Citas ziņas

Picēriju tīkls Čili pica 2006. gadu beidz ar gandrīz 6 miljonu latu lielu apgrozījumu

, 26.03.2007

Jaunākais izdevums

Turpinot straujo attīstību, 2006. gada laikā picēriju tīkla Čili pica apgrozījums sasniedzis gandrīz 6 miljonus latu, kas ir par 1,9 miljoniem jeb 48,5% vairāk nekā 2005. gadā. Picēriju tīkla paplašināšanās turpinās arī 2007. gadā - jau šomēnes Rīgā tiks atvērta vēl viena jauna picērija t/c Domina Shopping.

2006. gadā Čili pica apgrozījuma kāpums skaidrojams ar picēriju tīkla paplašināšanos, picēriju koncepta atbilstību Latvijas patērētāju vēlmēm un plašo piedāvājumu, ko novērtē Čili pica apmeklētāji. Kopumā 2006. gada laikā Latvijā tika atvērtas sešas jaunas Čili pica picērijas: Rīgā - t/c Bērnu pasaule, t/c Galerija Centrs, t/c Zoom Maskavas ielā 400 un t/c

Mūkusala -, kā arī ārpus Rīgas - Valmierā un Jelgavā.

Turpmāko divu mēnešu laikā tiks vērtas vēl divu jaunu Čili pica picēriju durvis Rīgā, t/c Domina Shopping un t/c Sky & More, Duntes ielā 21, tādejādi paplašinot tīklu līdz 16 picērijām.

Būtiski ir palielinājies arī Čili pica ēdienu piegādes pasūtījumu skaits uz mājām. Novērtējot piedāvājuma pieprasījumu, drīzumā Čili pica piedāvās ēdienu piegādes pakalpojumus arī Salaspilī. Līdz šim ēdienu piegāde notika tikai Rīgas robežās.Atverot jaunas picērijas, palielinājies arī nodarbināto skaits, nodrošinot vairāk nekā 100 jaunas darbavietas. Šobrīd Čili pica īpašnieku uzņēmumā SIA Čilija Pizza ir nodarbināti vairāk nekā 600 darbinieki, kas ir par 25% vairāk nekā 2005. gadā.

Čili pica klienti aizvien vairāk novērtē gan picu lielisko garšu, gan augsto kvalitāti, gan plašo ēdienu un dzērienu klāstu. Īpaši domāts par bērniem: atraktīvi, garšīgi ēdieni, īpaša bērnu ēdienkarte, kā arī iespēja picērijā sarīkot dzimšanas dienas ballīti. To apliecina arī pārliecinošā vieta iecienītāko Rīgas ēdināšanas uzņēmumu pirmajā trijniekā pēc interneta portāla "Kurš uzsauks" veiktās sabiedriskā aptaujas par iecienītākajiem ēdināšanas uzņēmumiem Rīgā.

Paplašinot picēriju tīklu ne vien Latvijā, bet arī citur Eiropā, palielinot uzņēmuma tirgus daļu un apmeklētāju uzticību picēriju tīklam, Čili pica vēlas kļūt par vadošo picēriju tīklu visā Eiropā. Tuvākajā laikā plānots izvērst darbību Igaunijā, kā arī vienlaicīgi turpināt uzņēmuma pozīciju nostiprināšanu Lietuvā, Latvijā, Ukrainā, Polijā un Rumānijā.

SIA Čilija Pizza - Lietuvas A/S Čilija meitasuzņēmums Latvijā - darbojas kopš 2001. gada. Čili pica pirmā picērija Latvijā tika atvērta 2001.gada decembrī Liepājā. Šobrīd Čili pica tīklā Latvijā kopā darbojas 14 picērijas, nodrošinot darbavietas ap 800 cilvēkiem. Desmit picērijas atrodas Rīgā: t/p Alfa, t/c Mols, u/v Stockmann, Kolonādē, Brīvības bulvārī 26, Brīvības ielā 76, Raiņa bulvārī 15, t/c Bērnu pasaule Matīsa ielā 25, t/c Galerija Centrs Audju ielā 16, t/c Zoom Maskavas iela 400 un t/c Mūkusala, Mūkusalas ielā 73. Liepājā darbojas divas picērijas, Jelgavā - viena, tirdzniecības centrā Valdeka, kā arī pagājušā gada nogalē atvērta picērija Valmierā, Georga Apiņa ielā 10a.

Papildu informācija:

Inese Visocka

SIA Čilija Pizza mārketinga direktore

Kontakttālrunis: 7514580

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Papildināta - Čili Picas franšīzes turētāja mantai uzlikts arests; picēriju darbu tas neskars

Gunta Kursiša, 29.04.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmējs, SIA Pica serviss līdzīpašnieks Aloizs Norkus tiek turēts aizdomās par noziedzīgu nodarījumu. Viņa un SIA Pica serviss otras līdzīpašnieces Montas Magones mantai uzlikts arests, Db.lv apstiprināja SIA Pica serviss mārketinga speciāliste Dita Vasiļjeva.

