Jaunākais izdevums

Rolls-Royce ir viens no autoindustrijas leģendārākajiem zīmoliem pasaulē ar dižciltīgu vēsturi un ar tikpat dižciltīgu un bagātu pircēju auditoriju

Šo rindu autoram Ar Rolls-Royce Motor Cars Eiropas komunikācijas nodaļas vadītāja Franka Tīmana (Frank Tiemann) labvēlību bija unikāla iespēja dažu dienu garumā ar jaunākās paaudzes Rolls-Royce Ghost limuzīnu no jauna atklāt Ziemeļkurzemes skaistākās vietas, apciemojot arī Latvijas Rivjēru – Kurzemes Jūrmalu.

Ar BMW pildījumu

Ghost, protams, nav pārticības un dižciltības augstākais lidojums Rolls-Royce Phantom, taču savā ziņā Ghost, kas izmēros ir mazāks un arī lētāks, ir vairāk piemērots dižbagātniekiem Austrumeiropā. Arī Rolls-Royce Motor Cars Eiropas komunikācijas nodaļas vadītājs apliecināja, ka pasaulē pret trijiem Rolls-Royce Ghost tiek pārdots viens Rolls-Royce Phantom. Pēc saviem izmēriem Ghost atbilst BMW 7. sērijas limuzīnam, un nav brīnums, ka zem Rolls-Royce Ghost čaulas mājo ļoti daudz tehnisko un komforta risinājumu no labi zināmā BMW 7. sērijas limuzīna, protams, speciāli pielāgojot RR modeļa vajadzībām. Vienīgais, kas kopējam Ghost tēlam nepiestāv, ir multimediju sistēmas grafiskais noformējums, kas ir identisks tam, ko esam redzējuši tam pašam 7. sērijas BMW. Tas jau nav nekas slikts, taču ikvienam ir zināms, cik nozīmīgs šādas klases auto pircējam ir autentiskuma princips. Augstas raudzes ādas, dabīgā koka un alumīnija kokteilis ir pirmais, ko sajutīsiet, nokļūstot Rolls-Royce Ghost salonā, taču karstā vasaras dienā šādas klases limuzīnam gribētos mūsdienīgāku un precīzāku salona termoregulācijas principu.

Leģenda satiek leģendu

Apmeklējot Ziemeļkurzemes skaistākās vietas, maršutā, protams, tika iekļauta arī vizīte Ēdoles pilī. Ar pils administrācijas laipnu atļauju lepno Rolls-Royce limuzīnu drīkstam pieripināt pils priekšpusē, kur Ghost piesaista daudzu apmeklētāju, tostarp kāda vecišķa paskata vīreļa uzmanību, kas ar līdzīgu domubiedru grupiņu snaikstās ap auto un kārām acīm aplūko Ghost interjeru.

Visu rakstu Pārticības izkārtne ar RR iniciāļiem lasiet 14. augusta laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Foto: facebook.com/DinoZooLV

Neatkarīgi no mājdzīvnieka sugas, ikvienam mājas mīlulim nepieciešama kvalitatīva barība un aprūpe. Plašākais zoo preču interneta veikals Dinozoo.lv jau kopš 2018. gada mājdzīvnieku saimniekiem nodrošina iespēju visu mīluļiem nepieciešamo iegādāties ne tikai ērtāk un ātrāk, bet arī izdevīgāk. Dinozoo.lv interneta zoo veikals piedāvā preces gan suņu un kaķu, gan grauzēju, putnu un zivtiņu, gan arī eksotisko mājdzīvnieku īpašniekiem.

Kā atzīst uzticīgie Dinozoo.lv pircēji – plašais preču klāsts, daudzveidīgā izvēle, izdevīgie akciju un atlaižu piedāvājumi, kā arī ērtā iepirkšanās pieredze, ir tas, kas vilina iepirkties tieši Dinozoo.lv. Taču, kādas tad ir bijušas Dinozoo.lv pircēju un viņu mīluļu iecienītākās pērnā gada izvēles? Par populārākajām 2023. gada precēm un preču grupām stāsta Dinozoo.lv E-komercijas projektu vadītāja Jekaterina Kļučerova.

Komentāri

Pievienot komentāru