Būve

Pāvilostā turpinās Upesmuižas estrādes rekonstrukcijas darbi

Gunta Kursiša, 26.07.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pāvilostas novada pašvaldība noslēgusi Upesmuižas estrādes rekonstrukcijas darbu otro kārtu. Paredzēts, ka estrādes pārbūves otrā kārta pašvaldībai izmaksās vairāk nekā 41 tūkstoti latu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā.

Paredzēts, ka rekonstrukcijas otro kārtu veiks tas pats būvnieks, kas veica pirmo kārtu – SIA Kurzemes ceļinieks un būvnieks. Estrādes rekonstrukcijas pirmās kārtas izmaksas ir 62 tūkstoši latu, liecina informācija IUB interneta vietnē.

Tāpat šā gada jūlija beigās Pāvilostas novada pašvaldība noslēdza konkursu par Upesmuižas parka labiekārtojuma projekta izstrādi, kas tika uzticēta SIA Baltex Group, un šo darbu līgumcena ir 7,98 tūkstoši latu.

Pāvilostas novads izveidots 2009. gada jūnijā, apvienojoties Sakas novadam ar Vērgales pagastu. Pāvilostas novadu veido Pāvilostas pilsēta, Sakas un Vērgales pagasts. Sakas pagastā ietilpst apdzīvotas vietas Saka, Rīva, Strante, Ulmale, Vērgales pagastā - Vērgale, Saraiķi, Ziemupe, Ploce. Pāvilostas administratīvajā teritorijā dzīvesvietas deklarējušas 3089 personas, tostarp 1089 personas dzīvo Pāvilostas pilsētā. No Pāvilostas novada centram līdz Rīgai ir 211 kilometri, bet līdz Liepājai – 53 kilometri.

Komentāri

Pievienot komentāru