Tirdzniecība un pakalpojumi

Noslēgts bilesuserviss.lv īpašnieka pārdošanas darījums

Žanete Hāka, 09.10.2013

Jaunākais izdevums

LHV Capital pabeidzis Baltijas lielākā biļešu tirdzniecības uzņēmuma Baltic Ticket Holdings (BTH) pārdošanu Krievijas uzņēmumam Kassir.ru, informēja finanšu konsultāciju kompānijas Porta Finance pārstāvji.

Porta Finance darījuma ietvaros konsultēja LHV Capital.

BTH piedāvā biļetes uz dažāda veida izklaides, mūzikas un sporta pasākumiem, pārdodot tās ar savu meitas uzņēmumu Biļešu Serviss Latvijā, Piletilevi Igaunijā, Bilietu Pasaulis Lietuvā un saistīto uzņēmumu Biletik Baltkrievijā starpniecību. BTH ik gadu pārdod vairāk nekā 3,3 miljonus biļešu, izmantojot interneta platformas un 400 biļešu tirdzniecības punktus.

Kassir.ru ir viens no Krievijas vadošajiem biļešu tirdzniecības uzņēmumiem un tas pieder izklaides grupai PMI. PMI ir Live Nation partneris Krievijā, Ukrainā un Baltkrievijā.

«Mēs ieguldījām BTH 2007.gadā un esam palīdzējuši uzņēmumam attīstīt pakalpojumu klāstu un izplesties Baltijā un Baltkrievijā. Šis ir bijis veiksmīgs ieguldījums, un esam gandarīti, ka uzņēmumu turpmāk attīstīs stratēģiskais īpašnieks Kassir.ru ar skaidru vīziju par uzņēmuma nākotni,» saka LHV Capital valdes loceklis Reins Lohmuss. LHV Capital ir privātā kapitāla fonds, kas koncentrējas uz investīcijām vidēja izmēra uzņēmumos Baltijā.

Porta Finance darbojās kā LHV Capital konsultants darījuma ietvaros. «BTH vadība ir padarījusi uzņēmumu par Baltijas biļešu tirdzniecības tirgus līderi un esmu pārliecināts, ka Kassir.ru palīdzēs attīstīt sniegto pakalpojumu klāstu arī nākotnē,» piebilst Porta Finance partneris Mikus Janvars.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uz Latvijas labākā boksera Maira Brieža un Ukrainas sportista Oleksandra Usika pusfināla cīņu pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijā pirmajās divās dienās pārdota vairāk nekā puse biļešu, aģentūrai LETA sacīja Brieža pārstāvis Raimonds Zeps.

Biļetes sāka tirgot pirmdien plkst.13 pēc Latvijas laika un tās nopērkamas «bilesuserviss.lv».

Biļešu cenas pirmajā pārdošanas dienā bija no 50 eiro, taču šobrīd «bilesuserviss.lv» interneta vietnē lētākās biļetes palikušas par 100 eiro.

«Ar tirdzniecību iet labāk nekā jebkurā iepriekšējā cīņā. Rezultāti ir ļoti labi. Pārdots nedaudz vairāk nekā puse biļešu un pieprasījums joprojām ir gana augsts, nav šaubu, ka arēna tiks izpārdota. Tirdzniecības rezultāti ir ļoti, ļoti labi, ejam pa priekšu visiem prognozētajiem grafikiem,» stāstīja Zeps.

Savukārt pie ringa šobrīd palikušas vairs tikai divas biļetes par 400 eiro.

«Tiek pirktas visu kategoriju biļetes un tās iegādājas arī ārpus Latvijas,» teica Zeps, plašāk neko nekomentējot.

Komentāri

Pievienot komentāru
Internets

Nosaukti Latvijā labākie interneta veikali astoņās kategorijās

Laura Mazbērziņa, 25.03.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizvadīta Latvijā labāko interneta veikalu apbalvošanas ceremonija The Latvian Ecommerce Award 2018, informē digitālās mārketinga aģentūras iMarketings.lv pārstāvji.

Kopumā balvas tika piešķirtas astoņās kategorijās: apģērbi un apavi, elektrotehnika, auto rezerves daļas, skaistumkopšana, smaržas, pārtika un saimniecības preces, preces bērniem, biļešu tirdzniecība.

Visaugstāko pircēju novērtējumu un balvas kā labākie interneta veikali Latvijā saņēma: apģērbi un apavi – Membershop.lv, elektrotehnika – RD Electronics (rdveikals.lv), auto rezerves daļas – Trodo.lv, skaistumkopšana – Douglas.lv, smaržas – 220.lv, pārtika un saimniecības preces – Barbora.lv, preces bērniem – Babystore.lv, biļešu tirdzniecība – Bilesuserviss.lv.