SIA Pica serviss pieder deviņas picēriju tīkla Čili Pica franšīzes - pa divām picērijām Jelgavā, Liepājā, Daugavpilī, kā arī pa vienai ēstuvei Ogrē un Valmierā.

«Līdzīpašnieku mantas arests nav saistīts ar uzņēmuma saimniecisko darbību un attīstību. Esošajiem 277 uzņēmuma darbiniekiem visas darba vietas tiek saglabātas,» norādīja Pica serviss pārstāve.

Uzņēmuma rīcībā pašlaik nav informācijas, vai tam varētu tikt atņemtas Čili Pica franšīzes tiesības, pauda, D. Vasiļjeva.

Lēmumi arestēt mantu pieņemti kriminālprocesa ietvaros par SIA Pica serviss izvairīšanos no nodokļu nomaksas, kas radījuši zaudējumus valstij lielā apmērā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Picēriju tīkla "Čili pica" pusgada apgrozījums pieaudzis par 40 %

, 16.08.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Turpinot attīstību, 2007. gada pirmā pusgada laikā picēriju tīkla "Čili Pica" apgrozījums Latvijā sasniedzis vairāk nekā 2,5 miljonus latu, kas ir par 40 % vairāk nekā 2006. gada pirmajā pusgadā.

"Čili pica" kopējais apgrozījums šī gada pirmajā pusgadā ir Ls 2 652 178. 2007. gada pirmajā pusgadā Latvijā iecienītākais picēriju tīkls vēris vairāku jaunu picēriju durvis - t/c "Domina Shopping" un i/c "Sky & More" Sarkandaugavā, kā arī Jelgavā Rīgas ielā 11a -, paplašinot tīklu līdz 17 picērijām.

Par vienu no populārākajiem "Čili pica" pakalpojumiem 2007. gada pirmajos sešos mēnešos kļuvusi arī ēdienu piegāde uz mājām naktīs, kas šobrīd veido vairāk nekā 20% no diennakts kopējās piegādes. Latvijā populārākā picēriju tīkla dati liecina, ka arī lietainā laikā pasūtījumu skaits pieaug - Latvijas iedzīvotāji ēdienu lietainā un drēgnā laikā uz mājām un birojiem pasūta pat līdz 35% vairāk nekā saulainās dienās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2006. gada laikā picēriju tīkla Čili pica apgrozījums sasniedzis gandrīz 6 miljonus latu, kas ir par 1,9 miljoniem jeb 48,5% vairāk nekā 2005. gadā, Db.lv informēja uzņēmums. Turpmāko divu mēnešu laikā plānots atvērt vēl divas jaunas picērijas.

2006. gada laikā Latvijā tika atvērtas sešas jaunas Čili pica picērijas: Rīgā - t/c Bērnu pasaule, t/c Galerija Centrs, t/c Zoom Maskavas ielā 400 un t/c

Mūkusala -, kā arī ārpus Rīgas - Valmierā un Jelgavā.

Turpmāko divu mēnešu laikā tiks vērtas vēl divu jaunu Čili pica picēriju durvis Rīgā, t/c Domina Shopping un t/c Sky & More, Duntes ielā 21, tādejādi paplašinot tīklu līdz 16 picērijām.

Būtiski ir palielinājies arī Čili pica ēdienu piegādes pasūtījumu skaits uz mājām. Drīzumā Čili pica piedāvās ēdienu piegādes pakalpojumus arī Salaspilī. Līdz šim ēdienu piegāde notika tikai Rīgas robežās.Atverot jaunas picērijas, palielinājies arī nodarbināto skaits, nodrošinot vairāk nekā 100 jaunas darbavietas. Šobrīd Čili pica īpašnieku uzņēmumā SIA Čilija Pizza ir nodarbināti vairāk nekā 600 darbinieki, kas ir par 25% vairāk nekā 2005. gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

"Čili pica", sākoties mācību gadam, sveic mazos apmeklētājus ar jauniem gardumiem

, 03.09.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kā katru gadu, sākoties jaunajam mācību gadam, picēriju tīkls "Čili pica" pilnveidojis bērnu ēdienkarti, papildinot to ar jauniem gardumiem. Līdzīgi kā līdz šim, par katru izvēlēto ēdienu no jaunās ēdienkartes, mazais ēdājs saņems arī punktu kartītes, kuras varēs apmainīt pret jaukām balvām.

"Čili pica" bērnu ēdienkarti veidojuši paši bērni vecumā no četriem līdz divpadsmit gadiem, degustējot un vērtējot ēdienus un izvēloties sev tīkamākos. Bērnu ēdienkarte papildināta gan ar siltajiem ēdieniem, gan desertiem: "Desiņas uz iesma", "Ceptu kartupeļu burtiņi", "Saldie žagariņi" u.c.

"Atsevišķa bērnu ēdienkarte ļauj bērnam pašam piedalīties ēdienu izvēlē, ne tikai akceptēt vecāku izvēli. Ēdienkartes krāsainais un jautrais noformējums - ēdieni ar sejiņām, rotaļīgie nosaukumi - ļauj bērniem justies kā spēļu pasaulē, un ēdiens uzreiz arī labāk garšo, " komentē picēriju tīkla mārketinga direktore Inese Visocka.

