Produkcijas ražotāji Gita un Igors Amontovi pēc debijas ir apmierināti. Pagaidām abi grobiņnieki ir darba ņēmēji citos uzņēmumos, virtuļu vārīšana viņiem ir interesanta nodarbe nedēļas nogalē un blakus ienākums ģimenes budžetā, vēsta reģionālais laikraksts Kursas Laiks.
Iedrošinātāji un musinātāji uzsākt biznesu bija vīrs Igors un dēls Gints, neslēpj G. Amontova, viņa pati esot no tiem cilvēkiem, kas nemetas nezināmajā, kamēr nav pārliecības par drošu iznākumu. «Eju uz savu darbu ar prieku un patiku, un arī virtuļu vārīšana bez patikšanas nav iedomājama. Iekustēsimies, un viss aizies,» viņa secina pēc pirmajām izbraukuma tirdzniecības reizēm Ābolu ballē Kungu ielas radošajā kvartālā Liepājā un Parka svētkos Kazdangā.
«Nākotnē plānojam gatavot vēl dažas gardas lietiņas: Gita ir garšīgu lietu speciālists, viņai viss padodas, jo saprot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju,» dzīvesbiedres prasmes uzteic uzņēmējs. Viņa pienākumos ietilpst saimnieciskās, kā arī reklāmas un mārketinga lietas.
Jaunie uzņēmēji slavē Liepājas Pētertirgū nogaršotos virtuļus, kas gan atšķiroties no viņu produkcijas: «Mīklas sastāvs citādāks, turklāt mūsējie ir mazāki un ne tik taukaini, jo izmantojam dziļo fritēšanas eļļu. Pirms tam izprovējām arī Rīgā ražotos. Gan tos, kas ir garšīgi, bet vizuāli – nekādi, gan skaistos, bet ne visai garšīgos. Lai apvienotu labo garšu un smukumu, mums vēl jāpiestrādā.»