Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ātrās ēdināšanas uzņēmums McDonald's plāno celt jaunu ātrās ēdināšanas restorānu Juglas ielā Rīgā netālu no topošā Ikea veikala, informē Rīgas pilsētas būvvaldē.

Rīgas pilsētas būvvaldes Vadītāja biroja sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Edgars Butāns apstiprināja, ka Rīgas pilsētas būvvalde ir izsniegusi būvatļauju ātrās ēdināšanas restorāna McDonald's jaunbūvei Juglas ielā bez numura.

«Pašlaik izdotā būvatļauja neparedz būvdarbus, bet gan atļauj turpināt projektēšanu, izstrādājot pilno būvprojektu,» skaidroja Butāns.

Viņš norādīja, ka atbilstoši ieceres pasūtītāju sniegtajai informācijai pēc svētkiem objektā plānots izvietot būvtāfeli par būvatļaujas saņemšanas faktu.

McDonald's pārstāvji aģentūrai LETA pagaidām ieceres attiecībā uz šo investīciju projektu nekomentēja.

Informācija Firmas.lv liecina, ka McDonald's pārvaldītājs Latvijā SIA Premier Restaurants Latvia 2016.gadā strādāja ar 31,841 miljona eiro apgrozījumu un 1,135 miljonu eiro peļņu.

McDonald's darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot ēstuvi Vecrīgā. McDonald's patlaban ir 12 ēstuves Latvijā. Premier Restaurants Latvia pilnībā pieder Maltā reģistrētajai kompānijai Premier Capital B.V.. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 4 237 289 eiro.

LASI VĒL:

FOTO: Ikea būvniecība pamazām tuvojas finišam

FOTO: Lielveikala IKEA būvdarbi Latvijā

Komentāri

Pievienot komentāru