Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sīkbetona izstrādājumu ražotājs NordBrik šajā sezonā saglabā ražošanas intensitāti, piedāvā jaunas bruģakmens formas, kā arī stiprina ilgtermiņa sadarbību ar ainavu arhitektiem, iesaistoties jaunizveidotajā ainavu arhitektūras konkursā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Vienlaikus uzņēmums kopā ar skolām ir uzsācis ražotnes apmeklējumu programmu profesionālas ievirzes izglītības jomā.

AS «NordBrik» šogad ir uzsākusi otru ražošanas sezonu un plāno saražot 4000 kvadrātmetru bruģa dienā. NordBrik valdes priekšsēdētājs Gatis Liniņš norāda: «Šajā gadā turpinās iepriekšējās sezonas tendence, pieprasot tradicionālas formas bruģi dažādiem industriāliem projektiem, kā arī tiek veikti individualizēti pasūtījumi ar izteiksmīgām bruģa faktūrām, krāsām un formām. Šogad bruģa formu klāstu esam papildinājuši, kopā piedāvājot 38 bruģa formas, 13 ceļa apmales formas, 5 bruģakmens apstrādes veidus un 9 krāsu veidus, izmantojot īpašu krāsu jaukšanas tehnoloģiju».

Līdz ar augsto būvniecības aktivitāti, tirgū parādās arī lielāks betona bruģa piedāvājums. Ņemot vērā specifisko bruģa ieklāšanas procesu, kad jāsagatavo pamats, jāalgo papildu darbaspēks un jārēķinās ar citām darba izmaksām, NordBrik aicina pārliecināties par iegādātās produkcijas kvalitāti, atbilstības sertifikātiem un ražotāja garantiju.

Komentāri

Pievienot komentāru