parex Plaza mājaslapā internetā www.forumcinemas.lv publicētā informācija «lielākā daļa filmas izejmateriāla filmēta 2009.gada jūnijā, STAPLES centrā Losandželosā, kā arī Inglvudā, Kalifornijā, kur Džeksons gatavojās tūrei This is it, kam bija jākļūst par 50 koncertu sēriju O2 arēnā Londonā».

«Filma piedāvās Džeksona faniem un mūzikas mīļotājiem retu iespēju ieskatīties skatuves darbā aiz kulisēm, baudīt skatuves spožumu, ļaujot justies kā skatītājam, kas sēž pirmajā rindā popmūzikas karaļa koncertā,» sola Parex Plaza.

Filma Latvijā tiks demonstrēta angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Strādājot pie mūzikla Vadonis, komponists Zigmars Liepiņš sapratis — Latvijai steidzami vajag jaunu Kārli Ulmani.

Vai Latvija nav kļuvusi par placadarmu kārtējam starptautiska mēroga eksperimentam, kas — Austrumi vai Rietumi ietekmē šeit notiekošos procesus, vai arī Obama Amerikā un Medvedevs Krievijā nav uzskatāmi par diktatoriem? Šādas un dažādas citas pārdomas radušās komponistam kādreizējam Radio SWH īpašniekam Zigmaram Liepiņam, strādājot ar kārtējo lieldarbu — muzikālo izrādi Vadonis, kas veltīta slavenākajam mūsu Valsts prezidentam Kārlim Ulmanim.

Kopš atbrīvojāties no savām daļām Radio SWH, informācija par jūsu gaitām ir visai paskopa. Ko īsti šobrīd dara Zigmars Liepiņš?

Nodarbojos ar savām mūzikas lietām, un ar zināmu sava kapitāla menedžēšanu. Tās «olas», kas savulaik ir «izdētas», tagad ir jāmēģina saglābt, lai tās nesaplīstu. Pa šo laiku esmu uzrakstījis Kapteiņa stāstus, svītu Dziesmu svētkiem Dziedot dzimu, dziedot augu, bet pašlaik top jauns darbs, kas pilnībā ir paņēmis manu laiku — muzikālā izrāde Vadonis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izsolē Melburnā par 49 tūkstošiem ASV dolāru pārdots balts cimds, kuru aizsaulē aizgājušais dziedātājs Maikls Džeksons (Michael Jackson) iemeta fanu pūlī 1996.gadā, vēsta BBC.

Cimdu iegādājās Lasvegasas Hard Rock Hotel&Casino.

Izsolītāji informējuši, ka šis cimds M. Džeksonam bijis rokā arī dienā, kad viņš apprecēja Debiju Rovu (Debbie Rowe) - viņa divu vecāko bērnu māti. Summa, ko izdevies iegūt par cimdu, bijusi gandrīz divas reizes lielāka nekā cerēts.

Arī interese par izsoli bijusi negaidīti liela.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Džeksona nāve var radīt miljonu zaudējumus

, 26.06.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Maikla Džeksona koncertu rīkotājs AEG Live, var ciest vairāku miljonu zaudējumus sakarā ar atceltajem koncertiem, raksta bbc.co.uk. AEG Live koncertus organizēja O2 hallē.

Tūkstošiem fanu tagad vēlas saņemt naudu par biļetēm un patlaban vēl nav skaidrs, ko segs apdrošinātājs. Tāpat darbu zaudēs tūkstošiem darbinieku, kuri bija nolīgti strādāt koncertos.

Kopumā biļetes uz popmūzikas karaļa koncertu iegādājušies 800 tūkstoši cilvēku. Kopējā biļešu vērtība veidoja 85 miljonus dolāru.

Uz katru šovu tika nolīgti apmērām 1000 darbinieku.

Db.lv jau rakstīja, ka ceturtdien, 25. jūnijā, 50 gadu vecumā no sirds apstāšanās miris par popmūzikas karali dēvētais Maikls Džeksons (Michael Jackson), ziņo CNN.

