Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Daugavpils rūpniecisko šķiedru ražotājs SIA «Nexis Fibers» pārjaunojis komercķīlu, palielinot ar ķīlu nodrošinātā prasījuma maksimālo summu gandrīz divas reizes - līdz 3,3 miljoniem eiro, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmums ieķīlājis ķermeniskos pamatlīdzekļus, cita starpā transportlīdzekli VW SHARAN par labu uzņēmumam «IDEAL-Trade Service, spol. Sr.o.». Līdz šim komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa bija 1,8 miljoni eiro.

Jaunā komercķīla reģistrēta 23.augustā, un līdz ar to dzēsta iepriekš 2017.gada aprīlī reģistrētā ķīla.

SIA «Nexis Fibers» dibināta 2007.gadā, un uzņēmums ražo tehniskās šķiedras no Poliamīda 6 (PA6). Uzņēmuma īpašnieks ir Slovākijā reģistrētā kompānija «Nexis Fibers a.s.» un Latvijas uzņēmuma ienākumus pamatā veido produkcijas pārdošana «Nexis Fibers» grupas sabiedrībām.

2017.gadā SIA «Nexis Fibers» neto apgrozījums bija 24,630 miljoni eiro, uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 92 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 111 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts budžetā bija 282 tūkstoši eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Uzņēmēju žurnāla Dienas Bizness izdevums #21

DB, 23.05.2023

Dalies ar šo rakstu

Adekvāta finansējuma piešķiršana veselības aprūpei ir politiskās gribas jautājums, vienlaikus veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību var veicināt publiskā un privātā sektora sadarbība, kā arī efektīva datu apmaiņa starp visiem pakalpojuma sniedzējiem.

Tāds ir galvenais secinājums pēc tiešraides diskusijas Kur ņemt naudu veselības aprūpei?, kurā nozares pārstāvji un eksperti sprieda par finansējuma iespējām un tā pieejamību dažādu veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanai.

Vēl uzņēmēju žurnāla Dienas Bizness 23.maija numurā lasi:

Statistika

Investoru piesaiste palikusi nemainīga

Intervija

Namu ilgtspēju apdraud nepabeigta privatizācija. Latvijas Dzīvokļu īpašnieku biedrību asociācijas “Mājoklis” Rīgas nodaļas vadītājs Ingārs Daibe

Tēma

Arodskolas absolvents saņem vairāk nekā zinātņu doktors

Komentāri

Pievienot komentāru