Jaunākais izdevums

Igauņu attīstītājs Hausers Grupp Elijas un Maskavas ielu krustojumā Rīgā būvē jaunu dzīvojamo ēku kompleksu Elijas nami. Bigbank Latvija šim projektam aizdevis 2,9 miljonus eiro, informē bankā.

Kompleksā ietilpstošās četras piecstāvu mājas, veidojot vienotu kvartālu ar kopīgu iekšpagalmu.

Jaunajā projektā ir kopumā 56 divu līdz četru istabu dzīvokļi, no kuriem aptuveni vairāk kā puse jau ir rezervēti. Ēkā pieejama arī 1 komerctelpa pirmajā stāvā, kā arī slēgta tipa auto stāvvietas un atsevišķas noliktavu telpas un āra stāvvietas pagalmā. Visi dzīvokļi pircējiem tiks piedāvāti ar pilnu apdari, un plānots, ka tos varēs sākt apdzīvot jau 2022.gada vasarā.

Iedvesmojoties no apkaimes iespaidīgākās augstceltnes - Latvijas Zinātņu akadēmijas, četras projekta mājas nosauktas par godu izciliem, visā pasaulē zināmiem zinātniekiem un māksliniekiem - Leonardo Da Vinči, Alfrēdam Nobelam, Nikolā Teslam un Blēzam Paskālam.

"Jaunais projekts "Elijas nami" piešķirs Maskavas priekšpilsētas vēsturiskajai apbūvei modernākus vaibstus un piedāvās modernus mājokļus šajā aizvien prestižākajā un pieprasītākajā rajonā. Projekta attīstītājs Hausers Grupp ir ļoti pieredzējis, 17 gadu laikā Igaunijā realizējis vairāk nekā 111 nekustamo īpašumu objektus, kuru vidū ir kā dzīvojamās mājas, tā biroju kompleksi un viesnīcas," komentē Bigbank Latvija Uzņēmumu kreditēšanas nodaļas vadītājs Mareks Grodskis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

Igaunijas attīstītāja HAUSERS jaunajā projektā “Elijas Nami” nosvinēti Spāru svētki!

Sadarbības materiāls, 21.03.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jaunajos projektos Spāru svētkus svin brīdī, kad visi nozīmīgākie un apjomīgākie būvniecības darbi ir pabeigti un sākas projekta noslēdzošā un nereti patīkamākā fāze - iekšdarbu veikšana, ko īpaši gaida jauno dzīvokļu īpašnieki. Šo brīdī nupat piedzīvojis arī jaunais Centra apkaimes dzīvojamais projekts “Elijas Nami”.

Kopējās investīcijas projektā, ieskaitot zemes iegādi, ir 4,8 milj. eiro, no tiem 2,9 milj. eiro ir “BigBank” kredīts. Būvniecību plānots pabeigt 2022. gada vasarā.

Šis pavasaris arī nekustamo īpašumu nozarei nesis milzīgus un neplānotus izaicinājumus un ir teju neiespējami prognozēt nākotnes scenārijus jaunu mājokļu būvniecībā, pārdošanā un pieejamībā. Tomēr šajā sarežģītajā laikā tieši projekts “Elijas Nami” ir palīdzējis Igaunijas attīstītājam “HAUSERS” nostiprināt pozīcijas Latvijas tirgū, un ir viens no tiem, kurš būs veiksmīgi realizēts pasaules notikumu neietekmēts.

Šobrīd projektā vēl pieejami mazāk kā 20 dzīvokļi un “HAUSERS” speciālisti novērojuši, ka īpaši liela interese bijusi par 4 istabu dzīvokļiem. Tas nozīmē, ka šis ir pēdējais brīdis, lai izvēlētos kādu no “Elijas Nami” brīvajiem dzīvokļiem un vēl pie tam - ar īpaši patīkamiem nosacījumiem, jo projekta lieldraugs joprojām ir SEB banka, kas mājokļu iegādei tieši šajā projektā piedāvā īpaši izdevīgu piedāvājumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vērienīgus attīstības plānus Ķīpsalas apkaimei būvniecības skicēs uzzīmējuši Igaunijas uzņēmums “Hauser grupp”, ar mērķi mazāk apbūvētā, zaļas vides un ūdens ieskautā vietā Pārdaugavā radīt jaunu kvartālu dzīvošanai.

Jaunās dzīvojamās mājas Zunda kanāla krastā spilgti raksturos ne tikai interesantā vietas izvēle, bet arī Latvijas tirgum netipiska un neredzēta arhitektūra.

Zunda kanāla apkārtnei piemīt līdz šim neatklāts potenciāls un nepavisam nav sarežģīti nosaukt iemeslus, kāpēc topošajiem projekta iedzīvotājiem nebūs jānožēlo tieši šādas lokācijas izvēle, plānojot savu ideālo pilsētas mājokli. “Zund City Garden” - tas nav stāsts par to, kā jau sablīvētā mikrorajonā “iespiest” kārtējo dzīvojamo māju. Tas ir stāsts par to, kā drosmīgu ideju rezultātā līdz šim nepopulāru apkaimi pārvērst par pieprasītu un mūsdienīgu vidi dzīvošanai, kas sniegtu iespēju izbaudīt pilsētas dzīves priekšrocības jaunā kvalitātē.

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

30. septembrī – lielākais “Atvērto durvju dienu maratons” jaunajos projektos

Sadarbības materiāls, 26.09.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rudens sezonai pamazām iezogoties gan sirdīs, gan prātos, ir īstais laiks pievērsties nopietnākiem plāniem, piemēram, noskatīt ilgi meklēto īpašumu, ko saukt par īstajām mājām. Jauno projektu tirgus šobrīd ir piesātināts ar piedāvājumiem un pietiekami aktīvs arī pircēju pusē, tāpēc lielākais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls “City24.lv” 30. septembrī piedāvā “Atvērto durvju dienu maratonu”, kur klātienē būs iespējams apskatīt vairāk nekā 20 jaunos projektus.

Iepazīsties ar dalībniekiem!

Dainas (Centrs), Merks Magnolijas (Centrs), Matīsa iela 29 (Centrs), Silvas Nami (Purvciems), Ošu 2 (Jūrmala), Kvartāls B91 2. kārta (Centrs), Ezerjugla (Jugla), Saliena Park Apartments (Piņķi), Mežciema mājas (Mežciems), Ludviķa iela 2 (Torņakalns), Ezera Solo (Mežaparks), Āpšu 4 (Torņakalns), Elijas Nami (Centrs), Mežaparka lofti (Mežaparks), Zeļļu iela 13 (Āgenskalns), Mārupes iela 6 (Āgenskalns), Lieplejas (Čiekurkalns), Amālijas iela 5A (Āgenskalns), Brīvības gatve 217 (Teika), Merks Viesturdārzs (Centrs), Jelgavas iela 65 (Torņakalns), Green Space (Piņķi), Raņķa dambis 31 (Āgenskalns).

Komentāri

Pievienot komentāru