Pārtika

Pārdod Bauskas piena mantu

Sandra Dieziņa, 31.03.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bankrotējušās akciju sabiedrības Bauskas piens ražotnē Bauskā turpinās iekārtu demontāža, informē laikraksts Bauskas dzīve.

Bauskas piena administratore Valentīna Kepente informē, ka tiek pildīts kreditoru sapulces lēmums un sākusies uzņēmuma kustamās mantas pārdošana.

Saskaņā ar Maksātnespējas likumu tas var notikt bez izsoles, precizē administratore. Šo procesu virza nodrošinātais kreditors - akciju sabiedrība GE Money Bank. V. Kepente arī informē, drīz tiks izsludināta bankrotējušā Bauskas piena nekustamā īpašuma izsole.

Jau iepriekš vēstīts, ka piensaimnieku kooperatīvā sabiedrība Dzēse bankai bija izteikusi vēlēšanos slēgt nomas līgumu un atjaunot ražošanu Stelpes pienotavā.

Dzēses valdes priekšsēdētājs Māris Petrēvics informē, ka no GE Money Bank oficiāla atbilde nav saņemta un viņa pūles panākt vienošanos ar nodrošināto kreditoru esot ignorētas.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada septembra sākumā ierosināta bankrota procedūra. Tādējādi uzņēmuma kustama un nekustama manta tiek pārdota, vispirms sedzot nodrošinātā kreditora zaudējumus.

Komentāri

Pievienot komentāru