Tirdzniecība un pakalpojumi

Multilukss kāpina apgrozījumu un peļņu

Žanete Hāka, 12.04.2013

Jaunākais izdevums

Pērn kosmētikas, parfimērijas un sadzīves ķīmijas mazumtirgotāja SIA Multilukss apgrozījums palielinājies par 55,05 tūkstošiem latu līdz 829,8 tūkstošiem latu, liecina Lursoft dati.

Līdz ar apgrozījuma pieaugumu uzņēmumam izdevies arī ievērojami kāpināt savu peļņu, kas gada laikā palielinājusies 4,7 reizes – pērnais gads noslēgts ar peļņu 22 tūkstošu apjomā. Šogad iecerēts veikt mārketinga un reklāmas pasākumus jaunu klientu piesaistīšanai, kā arī veikalu tīkla un piedāvājuma paplašināšanu.

Pērn uzņēmums atvēris jaunu veikalu Ogrē, bet slēdzis vienu tirdzniecības vietu Rīgā, norādīts iesniegtajā gada pārskatā.

SIA Multilukss reģistrēts 1998.gadā, līdz 2006.gadam veicot saimniecisko darbību ar nosaukumu SIA Omega Group. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Sergejs Kovaļevskis, kuram savulaik piederējušas daļas nu jau likvidētajā SIA KS-KM.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Multilukss audzējis apgrozījumu

Žanete Hāka, 18.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kosmētikas, parfimērijas un sadzīves ķīmijas preču mazumtirgotājs SIA Multilukss aizvadītajā gadā atvēris divis jaunus veikalus Rīgā un vienu Jēkabpilī, vienlaikus slēdzot tirdzniecības vietu Ogrē un divus veikalus Rīgā, liecina gada pārskatā norādītā informācija.

Lursoft iesniegtajā gada pārskatā publicētā informācija liecina, ka 2014.gadā tirgotājs apgrozījis 1,242 miljonus eiro, kas ir par 4,15% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas samazinājusies līdz 158 eiro. Zemo peļņas līmeni SIA Multilukss vadība skaidro ar ieguldījumiem jaunu veikalu atvēršanā, kā arī būtiski palielinātajām darbinieku algām.

Plānojot turpmāko attīstību, SIA Multilukss šogad paredzējis atvērt jaunus veikalus Rīgā un Rēzeknē, kā arī strādāt pie veikalu tīkla un sortimenta paplašināšanas.

SIA Multilukss reģistrēts 1998.gadā un līdz pat 2006.gada aprīlim strādājis ar nosaukumu SIA Omega Group. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Sergejs Kovaļevskis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apkopoti konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs» (LLT) rezultāti. Konkursa finālisti pārstāv dažādus uzņēmējdarbības veidus – aptiekas, degvielas uzpildes stacijas, viesnīcas, atpūtas kompleksi, viesu nami, lauku tūrisma objekti, veikali, specializētie veikali, tirdzniecības centri, ražotnes, bistro, kafejnīcas, konditorejas, krogi, restorāni un šogad pat motortrases, informē Latvijas Tirgotāju asociācija.

«Latvijas Labākais tirgotājs 2018» fināla vērtēšanai tika izvirzīti 32 objekti no kopumā 240 pieteiktiem. Konkursam nominētos uzņēmumus izvērtēja LTA apstiprināta ekspertu komisija, kurā tika iekļauti pārstāvji no iepriekšējos gados konkursā uzvarējušiem uzņēmumiem. Maksimālais punktu skaits ir 100, gala vērtējumā konkursa galveno balvu saņēma uzņēmumi, kas izpelnījušies ne mazāk kā 99 punktus, uzvarētājs: 92–98 punkti, laureāts: 81–91 punkti, dalībnieks: 65–80 punkti.

Šogad pasniegtas septiņas Galvenās balvas, par uzvarētājiem atzīti 13 uzņēmumi, vēl deviņi uzņēmumi saņēmuši laureāta diplomus un trīs - konkursa fināla dalībnieku diplomus.