M. Džeksonam sirds apstāšanos, iespējams, izraisīja pretsāpju zāļu injekcija, kas tika veikta pēc Losandželosas arēnā notikušā mēģinājuma atgriešanās koncertam, raksta TimesOnline.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Īrijas zemo cenu aviokompānija Ryanair tomēr iecerējusi Rīgas lidostā izveidot savu bāzi, lai arī sākotnēji šo ieceri plānoja atlikt.

No jauna par ieceri izveidot Ryanair bāzi šodien paziņoja aviokompānijas pārstāvji pasākumā par godu pieciem gadiem, kopš aviokompānija sākusi strādāt Rīgas lidostā. Ideja par Ryanair bāzes izveidi tiek apspriesta jau vairāk nekā trīs gadus, tomēr līdz šim projekts nav realizējies.

Iepriekš Ryanair šefs Maikls O˙Līrijs norādījis, ka šādas bāzes izveide prasa prāvas investīcijas - lidmašīnu iegāde, angāru un piegulošās teritorijas izbūve varētu izmaksāt 300 miljonus ASV dolāru. Ja Ryanair bāze Rīgā tiešām tiktu atvērta, tas pavērtu jaunas biznesa iespējas pašai aviokompānijai, jo tādējādi tā varētu atklāt jaunus maršrutus. Līdz ar to Ryanair pārvadāto pasažieru skaits Rīgas lidostā varētu strauji pieaugt. Tāpat tiktu izveidotas 1500 jaunas darbavietas un dubultotos iebraucēju iztērētās naudas apjoms Latvijā, iepriekš teicis O’Līrijs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Eiropas lielākā zemo cenu aviokompānija Ryanair Holdings Plc paziņojusi par pirmajiem gada zaudējumiem, ziņo Bloomberg.

Kompānijas tīrie zaudējumi gada laikā, kas noslēdzās 31.martā, sasnieguši 169 miljonus eiro. Vēl pirms gada kompānija strādāja ar tīro pelņu 391 miljona eiro apmērā.

Tomēr savā paziņojumā Ryanair norāda, ka tā cerot iegūt no globālās ekonomiskās krīzes, ceļotājiem naudas taupīšanas nolūkos pārejot no pilna servisa aviokompānijām, piemēram, British Airways Plc un Deutsche Lufthansa AG uz mazcenu aviokompānijām. Kompānijas darbību pašlaik labvēlīgi ietekmējot arī zemākas degvielas cenas.

Ryanair degvielas izmaksas bija pieaugušas līdz 1.26 miljardiem eiro no 791.3 mijoniem eiro pirms gada.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Īrijas zemo cenu aviokompānijas Ryanair boss Maikls O’Līrijs (Michael O’Leary) pārdevis piecus miljonus Ryanair akciju par cenu 3.75 eiro par akciju. Darījuma vērtība pirms nodokļiem ir 18.75 miljoni eiro, ziņo Irish Times.

M. O’Līrija pārdotā akciju pakete ir vienlīdzīga ar 0.34% Ryanair kopējā akciju skaita. Pēc darījuma aviokompānijas vadītajam palikuši 60 miljoni Ryanair akciju, kas nozīmē, ka viņš kontrolē nedaudz virs 4% Ryanair.

Ryanair šogad prognozē pasažieru skaita pieaugumu par 15% un peļņu no 200 līdz 300 miljoniem eiro.

Patlaban netiek ziņots, kam pārdota Ryanair akciju pakete.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par 2009. gadu Zviedrijas ceturtās lielākās bankas Swedbank vadītāji nekādus bonusus nesaņems. Atsevišķi bankas darbinieki saņems noteiktas piemaksas, kā paredzēts viņu darba līgumā, ziņo Market Watch.

