Pakalpojumi

Papildināts - Nedarbojas Tele2 tīkls; skarti vairāk nekā miljons klientu arī Igaunijā un Lietuvā

Dienas Bizness, 14.07.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nedarbojas mobilo sakaru, fiksēto telekomunikāciju un datu pārraides operatora Tele2 tīkls. Problēma vērojama visā Latvijā.

Traucējumi Latvijas mobilo sakaru operatora Tele2 centrālei Rīgā arī uz laiku pārtraukuši sakarus vairāk nekā miljons Tele2 priekšapmaksas pakalpojumu lietotājiem Lietuvā un Igaunijā, apstprinājuši Tele2 pārstāvji abās kaimiņvalstīs, vēsta Nozare.lv.

Kā savā paziņojumā norāda Tele2, tad tīkla centrāles elektropadeves sistēmā ir radušies barošanas traucējumi, tā rezultātā Tele2 klientiem nav pieejami mobilo telekomunikāciju sakari. Uzņēmums norāda, ka «dara visu nepieciešamo un iespējamo, lai novērstu radušos traucējumus».

A/s Latvenergo Ārējo komunikāciju vadītājs Andris Siksnis Db.lv informēja, ka viņa rīcībā nav informācijas, kādas problēmas radušās Tele 2, taču kategoriski noraidīja jebkādu notikušā saistību ar a/s Sadales tīkls infrastruktūru. «Latvenergo koncerna saimniecībā nav noticis nekas, kas ietekmētu jebkāda operatora tīkla darbību. Varam novēlēt Tele 2 pēc iespējas ātrāk saremontēt savas iekārtas un atjaunot pakalpojuma sniegšanu klientiem, kā arī censties precīzi izdibināt un komunicēt notikušā iemeslus,» tā A. Siksnis.

Komentāri

Pievienot komentāru