Arī jaunajā ēdienkartē, līdzīgi kā līdzšinējā, par katru izvēlēto ēdienu tiks piešķirti punkti un īpašas punktu kartītes, ko bērni varēs apmainīt pret balvām. Savukārt jau septembra vidū sāks darboties "Čili pica" bērnu klubiņš.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šī gada laikā SIA Čilija Pizza plāno paplašināt Čili Pica picēriju tīklu un veikt esošu picēriju rekonstrukciju, kopumā investējot vairāk nekā 300 tūkstošus latu, liecina uzņēmuma paziņojums.

Pagājušo gadu uzņēmums noslēdza ar 6,3 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 5% vairāk nekā 2011.gadā.

Apgrozījuma pieaugumu ir veicinājusi picēriju tīkla Čili Pica attīstība Rīgā, atverot divas jaunas picērijas – t/c Rīga Plaza un t/c Origo, kā arī vairāku picēriju rekonstrukcija un interjera uzlabošana, skaidro uzņēmuma pārstāvji.

Šogad jau ir veikta divu Čili Pica picēriju rekonstrukcija - t/c Mols un Raiņa bulvārī 15.

Ņemot vērā veiktās investīcijas gan jaunu picēriju atvēršanā, gan esošo picēriju rekonstrukcijā, pērno gadu uzņēmums noslēdza ar zaudējumiem 11 tūkstošu latu apmērā. Savukārt šā gada pirmajos četros mēnešos SIA Čilija Pizza apgrozījums ir audzis par 10%, un tiek plānots gadu noslēgt ar vairāk nekā 15% apgrozījuma pieaugumu, nodrošinot peļņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Picēriju apmeklētāji 2007. gada laikā notiesājuši 1 030 836 picas, liecina picēriju tīkla Čili pica apkopotie dati.

Vispopulārākā ir pica Margarita – pērn apēsti vairāk nekā 76 tūkstoši šo picu. Iecienītāko picu trijniekā ir arī pica Pikantā un Tūristu. Kā secinājuši picēriju tīkla Čili pica pārstāvji, vidēji vienā mēnesī pērn tikuši apēsti 86 tūkstoši picu.

Picēriju tīkla Čili pica mārketinga direktore Inese Visocka: "No plašā picu klāsta Latvijā populārākās joprojām ir tradicionālās picas – ar sieru un gaļas izstrādājumiem. Taču picas ar jūras veltēm arī gūst arvien lielāku pieprasījumu. Populārākas ir mazā izmēra picas, ko apmeklētāji ēd gan uz vietas, gan izvēlas ņemt līdzi.''

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2007. gada pirmā pusgada laikā picēriju tīkla Čili Pica apgrozījums Latvijā sasniedzis vairāk nekā 2,5 miljonus latu, kas ir par 40 % vairāk nekā 2006. gada pirmajā pusgadā, liecina uzņēmuma sniegtā informācija medijiem.

Čili pica kopējais apgrozījums šī gada pirmajā pusgadā ir Ls 2 652 178. 2007. gada pirmajā pusgadā picēriju tīkls vēris vairāku jaunu picēriju durvis - t/c Domina Shopping un t/c Sky & More Sarkandaugavā, kā arī Jelgavā Rīgas ielā 11a, paplašinot tīklu līdz 17 picērijām.

Par vienu no populārākajiem Čili pica pakalpojumiem 2007. gada pirmajos sešos mēnešos kļuvusi arī ēdienu piegāde uz mājām naktīs, kas šobrīd veido vairāk nekā 20% no diennakts kopējās piegādes. Latvijā populārākā picēriju tīkla dati liecina, ka arī lietainā laikā pasūtījumu skaits pieaug - Latvijas iedzīvotāji ēdienu lietainā un drēgnā laikā uz mājām un birojiem pasūta pat līdz 35% vairāk nekā saulainās dienās.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Čili Picas vadību daļēji pārceļ uz Lietuvu

Gunta Kursiša, 19.10.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Čilija Pizza atsevisķas funkcijas pārceļ no Latvijas uz tā mātes uzņēmumu Lietuvā – Čili Holdings UAB, pavēstījuši kompānijas pārstāvji.

Čili Holdings UAB ģenerāldirektors Dariuss Masionis norāda, ka picēriju darbība nemainīsies.

Patlaban Rīgā darbojas jau 16 picērijas Čili Pica. Kopumā uzņēmumā Latvijā nodarbinot 450 cilvēkus. Čili Pica Lietuvā darbojas 15 gadus, un Lietuvā ir 45 picērijas. Abās valstīs kopumā ir arī 23 Čili Picas franšīzes picērijas, no kurām deviņas strādā Latvijā. Čili Pica darbojas Latvijā kopš 2001. gada.

