Būve

Plāni par 76 tūkstošus vērtu atpūtas parku pagaidām nav īstenojušies

Dienas Bizness, 17.07.2014

Jaunākais izdevums

SIA Adventure Vision iecere būvēt Liepājā Beberliņu apkaimē aktīvās atpūtas parku aizkavējas, jo vēl aizvien nav saņemta atļauja no Valsts vides dienesta. Maijā uzņēmuma vadītājs Gatis Kalniņš reģionālajam laikrakstam Kursas Laiks solīja, ka jūlijā atvērtas būs vairums parka trašu.

Aizbraucot uz Beberliņiem, Kursas Laiks atklājis, ka divu mēnešu laikā būvniecība nav pavirzījusies uz priekšu. G.Kalniņš maijā apgalvoja, ka dažās trasēs cer sākt pelnīt jau jūnijā, jo plānotās investīcijas ir lielas – 76 500 eiro, bet lielākais trašu noslogojums ir vasaras mēnešos. Bija plānots, ka parkā būs arī sešas darba vietas.

Šobrīd viņš nav varējis pateikt, kad varēs uzsākt būvniecību.

Kā laikraksts uzzinājis Valsts vides dienestā, lēmumi tiek pieņemti Rīgā un atbildi vēl var nākties gaidīt mēnesi vai pat vairāk. «Mēs noteikti uzbūvēsim trošu parku, jo līgums ar Liepājas pašvaldību par zemes nomu noslēgts, tomēr šajā sezonā noteikti naudu nenopelnīsim,» atzīst G. Kalniņš.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Liepājā sāk veidot «no citiem atšķirīgo» piedzīvojumu parku

Dienas Bizness, 20.08.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No augusta sākuma Karostas Beberliņos SIA Adventure vision kopā ar sadarbības partneriem Liepājā būvē aktīvās atpūtas cienītājiem solīto piedzīvojumu parku, vēsta reģionālais medijs ReKurZeme.

Beberliņos vairākās augstākajās priedēs uzbūvētas koka platformas, kas kalpos kā pārejas vietas no viena atrakcijas posma uz otru. «Pie šī projekta strādājam jau no šī gada sākuma, taču reāli darbs, lai ideja piepildītos, sākās pagājušajā nedēļā. Darbi rit raiti uz priekšu,» pastāstījis uzņēmuma SIA Adventure vision pārstāvis Uģis Čakars.

«Liepājā gribējām izveidot īpašu parku, un tas noteikti atšķirsies no pārējiem Latvijā pieejamajiem līdzīgajiem parkiem. Esam tos izpētījuši krustu šķērsu, arī Lietuvā. Piedzīvojumu parku veidojam tādu, lai tas atšķirtos no citiem. Manuprāt, ļoti daudzas ekstrēmās takas ir savstarpēji ļoti līdzīgas,» skaidrojis uzņēmuma pārstāvis.

Komentāri

Pievienot komentāru