«Šis ir unikāls lēmums, ņemot vērā bankas zaudējumus un valdības atbalstu, un to nevajadzētu interpretēt kā signālu tam, ka mēs esam mainījuši savus uzskatus attiecībā uz mūsu pamatprincipiem par atalgojuma sistēmu bankā,» sacījis Swedbank vadītājs Maikls Volfs (Michael Wolf).

Zviedrijas finanšu ministrs Andress Borgs jau ilgu laiku kritizējis bankas praksi, kurā Swedbank bosu bonusi palielinājušies vienlaikus ar finanšu krīzes izraisītā peļņas samazinājuma.

«No pirmā acu uzmetiena šis lēmums atcelt bankas mainīgo atalgojuma sistēmu laikā, kad būtiski palielinājušies zaudējumi aizdevumu sektorā varētu šķist vienkāršs, taču mūsu uzdevums ir aizsargāt akcionāru ieguldījumu un nodrošināt bankas konkurētspēju gan īstermiņā, gan ilgtermiņā,» norāda Swedbank padomes priekšsēdētājs Karls Ēriks Stolbergs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Mēs mīlam lejupslīdi. Mēs esam samazinājuši cenas, samazinājuši izmaksas un audzējuši savu biznesu vēl par 15%, kā arī no tirgus izstūmuši dažus konkurentus,» tā intervijā Wall Street Journal norāda Īrijas zemo cenu aviokompānijas Ryanair vadītājs Maikls O’Līrijs (Michael O’Leary).

Ryanair boss norāda, ka kompānijas darbinieki saprotoši uzņēmušai aviokompānijas ieviesto algas iesaldēšanu, jo lidsabiedrība algas saviem darbiniekiem nesamazina, kā arī nevienu neatlaiž, turklāt «Īrijā tagad ir 5% deflācija, tādēļ viņi [darbinieki] joprojām ir soli priekšā [krīzei] pat ar iesaldētu algu».

Jautāts, vai Ryanair nevarētu sastapties ar situāciju, kad izmaksas samazināt tālāk vairs vienkārši nav kur, M. O’Līrijs norāda, ka šāds brīdis kaut kad pienāk, taču Ryanair patlaban līdz tam vēl esot savi 20 gadi.

M. O’Līrijs uzskata, ka Ryanair veiksmes pamatā ir atklātība pret pasažieriem, skaidri norādot cenas pakalpojumiem, lai nerastos pārpratumi. «Mēs esam atklāti savā politikā. Jūs nedabūsiet ēdienu bez maksas un mums nav vajadzīga jūsu papildus bagāža,» skaidro M. O’Līrijs, pamatojot paaugstinātās cenas šiem pakalpojumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pasaulē

Džeksona māte vaino koncerta organizētājus netiešā dēla nāvē

Elīna Pankovska, 17.09.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mirušā dziedātāja Maikla Džeksona māte Ketrina Džeksone iesniegusi ASV tiesā prasību pret kompāniju AEG Live, kas organizējis M.Džeksona koncertus.

Viņa ir pārliecināta, ka kompānija viņas dēlam nebija nodrošinājusi pietiekamu medicīnisko aprūpi, tais skaitā – M.Džeksona ārstam neesot tikusi piegādāts viss nepieciešamais medicīniskais aprīkojums. AEG Live vadība, neskatoties uz dziedātāja veselības problēmām, tomēr esot piespiedusi M.Džeksonu uzstāties Londonā, ziņo lifenews.lv

Prasībā arī norādīts, ka tieši AEG Live dziedātājam nolīgusi dakteri Konrādu Mareju, kura vainas dēļ, iespējams, dziedātājs nomira. Pēc M.Džeksona mātes domām, tieši pēc K.Mareja rīkojuma viņas dēlam ievadīts propofols un citi medikamenti, kas noveda līdz dziedātāja nāvei.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

No izsoles izņem Džeksona portretu

, 14.07.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kāda mākslas galerija Ņujorkā izņēmusi no izsoles Maikla Džeksona portretu.