Galveno balvu saņēma - atpūtas komplekss, «Grantiņi», Jelgavas novadā,veikals, «top», Kārsavas novadā, aptieka, «BENU aptieka 26», Liepājā, ASTARTE-NAFTA, DUS nr.34, Līvānu novadā, restorāns, «Lidojošā varde», Rīgā, grāmatu nams, «Valters un Rapa», Rīgā un pilsētas galerija, «Valleta», Valmierā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

Mainīta Ceļu Pārvaldes valde

Žanete Hāka, 27.05.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS Ceļu Pārvalde valdes locekļa pienākumus beidzis pildīt Eldanizs Mamedovs, liecina Lursoft dati.

Amatu E. Mamedovs uzņēmumā ieņēma vien nepilnu mēnesi - kopš 26.aprīļa.

Līdz ar to patlaban AS Ceļu Pārvalde valde darbojas četru amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja vietu ieņem Adigjozals Mamedovs, bet valdes locekļu – Elīna Lange, Viktors Rikovs un Akpers Rzajevs.

E. Mamedova bijis saistīts ar vairākiem uzņēmumiem, ieņemot tajos gan augstus amatus, gan pārvaldot kapitāldaļas. Tostarp Mamedovs bijis AS Rīgas sanitārā transporta autobāze padomes priekšsēdētājs, SIA Multilukss izpilddirektors.

2011.gadā AS Ceļu Pārvalde strādājusi ar 17,19 miljonu latu apgrozījumu, gadu noslēdzot ar 1,498 miljonu latu zaudējumiem. Pārskatu par 2012.gadu uzņēmums vēl nav iesniedzis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

Zolitūdē iepretim sabrukušajai Maxima atklāts jauns tirdzniecības centrs

Dienas Bizness, 28.04.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā, Imantas 15. līnijā 7 šodien tiek atvērts jauns, 4000kvm plašs tirdzniecības centrs, kurā darbosies 12 veikali un kas nodrošinās kopumā ap 130 jaunas darba vietas apkārtējā rajona iedzīvotājiem, informē SIA Nekustamo īpašumu projekti pārstāvji.

Līdztekus enkurnomniekam – Rimi hipermārketam – šajā tirdzniecības centrā darbosies Lāču maizes un Iļģuciema kvasa specializētie veikali, Vinotēka, zoo preču veikals Dino Zoo, Mēness aptieka, Pasaules optika, grāmatnīca Mnogo Knig, ziedu veikals Palete, kosmētikas, parfimērijas un sadzīves ķīmijas preču veikals Multilukss. T/c apmeklētājiem būs iespēja izmantot arī finanšu pakalpojuma centra un ķīmiskās tīrītavas sniegtos pakalpojumus.

«Iecere par tirdzniecības centra izveidi šajā vietā radās jau pirms astoņiem gadiem, taču projekta īstenošanu uz laiku aizkavēja ekonomiskā krīze. 2012. gadā tika sākta ēkas projektēšana, kurai tika piesaistīti labākie arhitekti un būvnieki,» stāsta SIA Nekustamo īpašumu projekti valdes loceklis Vladislavs Balaņenkovs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atvērts Rimi Super veikals Rīgā, Dzelzavas ielā. Tā labiekārtošanā un attīstībā investēti 780 tūkstoši eiro.

Lielveikals atrodas jaunā, daudzfunkcionālā tirdzniecības centra pirmajā stāvā, aizņemot lielāko daļu platības – 1400 m2. Tāpat tirdzniecības centrā atradīsies gan sporta klubs, gan citu nomnieku telpas.

Jaunās telpas iekārtotas energoefektīvi, tostarp izmantojot tehnoloģiskās aukstuma iekārtas ar videi draudzīgu aukstumnesēju CO2, uzstādot siltuma utilizācijas iekārtas un energoefektīvo, videi draudzīgāko LED apgaismojumu. Rimi Latvia lielveikala Rimi Dzelzavas labiekārtošanā un attīstībā investējusi 780 tūkstošus eiro.

Tirdzniecības centrs rekonstrukcijai tika slēgts 2018. gada februārī. Ēka pilnībā nojaukta, un tās vietā tapis jauns, daudzfunkcionāls objekts divos stāvos ar kopējo platību 4210 m2, no kuriem 1920 m2 ir tirdzniecības telpu platība, bet pārējā ēkas daļa paredzēta sporta un sabiedriskajām telpām. Plašāka kļuvusi arī ārējā teritorija, kur klientiem pieejamas 90 autostāvvietas (no tām piecas rezervētas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām), 22 velosipēdu novietnes (gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem) un soliņi.

Komentāri

Pievienot komentāru