Šogad Latvijā atvērtas divas jaunas Čili Pica picērijas – februārī tika atvērta picērija t/c Origo, bet augustā – Čili Pica t/c Riga Plaza. Tāpat veikta picēriju renovācija t/c Galerija Centrs un t/c Alfa.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Čili Pica paplašina piegādes teritoriju

, 11.07.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 2008. gada 1. jūlija picēriju tīkls Čili Pica paplašina ēdienu piegādes teritoriju. Turpmāk Čili Pica gatavotos ēdienus uz mājām varēs pasūtīt ne tikai Rīgā, bet arī Pierīgas teritorijā. Līdz jūlija beigām, pasūtot ēdienus uz jaunajām teritorijām, piegāde būs bez maksas.

Turpmāk Čili Pica apkalpos tādas Pierīgas teritorijas kā Suži, Bukulti, Priedaine, Berģi, Ādaži, Baltezers, Langstiņi, Upesciems, Dreiliņi, Ulbroka, Saulrieši, Upeslejas, Vecaine, Vālodzes, Saulīši, Kalngale, Liepezers, Mežāres, Babīte, Spilve, Priežuciems, Beberi, Piņķi, Skulte, Brīvkalni, Tēriņi, Stīpnieki, Mārupe, Mārasciems, Tīraine, Krustkalni, Valdlauči, Baloži, Rāmava, Ameņsala, Ziedonis, Titurga, Katlakalns, Jaunmārupe un Ķekava, Db.lv informē Inese Visocka SIA Čilija Pizza Mārketinga direktore.

Picēriju tīkls Čili Pica Latvijā darbojas kopš 2001. gada, kad Liepājā tika atvērta pirmā Čili Pica picērija. Šobrīd tīklā ietilpst 17 picērijas, kuras atrodas Rīgā, Liepājā, Jelgavā un Valmierā. „Čili Pica” piedāvātajā ēdienkartē iekļauts vairāk nekā 50 dažādu ēdienu, tai skaitā picas, siltie ēdieni, salāti, saldie ēdieni un dažādas uzkodas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Latvijas 100 visvairāk nopelnījušie uzņēmēji

Kristīne Jančevska, Lato Lapsa, Baltic Screen, speciāli Db, 18.01.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizvadīts vispelnošākais gads Latvijas uzņēmējdarbības mūslaiku vēsturē: ja pirms gada desmit uzņēmēji, kuriem piederošajām kapitāldaļām atbilda vislielākā gūtā peļņa, kopā bija sapelnījuši nepilnus 73 miljonus latu, tad tagad šī summa palielinājusies līdz 100 miljoniem latu.

To, ka gada laikā veiksmīgāko uzņēmēju gūtā peļņa ir būtiski palielinājusies, uzskatāmi parāda arī cits rādītājs: vēl pirms gada uzņēmējs, kuram piederošajām kompāniju kapitāldaļām atbilda 610 tūkstošu latu liela peļņas daļa, iekļuva lielākās peļņas guvēju pirmajā septiņdesmitpiecniekā (pirms diviem gadiem slieksnis bija tikai 410 tūkstoši latu). Tagad ar šādu peļņas rādītāju nav iespējams iekļūt pat pirmajā simtniekā – 610 tūkstoši latu dod tikai 129. vietu jaunajā, pēc Lursoft datiem sastādītajā Latvijas 100 visvairāk nopelnījušo uzņēmēju sarakstā.

Reizē ar peļņas rādītāju paaugstināšanos notikusi arī būtiska vispelnošāko nozaru maiņa: pirmajā desmitniekā tranzītuzņēmēji savas pozīcijas acīmredzami atdevuši nekustamo īpašumu jomas pārstāvjiem. Līdz ar to pelnošāko uzņēmēju pirmajā desmitniekā vairs nav atrodami «Ventspils grupējuma» savstarpējos konfliktos iesaistītais Oļegs Stepanovs un kādreizējais Ventspils naftas prezidents Igors Skoks, kā arī ar Ventspils mēra Aivara Lemberga uzņēmumu kapitāldaļām apdāvinātie bērni – Līga un Anrijs Lembergi.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Čilija Pizza nepārtrauks sadarbību ar VID sodīto Liepājas franšīzes uzņēmumu Pica serviss

NOZARE.LV, 16.09.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zīmola Čili Pica turētāja SIA Čilija Pica turpinās sadarbību ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) sodīto franšīzes ņēmēju Liepājā SIA Pica serviss, apstiprina Čilija Pizza pārstāve Jūlija Sergutina-Leitāne.

Viņa norāda, ka sadarbības turpināšanai ir vairāki iemesli. «Uzņēmums Pica serviss vairāk nekā 11 gadu laikā sevi ir apliecinājis kā stabils un augošs uzņēmums, kas ārpus Rīgas ieņem līderpozīcijas ēdināšanas jomā. Tas pārvalda deviņus restorānus un nodrošina darbavietas 300 Liepājas, Jelgavas, Valmieras un citu reģionu iedzīvotājiem.»

Sergutina-Leitāne arī atzīmē, ka laika periodā no 2012.gada līdz 2014.gada 30.jūnijam Pica serviss ir nomaksājis nodokļos valsts budžetā 6,2 miljonus eiro.