Šis Endija Vorhola popārta stilā veidotais darbs izraisīja ārkārtēju ažiotāžu, kas sākās pēc popmūzikas karaļa nāves. Tāpēc galerijas pārstāvji nolēmuši to neizlikt izsolē, ziņo rynok.biz.

76x66 cm lielais portrets, kurā M.Džeksons attēlots sarkanā žaketē, kurā viņš filmējās dziesmas Thriller videoklipā, pirms izsoles tika vērtēts no 1 līdz 10 miljoniem dolāru.

Jau ziņots, ka M.Džeksons mira 25. jūnijā, bet publiskotajā viņa miršanas apliecībā nav minēts nāves iemesls, un izmeklētāji joprojām pārbauda popmūzikas dziedātāja smadzenes.

M. Džeksona smadzenes vai vismaz to daļa joprojām atrodas pie izmeklētājiem, un tās tiks atdotas ģimenei pēc neiropatoloģisku analīžu beigām. Tikmēr netiek izpausts, kur mūziķis tiks apglabāts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizsaulē aizgājušā dziedātāja Maikla Džeksona rančo Neverland (Nekurzeme) izlikts pārdošanā. Cena - 100 miljoni ASV dolāru, ziņo Wall Street Journal.

Santabarbarā esošajā īpašumā savulaik bija zooloģiskais dārzs, atrakciju parks un ugunsdzēsēju depo. Liela daļa no tā visa vairs nav, bet vēl saglabājies ziedu pulkstenis un dzelzceļš.

Džeksons īpašumu iegādājās 1987. gadā par 19,5 miljoniem ASV dolāru, bet nespēja šo summu samaksāt. Tad darījumā iesaistījās investīciju kompānija, palīdzot viņam to glābt no izsolīšanas.

Tagad īpašumu sauc Sycamore Valley Ranch, un kopš Džeksona nāves 2009. gadā tajā notikuši apjomīgi labiekārtošanas darbi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nu jau aizsaulē esošā dziedātāja Maikla Džeksona slavenais Nekurzemes (Neverland) rančo drīzumā nonāks tirgū, vēsta medijs Business Insider.

Plašais rančo, kas atrodas ASV, Kalifornijā, nav apdzīvots kopš laika, kad Džeksons no tā izvācās 2005. gadā. 2008. gadā to iegādājās investīciju firma Colony Capital, samaksājot 23,5 miljonus ASV dolāru. Pēc restaurācijas jau tuvākajā laikā īpašumam atkal tikšot meklēts pircējs.

Džeksons rančo iegādājās 1988. gadā. Tas sastāv no 22 ēkām. Dziedātājs tur ierīkoja arī privātu dzelzceļu.

Nekustamā īpašuma eksperti jau prognozē, ka Nekurzemes pārdošanas cena varētu sasniegt 50 miljonus ASV dolāru.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Jānis Porziņģis: Fils Džeksons Krisīti testēja

Daiga Laukšteina, 25.07.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks uzlecošās latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa brālis un aģents Jānis Porziņģis intervijā DB stāsta, cik maksā biļete uz NBA spēli, kā arī pauž viedokli par Fila Džeksona izteikumiem.

Fragments no intervijas:

Cik maksā biļete uz NBA spēli un, vai viegli pie tādas tikt?

Pārsvarā visi ir abonementi, dažiem pat 40 gadu pēc kārtas. Taču, šķiet, lētākās biļetes pašā augšā uz vienu spēli maksā ap 80 dolāriem. Daudz maz normālākās vietās – 200 līdz 250 dolāru. Laukuma malā – trīs līdz sešu tūkstošu dolāru robežās. Tribīnes allaž ir pilnas. Tā ir Ņujorka! NBA spēles notiek daudzfunkcionālajā sporta arēnā Manhetenā Madison Square Garden. Lai noskatītos spēli, ir iespēja pārpirkt biļetes, piemēram, no abonementu īpašniekiem, kuri uz kādu maču netiek.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pasaulē

Braucot ar savas kompānijas ražojumu, nosities Segway īpašnieks

Lelde Petrāne, 27.09.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Divriteņu transportlīdzeklim Segway nobraucot no klints un iekrītot upē, miris Džimijs Heseldens (Jimi Heselden), kompānijas Segway īpašnieks, ziņo telegraph.co.uk.

