Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Darbu uzsācis ceļotājiem un atpūtniekiem veltīts portāls vietasatputai.lv, kurā iespējams uzzināt informāciju par atpūtas vietām Latvijā un pasaulē.

Portālā var uzzināt aktuālo informāciju par aktīvo atpūtu, klubiem, restorāniem, atpūtas parkiem, pirtīm, viesnīcām, kempingiem un viesu namiem Latvijā, informē vietnes pārstāvji. Savukārt pirts cienītājiem piedāvāta iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus par pirts lietām sertificētam pirtniekam.

Izstrādātāji norāda, ka projekta mērķis ir apvienot visas Latvijas atpūtas vietas vienā katalogā. Lai to panāktu kataloga tapšanā aicināts piedalīties ikviens atpūtas vietas īpašnieks, pievienojot savu atpūtas vietu katalogam. Informāciju par atpūtas vietām katalogā katru dienu papildina arī paši vietnes izstrādātāji. Tāpat plānots sadarboties gan ar pašvaldībām, gan arī ar tūrisma operatoriem.

Portāla tapšanā investēti vairāk nekā 3000 tūkstoši latu. Vietasatputai.lv pārstāvji arī norādīja, ka šobrīd (17. maijs) katalogā izvietota informācija par tuvu 400 atpūtas vietām. Tāpat pieaug arī atpūtas vietu īpašnieku atsaucība. Plānots izgatavot arī pakalpojuma mobilo ierīču versijas.

Komentāri

Pievienot komentāru