Citas ziņas

Pagājušajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums - Sunrise Light

Gunta Kursiša, 29.07.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizvadītajā nedēļā Latvijā reģistrēti 296 jauni uzņēmumi, un lielākais no tiem, vērtējot pēc pamatkapitāla, ir SIA Sunrise light, liecina Uzņēmumu reģistra dati.

SIA Sunrise light apgrozījums veido 303 tūkstošus latu, un uzņēmuma vienīgā valdes locekļa amata pienākumus pilda Oļegs Timofejevs. Uzņēmums reģistrēts Rīgā, Dzirnavu ielā 62-9, taču informācija par jaunreģistrētās kompānijas darbības veidiem nav pieejama.

Otrs pagājušajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums ir SIA LD Metāls, kuras pamatkapitāls veido 205,5 tūkstošus latu. Rīgā, Rostokas ielā 36-32 reģistrētā uzņēmuma vadības groži ir Edmunda Liepiņa rokās - viņš uzņēmumā pilda valdes priekšsēdētāja pienākumus, savukārt Kristīne Liepiņa un Aiva Dambīte darbojas valdes locekļu amatā.

Savukārt ar pamatkapitālu 205,5 tūkstošu eiro apmērā pagājušajā nedēļā reģistrēta SIA AST Logistika, kuras valdē darbojas trīs amatpersonas – Zaurs Kadauovs, Oļegs Larins un Sergejs Vahtins.

Ceturtais un piektais pagājušajā nedēļā lielākais Latvijā reģistrētais uzņēmums ir SIA In Vino un SIA Berģu takas. In Vino pamatkapitāls veido 75 tūkstošus latu, savukārt Berģu takas pamatkapitāls ir 40 tūkstoši latu. SIA In Vino reģistrēta Jūrmalā, Piejūras ielā 1A-9, un tās vienīgā valdes locekle ir Krievijas Federācijas pilsone Siranuša Giričeva. Jau ziņots, ka S. Giričeva ir valdes locekle vēl vienam šā gada jūlijā Jūrmalā reģistrētam uzņēmumam SIA Nostra Domus, kuras pamatkapitāls ir 145 tūkstoši latu. SIA Berģu takas, kas reģistrēta Garkalnes novadā, vadībā darbojas Latvijas valstspiederīgā Ināra Laze. Informācija par uzņēmumu darbības veidiem patlaban nav pieejama.

Komentāri

Pievienot komentāru