62 gadus vecais biznesmenis ar braucamrīku iekritis upē Anglijā, Jorkšīrā. Viņš bija devies apskatīt savu īpašumu, izmantojot Segway lauku versiju.

Vīrietis miris negadījuma vietā, un viņa līķi atradis kāds garāmgājējs.

Policija neesot izvirzījusi citas biznesmeņa nāves versijas.

Dž. Heseldens miris tikai nedēļu pēc tam, kad viņš kļuva par vienu no Lielbritānijas dāsnākajiem filantropiem, ziedojot desmit miljonus Lielbritānijas sterliņu mārciņu labdarības fondam, ko viņš izveidoja 2008.gadā. Iepriekš viņš šim pašam fondam ziedojis 13 miljonus mārciņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dzelzceļa stacijā Vācijā otrdien vīrietis ar nazi sadūris četrus cilvēkus, no kuriem viens no gūtajiem ievainojumiem miris.

Uzbrucējs ir arestēts. Policija pieļauj, ka uzbrukums bijis «politiski motivēts», ziņoja mediji.

«Divi cilvēki ir smagi ievainoti, viens atrodas kritiskā stāvoklī,» pēc uzbrukuma Grafingā paziņoja Bavārijas zemes policijas preses pārstāvis. Vietējais laikraksts Merkur ziņo, ka viens uzbrukumā ievainotais miris. Sadurti 43, 55 un 58 gadus veci vīrieši, bet 50 gadus vecs vīrietis no ievainojumiem miris.

Vietējie mediji, atsaucoties uz aculieciniekiem, ziņoja, ka vīrietis uzbrukuma laikā kliedzis Allahu akbar (Dievs ir dižens), bet varasiestādes to vēl nav apstiprinājušas, vien atzīstot, ka viņš izkliedzis «politiskus paziņojumus».

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Facebook «draugi» sociālajā tīklā apsveic jau gadu mirušu vīrieti dzimšanas dienā

Gunta Kursiša, 18.04.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kāds nu jau gadu miris vīrietis varētu būt pārsteigts, atklājot, cik patiesībā nozīmīga ir draudzība sociālajā tīklā Facebook. Žurnālists Sanils Polani, kas devās mūžībā pērnā gada jūlijā, savā dzimšanas dienā sociālajā tīklā Facebook saņēmis vairākus dzimšanas dienas apsveikumus, raksta emirates247.com.

«Es viņu pazinu kā aktīvu žurnālistu un autoru, kā arī kā no Facebook atkarīgo. Sociālajā tīklā viņam bija vairāk nekā divi tūkstoši draugu no visas pasaules. Ir dīvaini, ka daudzi no šiem draugiem nemaz nezināja, ka viņš ir miris un uz viņa Facebook «sienas» ievietoja dzimšanas dienas apsveikumus. Tas ir ļoti skumji un netaisni,» stāsta viņa draugs.

S. Polani sirds apstājās pērnā gada jūlijā, un šobrīd viņš būtu 42 gadus vecs. Viņa Facebook profils vēsta, ka viņš arvien dzīvo Mumbajā, strādā Mumbajā bāzētā izdevniecībā, un «šodien ir viņa dzimšanas diena». S. Polani Facebook ir 2019 draugi, savukārt aptuveni 25 draugi apsveikuši mirušo vīrieti dzimšanas dienā. Tāpat viņa profilā arvien vēl tiek ieteikti cilvēku profili, kurus mirušais vīrietis varētu pazīt un nosūtīt sociālā tīkla draudzības uzaicinājumu.

Komentāri

Pievienot komentāru