«Šo pēdējo divu gadu laikā Pica serviss ir daudz darījusi, lai novērstu nepilnības uzņēmuma grāmatvedības sistēmās, kā arī ieviesusi papildu mehānismus iekšējai kontrolei, lai nepieļautu līdzīgu gadījumu atkārtošanos,» uzsver Čilija Pizza pārstāve.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Lielāko nekustamā īpašuma darījumu TOP 70

Lato Lapsa, Kristīne Jančevska, Baltic Screen, speciāli Db, 21.09.2007

Rīgas Brīvostas pārvalde februārī SIA Rīgas pasažieru terminālis pārdevusi 59 890 kvadrātmetrus zemes ar muitas ēku Eksporta ielā 3a, 3b.

Foto: Vitālijs Stīpnieks, DB

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lielākais līdz šim reģistrētais nekustamā īpašuma pirkuma darījums: SIA PK Investments (AS Pro Kapital un divu Igaunijā reģistrētu kompāniju meitasuzņēmums) šā gada martā par 103,04 miljoniem latu pārdevusi tirdzniecības centru Domina - 8,13 hektārus zemes ar divām būvēm Ieriķu ielā 3. Uzzini, kuri ir citi lielākie darījumi!

Oficiālo lielo - miljons latu vai vairāk - nekustamā īpašuma darījumu skaits Rīgā strauji sarūk: pagājušā gada otrajā pusgadā tādu bija vismaz 55, bet šā gada pirmajā pusgadā - vairs tikai 36.

Īpaši lielo darījumu skaits galvaspilsētā pastāvīgi pieauga kopš 2005. gada pirmā pusgada, kad tikai 20 darījumu summa bija viens miljons latu vai lielāka un lielākā oficiālā darījuma summa bija 3,67 miljoni latu. Pagājušā gada pirmajā pusgadā virs miljona latu jau bija veseli 55 darījumi, virs miljona dolāru - vismaz 87. Savukārt šā gada pirmais pusgads gan ir atnesis absolūto viena darījuma summas rekordu, Vācijas uzņēmumam par vairāk nekā 103 miljoniem latu iegādājoties tirdzniecības centru Domina un tā zemes platības. Toties oficiālo - zemesgrāmatās fiksēto - darījumu virs miljona latu bijis tikai 36, virs miljona dolāru - tikai 60.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Picēriju tīkla Pica Lulū īpašnieks SIA Later LTD tuvākajos divos mēnešos plāno atvērt četras jaunas picērijas Rīgā un Ādažos, kas papildinās jau esošo 7 picēriju tīklu, informē uzņēmums.

Jaunās picērijas atradīsies Rīgā Dzelzavas ielā 72 (Mēbeļu Nams telpās), Kārļa Ulmaņa gatvē 114/1 (Vincents telpās), Kurzemes prospektā 21 un Ādažos, Gaujas ielā 8. Četru jauno picēriju izveidē uzņēmums kopumā investēs ap 300 tūkstošiem eiro.

«Pica Lulū ir aizvadījusi stabilu un veiksmīgu 2016.gadu apgrozījumam saglabājoties iepriekšējā gada līmenī, pie nosacījuma, ka gada vidū, beidzoties nomas līgumam, tika aizvērta viena no mūsu astoņām picērijām Šampētera ielā,» stāsta Elmārs Tannis, Pica Lulū līdzīpašnieks.

«Mēs vēlamies turpināt attīstīt Pica Lulū zīmolu. Vēl pērn Pica Lulū pievienojās jauna vadības komanda, ar kuru kopīgi izveidoti šī gada plāni, kuru ietvaros veiksim ievērojamas investīcijas četru jaunu picēriju atvēršanā Rīgā, tādējādi tīklu paplašinot līdz 11 picērijām Rīgā un Pierīgā,» uzsver Elmārs Tannis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

SIA Čilija Pizza ieceļ jaunu valdi

Gunta Kursiša, 20.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No SIA Čilija Pizza valdes priekšsēdētājas amata atsaukta Vilija Zapalskieni un valdes locekle Iveta Voltnere, liecina Lursoft dati.

Kopš šīs nedēļas vidus uzņēmuma valdē iecelti divi valdes locekļi – Jānis Zablovskis un lietuvietis Dainis Kalina.

J. Zablovskis ir arī SIA ZZ projects kapitāldaļu turētājs un valdes loceklis, kā arī SIA Aksor Legal Group valdes priekšsēdētājs.

2001. gadā reģistrētā SIA Čilija Pizza pērn apgrozīja 6,287 milj. Ls, gadu noslēdzot ar 11,120 tūkst. Ls zaudējumiem. 2012. gadā uzņēmumā tika nodarbināti 405 darbinieki.

Db.lv jau rakstīja, ka 2013. gada laikā SIA Čilija Pizza plāno paplašināt Čili Pica picēriju tīklu un veikt esošu picēriju rekonstrukciju, kopumā investējot vairāk nekā 300 tūkstošus latu. Šogad jau ir veikta divu Čili Pica picēriju rekonstrukcija - t/c Mols un Raiņa bulvārī 15.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 1. novembra Čili Pica picērijās Rīgā sāks darboties jaunais Čilīšaklubs, liecina Čili Pica sniegtā informācija medijiem. Ikviens biedrs iegūs īpašumā plastikāta biedra karti, kas apliecinās viņa piederību klubam.

