Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Telpu un teritoriju uzkopšanas uzņēmums SIA «P.Dussmann» 2018.gadā sasniedzis apgrozījumu 4,468 miljonu eiro apmērā, kas bija par 7,7% vairāk nekā 2017.gadā, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmums 2018.gadā arī atgriezies pie peļņas, kas pēc nodokļu nomaksas veidoja 424 tūkstošus eiro, pretēji zaudējumiem 2017.gadā.

SIA «P.Dussmann» galvenie darbības virzieni 2018.gadā bija telpu un teritoriju uzkopšana, kā arī ēdināšanas, fiziskās apsardzes un tehniskās apsaimniekošanas pakalpojumu nodrošināšana. Starp uzņēmuma klientiem ir «Rimi» un «Linstow» tirdzniecības centri, biroja un loģistikas uzņēmumi. SIA «P.Dussmann» nodrošina kafejnīcas pakalpojumu sniegšanu Nacionālo Bruņoto Spēku struktūrās, Valdo biznesa centrā, kā arī Rīgas 47.vidusskolā, tāpat arī veiktas ēdienu piegādes uz vairākiem bērnudārziem.

2019.gadā uzņēmuma apgrozījums varētu būt augstāks, kā arī uzlabosies tā rentabilitātes rādītāji, sacīts SIA «P.Dussmann» gada pārskatā. Šogad uzņēmums plāno turpināt attīstīt uzkopšanas un apsaimniekošanas nozares, piesaistot jaunus klientus no privātā sektora, tāpat iecerēts attīstīt jaunus pakalpojumus, kā arī plānots piedalīties atklātajos publiskajos iepirkumos.

SIA «P.Dussmann» reģistrēts 2003.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 76 800 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir Vācijas uzņēmums «Dussmann Service Holding GmbH». 2017.gadā SIA «P.Dussmann» apgrozījums bija 4,148 miljoni eiro un uzņēmums strādāja ar zaudējumiem 141 tūkstoša eiro apmērā.

Komentāri

Pievienot komentāru