Sergejs Volvenkins, iMarketings.lv digitālās nodaļas vadītājs norāda, ka starp TOP5 veikaliem gandrīz katrā kategorijā bija ļoti sīva konkurence. «Tas norāda uz to, ka interneta veikaliem ir nemitīgi jāattīstās, lai noturētu līdera statusu. Regulāri ir jāpilnveido iepirkšanas pieredze, ieviešot jaunus un mūsdienīgus risinājumus mājaslapā, tādus kā papildināta realitāte, satura pielāgošana, izmantojot mašīnmācīšanās tehnoloģiju, ērts checkout, ātrākā piegāde, operatīvs lietotāju atbalsts tiešsaites režīmā utt. Ceram, ka pircēju augstais novērtējums un balvas saņemšana par labāko interneta veikalu būs nozares spēlētājiem vēl viens papildu stimuls attīstīties vēl augstākā līmenī,» rezumē S. Volvenkins.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ekonomika

UP Invest iegādāsies Biļešu Serviss īpašnieku Baltic Ticket Holdings

LETA--BNS, 16.10.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Igaunijas uzņēmēja Margusa Linnamē kontrolētā investīciju kompānija «UP Invest» iegādāsies biļešu tirdzniecības operatoru «Baltic Ticket Holdings» (BTH), kam pieder arī «Biļešu Serviss» Latvijā.

«UP Invest» valdes loceklis un izpilddirektors Svens Nūtmans sacīja, ka investīcijas mērķis ir vēlme paplašināties līdz šim neiekarotā uzņēmējdarbības jomā.

«Uzskatām, ka biļešu aprites tirgum ir paplašināšanās potenciāls Baltijas valstīs un Baltkrievijā, kur pašlaik darbojas BTH. Mēs arī augstu vērtējam kompānijas neseno attīstību un valdes ieguldījumu,» teica Nūtmans.

Viņš piebilda, ka sarunas bijušas saspringtas, bet abas puses ir apmierinātas ar darījumu. Puses vienojušās darījuma summu neatklāt. BTH pašreizējā vadība turpinās darbu.

Igaunijas kompānija «Baltic Ticket Holdings» dibināta 2007.gadā, sākotnēji tā pārvaldīja «Piletilevi» Igaunijā un «Biļešu Serviss» Latvijā. 2016.gadā BTH grupai pievienojās «Bilietai» Lietuvā un «Kvitki» Baltkrievijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Bilesuserviss.lv īpašnieku iegādājas Krievijas uzņēmums kassir.ru

Žanete Hāka, 27.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Krievijas uzņēmums kassir.ru iegādājies Baltijas kompāniju AS Baltic Ticket Holdings, kurai pieder arī Latvijas interneta biļešu tirgotava bilesuserviss.lv, informē Delovoj Peterburg.

Uzņēmuma daļas iegādātas no investīciju kompānijas LHV Capital, un darījuma summa tiek lēsta 5-7 miljonu eiro apmērā.

Uzņēmums AS Baltic Ticket Holdings ir lielākais Baltijas biļešu pārdošanas tīkls, kā arī Igaunijas uzņēmuma Piletilevi īpašnieks.

Kassir.ru Baltijas valstu biļešu tirdzniecības tīklu iegādājies saskaņā ar tirgus paplašināšanas stratēģiju, un nākamgad plānots sākt darbību arī Baltkrievijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Latvijas uzņēmēji, kas savas firmas izveidojuši deviņdesmitajos, pārdod tās ārvalstniekiem

Dienas Bizness, 07.10.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Baltijas reģions ir viens no retajiem Eiropā, kur tiešām notiek ekonomikas izaugsme, un šogad atkal redzams, ka ārvalstu kompānijas ienāk Baltijas uzņēmumos vai nostiprina savas pozīcijas esošajos. Starptautisko darījumu skaits, kur ārzemju investori investē kādā no Baltijas valstu uzņēmumiem, ievērojami pārsniedz pretēju darījumu skaitu - kad Baltijas investori iegādājas kādu Eiropas valstu uzņēmumu, vēsta laikraksts Latvijas Avīze.

Šajā aspektā Latvijā salīdzinājumā ar Igauniju un Lietuvu darījumu aktivitāte gan bijusi viszemākā. Viens no iemesliem, kāpēc Latvijas iedzīvotāji ir mazāk aktīvi pirkumu darījumos, iespējams, ir tāds, ka pēc neatkarības atgūšanas kapitāla akumulēšanās pie mums notika diezgan politiski. Vēl viens iemesls - vietējie uzņēmēji ir arī konservatīvāki par kaimiņvalstu uzņēmējiem un vēlas mazāk riskēt.

«Daudzi uzņēmēji, kas savus «gara bērnus» izveidojuši 90. gadu sākumā vai vidū, kad viņiem pašiem bija 35 - 40 gadi, šobrīd ir gatavi sākt baudīt sava darba augļus, t. i., viņi ir gatavi pārdot savus uzņēmumus. Turklāt ir redzama dažāda interese gan no stratēģiskajiem, gan finanšu investoriem par Baltiju kā reģionu,» norādījis Porta Finance partneris Mikus Janvars.

Komentāri

Pievienot komentāru