Čilīša klubs būs bērnu klubiņš, kura iniciatori ir paši bērni, kas kopā ar vecākiem ir vieni no aktīvākajiem picēriju apmeklētājiem.

Vēloties līdzināties vecākiem un justies piederīgiem, bērni labprāt iesaistās aktivitātēs, kas ļauj viņiem justies pieaugušiem. Čilīša klubs būs bērnu klubs, kurā ikviens biedrs iegūs īpašumā plastikāta biedra karti, kas apliecinās viņa piederību klubiņam.

Par jaunā Čilīša kluba biedru varēs kļūt ikviens mazais gardēdis, kurš būs nosvinējis savu dzimšanas dienu Čili Pica restorānā vai sakrājis 30 punktus, piedaloties Čili Pica rīkotajā akcijā Krāj punktus un saņem dāvanas, kuras laikā, pasūtot ēdienus no īpašās bērnu ēdienkartes, par katru ēdienu mazais apmeklētājs saņem noteiktu punktu skaitu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biķernieku ielā, Rīgā durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" picērija. “Pica Lulū” Mežciemā ir uzņēmuma astoņpadsmitā picērija Latvijā, un ar tās atklāšanu, uzņēmums ieskandina savu trīsdesmit gades svinību gadu.

“Pilnīgi neticami, bet šogad “Pica Lulū” svin 30 gadu jubileju. Visai iespaidīgs skaitlis, ko varam atzīmēt ar 18. picēriju! Šo gadu laikā esam izveidojuši picu gaumi Latvijā. Un to mūsu picmīļiem nodrošinām, atbalstot vietējos pašmāju ražotājus, kas rūpējas par izejvielām mūsu picām,” atklāšanā uzsvēra viens no “Pica Lulū” dibinātājiem Elmārs Tannis.

Šī ir sešpadsmitā “Pica Lulū” Rīgā, vēl pa vienai picērijai atrodas Jūrmalā (Lielupē) un Ādažos.

"Pica Lulū" Mežciemā kopumā ieņem 218 kvadrātmetru lielu platību. Picērija varēs uzņemt līdz pat 60 klientiem vienlaikus, vasaras sezonā paredzēts izveidot arī āra terasi. Ģimeņu ērtībām restorāna telpās izvietots arī bērnu stūrītis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Čili Pica veidos Čili Take Away formātu līdzņemšanai paredzētās produkcijas ražošanai

Db.lv, 31.10.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Čili Pica» picēriju tīkla īpašnieks SIA «Čilija Pizza» 2018.gada sākumā veicis stratēģijas izmaiņas picēriju portfelī, un pieņemts lēmums optimizēt un uzlabot picēriju darbību, liecina informācija Lursoft Klientu portfelī.

Šī iemesla dēļ gada sākumā slēgta picērija TC Mols, un to 2019.gadā aizstās jauna picērija topošajā tirdzniecības centrā Akropolis. Tāpat arī iepriekš TC Galerija Centrs esošā picērija aizstāta ar picēriju tirdzniecības centrā Galerija Rīga, bet tirdzniecības centra Damme picērija tiks slēgta un aizstāta ar picēriju Imantas mazumtirdzniecības parkā.

Galvenais arguments šāda veida stratēģijai ir jaunizveidotā «Čili Pica» koncepta potenciāls, ar kuru plānots divkāršot uzņēmuma izaugsmi. Stratēģija jau izmantota picērijā tirdzniecības centrā Domina, kā arī visos jaunākajos projektos Lietuvā, paredzot, ka tas nesīs labus rezultātus un bijis galvenais Čili Grupas izaugsmes virzītājspēks pēdējos 3 gados.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Picērija Čili Pica atbalstījusi tirdzniecības centra Galerija Centrs vēsturisko vērtību saglabāšanu, restaurējot telpas pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem raksturīgajā stilā.

Picērija Čili Pica tirdzniecības centrā Galerija Centrs tika atvērta 2006. gada 25. septembrī, bet šā gada 9. aprīlī tika slēgta uz telpu restaurāciju.

Galerija Centrs ir viena no vēsturiski nozīmīgākajām celtnēm Rīgā, kas kā aktīva tirdzniecības vieta veiksmīgi darbojas jau kopš 1938. gada. Laikiem mainoties šī iepirkšanās vieta arvien saglabājusi īpašo Rīgas sabiedriskās dzīves simbola statusu. Galerija Centrs ēka celta laika posmā no 1936. līdz 1940. gadam Armijas ekonomiskā veikala (AEV) vajadzībām.

