Jaunākais izdevums

Kompānija Motorola trešdien prezentējusi savu jauno Razr markas viedtālruni, kas dizaina ziņā ir ļoti līdzīgs oriģinālam, kas laists klajā 2000.gadu vidū, raksta Business Insider.

Jaunajam tālrunim ir 6,2 collu OLED ekrāns ar 876 pikseļu izšķirtspēju un 2,7 collu OLED ekrāns ārpusē ar 800x600 pikseļu izšķirtspēju,piedāvājot tādas funkcijas kā saņemt ziņojumus, mainīt mūzikas izvēli un atbildēt uz epastiem un īsziņām. Tālrunis ir salīdzinoši garš - tā augstums ir 172 mm, taču to salokot, tas kļūst ārkārtīgi mazs - 94 cm. Nesalocītā pozīcijā tālrunis ir ļoti plāns - vien 6,9 mm.

Tālrunim ir arī 5 megapikseļu priekšējā kamera.

Eksperti gan pagaidām par jauno tālruni nav pārāk lielā sajūsmā, taču vēl ir par agru prognozēt Razr panākumus.

Tālruni būs iespējams pasūtīt, sākot no 26.decembra, un tiek plānots, ka ASV tas būs pieejams janvārī.

Tālruņa cena būs 1500 dolāri.

Tālrunis ir salīdzinoši smags - tā svars sasniedz 200 gramus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

Juris Ulmanis: Lietoju podziņu telefonu, jo pats vēlos kontrolēt savu dzīvi

Kristīne Stepiņa, 27.09.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jēga ir sasniegt mērķi, tikt līdz otram galam, paveikt to, kas eventuāli nav paveicams, izdarīt to, ko nevar izdarīt – izpildīt neiespējamo misiju.

Tā grāmatā Uz Grenlandi – pēc pērlēm atzīst uzņēmējs, zemessargs un pasniedzējs Juris Ulmanis, kurš savā pirmajā polārajā ekspedīcijā ir sajuties kā īsts pērļu zvejnieks. Viņš kopā ar leģendārajiem latviešu alpīnistiem Teodoru Ķirsi un Imantu Zaulu ir uzkāpis vairākās pasaules virsotnēs un sapņo pievarēt arī pašu augstāko – Everestu.

Fragments no intervijas

Daudzi jūs saista ar pirmajiem mobilajiem telefoniem. Kā kļuvāt par ASV kompānijas Motorola Baltijas pārstāvniecības vadītāju?

Kad Arizonas Starptautiskajā menedžmenta skolā ieguvu savu otro maģistra grādu starptautiskajā biznesa vadībā, meklēju darbu. Nelielajā latviešu kopienā bija viens kungs, kurš strādāja Motorolā. Viņš man sarunāja darba interviju. Tā sāku strādāt šajā kompānijā par tirgus analītiķi.

Komentāri

Pievienot komentāru