Šā gada 3. maijā apmeklētājiem durvis vēra restaurētā Čili Pica.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Restorāniem izdzīvošanas laiks

Madara Laicāne, Db, 14.01.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šī brīža ekonomiskās krīzes apstākļos restorānus apmeklē daudz mazāk cilvēku, arī nauda tiek tērēta mazāk kā līdz šim.Čili Pica mārketinga nodaļas vadītāja Inese Visocka

Tā norādījuši visi Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) aptaujātie restorānu vadītāji, Db pastāstīja LVRA restorānu nodaļas vadītāja Dace Dēnava. «Daži pat minēja, ka vidējam pirkumam tiek tērēts uz pusi mazāk līdzekļu,» norāda D. Dēnava. Arī Centrālās statistikas pārvaldes dati par restorānu un bāru apgrozījumu rāda negatīvu tendenci. Pērnā gada novembrī kritums salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo mēnesi bija jau 24%. Pēdējā laikā uzkrītoši mazāk tiekot organizēti arī banketi un dažādi semināri - tādējādi samazināta ir peļņa no šī papildus ienākuma.

Pēc LVRA informācijas, visdramatiskāk situāciju izjūtot restorāni ārpus Rīgas. Tieši šeit esot visvairāk atlaisto darbinieku un prognozes par iespējamo restorānu slēgšanu tuvākajā nākotnē, ja situācija nemainīsies, uzsver LVRA pārstāve.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizdomās par izvairīšanos no nodokļu nomaksas organizētā grupā šonedēļ Finanšu policija veica desmit kratīšanas uzņēmuma Pica serviss struktūrvienībās visā Latvijā, kopumā nopratinot ap 300 cilvēku. Kratīšanas veiktas kriminālprocesa ietvaros, ko Finanšu policija ierosinājusi, pamatojoties uz TV3 raidījuma Nekā Personīga sniegtu informāciju.

Uzmanību iespējamajai krāpniecībai ar nodokļu nomaksu Nekā Personīga pievērsa pēc kāda skatītāja ziņojuma, kurš norādīja uz iespējamām nodokļu mahinācijām vienā no lielākajiem Liepājas ēdināšanas uzņēmumiem. Konkrētā uzņēmumu ķēde pieder Liepājā pazīstamam uzņēmējam Aloizam Norkum, kurš uz franšīzes pamata izmanto Rīgā populāro picēriju Čili Pica vārdu. Zīmols Čili Pica pieder Lietuvā reģistrētam uzņēmumam, kuram ar notikušo nav nekāda sakara.

Lai pārbaudītu skatītāja sniegtās informācijas patiesumu, Nekā Personīga žurnālisti veica eksperimentu. Sākotnēji tika izvēlētas trīs uzņēmumam piederošās picērijas - Čili picērija Rietumu centra lielveikalā ostmalā, Čili picērija Sala XL lielveikalā un pašā Liepājas sirdī – Rožu laukumā esošais restorāns Barons Bumbier’s. Pēc pasūtījumu veikšanas, žurnālisti salīdzināja visās ēstuvēs saņemtos čekus, kas izrādījās atšķirīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Kā top?: Pica Rīga vistas filejas pica

Dienas Bizness, 16.02.2018

Vistas filejas picas sastāvdaļas ir karija mērce, pizzarella, picas sieru mikss, šampinjoni, sīpoli, marinēta kukurūza, konservēti ananāsi, spināti, marinēta grilēta paprika, vistas fileja.

Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

#Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ielūkoties, kā picērijā Pica Rīga top vistas filejas pica.

Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ielūkoties, kā picērijā Pica Rīga top vistas filejas pica.

Pica Rīga dibināta 2016.gada janvārī. Sākotnēji uzņēmums pieņēma tikai pasūtījumus, taču tad atvēra arī picēriju Rīgā, Strēlnieku ielā.

Tiesa gan, pasūtījumi aizvien kopējos pārdošanas apjomos dominē, taču piektdienas vakaros un sestdienās arī picērija ir pārpildīta, cilvēki zvana, lai rezervētu vietu, taču viss jau ir pilns, stāsta kompānijas īpašnieks Normunds Bērziņš.

Patlaban Pica Rīga piedāvājumā ir vairāk nekā desmit picas, picu piedāvājums ik pa laikam tiek pārskatīts, taču lielākoties saglabājas stabils. Starp interesantākajām picām uzņēmuma klāstā ir melnā pica ar mīdijām, kā arī pica ar strausa gaļu. Pirms kāda laika no piedāvājuma izņemts viens picas veids, kurā bija iekļauta liellopu gaļa, paipalu olas un citas sastāvdaļas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Lielākie nekustamā īpašuma darījumi Rīgā: iezīmējas ballītes beigas

Lato Lapsa, Kristīne Jančevska, Baltic Screen, speciāli Db, 15.02.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizvien vairāk ārvalstu pircēju un aizvien vairāk tiešā ārvalstu finansējuma, bez Latvijas kredītiestāžu starpniecības, - tās ir galvenās tendences, ko uzrāda Baltic Screen pētījums par lielākajiem nekustamā īpašuma darījumiem Rīgā pagājušā gada otrajā pusgadā.

Vienlaikus, neraugoties uz runām par briestošo krīzi nozarē, īpaši lielo darījumu ir bijis vairāk nekā iepriekš: ja pagājušā gada pirmajā pusgadā bija 36 darījumi virs miljona latu katrs, tad otrajā – jau 51. Tādējādi gandrīz atkārtots 2006. gada otrā pusgada rekords – tad bija notikuši vismaz 55 darījumi ar oficiāli uzrādīto summu virs miljona latu katram.

Ballītes beigas?

Pagājušā gada otrais pusgads nav nesis tādus rekordus kā tirdzniecības centra Domina un tā zemes platību pārdošana par 103 miljoniem latu pirmajā pusgadā. Apjomīgākais redzamais darījums (neskaitot darījumus, kad tiek pārdotas uzņēmumu kapitāldaļas, kam piesieti konkrēti nekustamie īpašumi) ir bijis desmitkārt mazāks – Palazzo Italia ēkas un zemes īpašnieku maiņa, darījuma summai pārsniedzot 10 miljonus latu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Saistībā ar to, ka beidzas nomas līguma termiņš, kas noslēgts ar SIA Kolonāde par telpu īri Kolonādes kafejnīcas ēkā pie Brīvības pieminekļa, šodien ir restorāna Čili Pica-Kolonade pēdējā darba diena šajā ēkā, informēja SIA Čilija Pizza pārstāve Līga Glāzere.

Viņa arī norādīja, ka Čilija Pizza plāno piedalīties konkursā par tiesībām strādāt Kolonādes kafejnīcas ēkas telpās arī turpmāk, kā arī turpinās strādāt pie sava restorāna tīkla paplašināšanas.

Kā ziņots, kafejnīcas ēkā, kas atrodas līdzās Brīvības pieminekļa laukumam un kuras telpās patlaban darbojas picērija Čili pica, Rīgas pašvaldība plāno konkursa kārtībā piedāvāt iespēju atzītiem pavāriem izveidot plašai auditorijai pieejamu restorānu, kura ēdienkarte atbilstu Latvijas tradīcijām un kultūrai.

Db.lv jau rakstīja, ka Čili Picas vietā pie Laimas pulksteņa veidos latvisku restorānu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Holdinga LTk Capital īpašnieks Tads Kaross plāno pārdot vienu no lielākajiem restorānu tīkliem Baltijas valstīs Čili Holdings. Par šiem plāniem viņš otrdien pastāstījis Lietuvas biznesa ziņu izdevumam Vz.lt.

Izdevums atgādina, ka Kaross jau pārdevis ne vienu vien tirdzniecības un pakalpojumu uzņēmumu, tostarp maijā pārdota daļa internetveikala Pigu.lt akciju, bet pirms pāris gadiem Kruzas Nordic Cosmetics Distribution.

Jā, esmu pārdevis daudz, faktiski visu ārvalstu investoriem, un visu izdevies pārdot par labu cenu, intervijā atzinis LTk Capital īpašnieks, kas pats jau vairāk nekā divus gadus dzīvo Dienvidāfrikā. Esmu gandarīts, jo izveidot un pārdot biznesu - tas uzņēmējam ir tas pats, kas māksliniekam - pārdot mākslas darbu, tas ir visa ieguldītā darba novērtējums.

Nākamais pārdošanas projekts Lietuvā būs Čili bizness. Šajā jomā mums jau ir interesanta pieredze un informācija, jo klusībā gatavojamies jau diezgan sen. Pašu procesu plānojam uzsākt 2016.gada sākumā, viņš klāstījis. Arī Čili man nozīmē ne tikai darbu un ieņēmumus. Restorāni ir viens no maniem dzīves hobijiem, domāju, ka šajā jomā saprotu gandrīz visu. Daudzas no idejām, kuras esmu atradis, pētot plašo restorānu pasauli, ieviestas arī Čili tīklā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

V. Krasovickis saglabā bagātākā statusu

Rudīte Spakovska, [email protected], 67084420, 20.08.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas 100 visbagātāko cilvēku īpašums gandrīz sasniedz 1/4 no Latvijas iekšzemes kopprodukta.

Ar šādiem secinājumiem laižot klajā Latvijas bagātako cilvēku top 100 klajā nāk Lato Lapsa un Kristīne Jančevska no Baltic Screen. Žurnālā Pastaiga publicētais Top 100 tapis sadarbībā ar korporatīvo finanšu kompānija Laika stars.

"Mūsu pirmā simtnieka vidējā vērtība ir 26,5 miljoni latu, bet kopējā - aptuveni 2,65 miljardi latu," norāda pētījuma autori.

Līderi stabili

V. Krasovicka portfelī šobrīd ir 203 miljoni latu, kas ir par 18 miljoniem vairāk nekā pērn. Šogad uz otro vietu no pērnā gada piektās pacēlies Oļegs Fiļs, Aizkraukles bankas līdzīpašnieks, kura kapitāls gada laikā pieaudzis par 33 milj. ls un sasniedz 113 milj. Ls. Labi veicies arī otram Aizkraukes bankas līdzīpašniekam Ernestam Bernim, kas pateicoties 31 milj. Ls pieaugumam ar 110 milj. Ls pakāpies no sestās uz trešo vietu.

Komentāri

Pievienot komentāru