Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šī gada novembrī jaunajā A klases biznesa centrā “Origo One”, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības, tika atvērts Rail Baltica Baltijas valstu kopuzņēmuma RB Rail AS galvenais birojs.

Jaunajā birojā paredzētas darba vietas 191 kopuzņēmuma darbiniekam. RB Rail AS ir Rail Baltica projekta centrālais koordinators.

“Esam gandarīti, ka mūsu jaunais sadarbības partneris RB Rail AS ir augstu novērtējis gan “Origo One” stratēģiski ļoti izdevīgo atrašanās vietu, gan arī ēkas augstvērtīgās funkcionālās īpašības, veidojot videi un darbiniekiem draudzīgus un energoefektīvus risinājumus. Īpaša uzmanība projektā veltīta vides pieejamībai, tostarp cilvēkiem ar kustību, redzes, dzirdes traucējumiem, velosipēdistiem, kā arī cilvēkiem, kas pārvietojas ar sabiedrisko transportu, auto vai elektroauto. Esam pārliecināti, ka šī sadarbība dos lielisku iespēju mums kopīgi turpināt veidot Rīgas Dzelzceļa stacijas apkārtni par vienu no modernākajām un dinamiskākajām apkaimēm Rīgā,” komentē “Linstow Baltic” un t/c “Origo” komercdirektore Evija Majevska.

“Rail Baltica projekts turpina augt un attīstīties, un arī kopuzņēmuma komanda paplašinās, lai spētu nodrošināt efektīvu darbu izpildi šī nozīmīgā megaprojekta veiksmīgai īstenošanai Baltijas valstīs. Priecājamies gan par to, ka mūsu komandas jaunās biroja telpas atradīsies jaunās Rail Baltica Rīgas centrālās stacijas būvlaukuma tiešā tuvumā, gan par to, ka šī biroja ēka atbalsta videi draudzīgus un ilgtspējīgus risinājumus, kāds ir arī plānotais Rail Baltica dzelzceļš,” saka Vija Vītola, RB Rail AS Personāla vadības un administrācijas departamenta vadītāja.

Biznesa centrs „Origo One” atrodas stratēģiski nozīmīgā Rīgas pilsētas vietā, kur jau šobrīd tiešā tuvumā ir Rīgas dzelzceļa stacija, Rīgas Starptautiskā Autoosta, Vecrīga, tirdzniecības centri, viesnīcas, kā arī uzsāktas vērienīgas satiksmes infrastruktūras pārmaiņas, īstenojot Rail Baltica projektu.

Līdz ar RB Rail AS biroja atvēršanu “Origo One” ir iznomātas visas biroju telpas.

“Origo One” biznesa centrā A klases birojus ierīkojuši 8 uzņēmumi, tostarp RB Rail AS, “Enlabs Group”, digitālā satura studija “TheSoul Publishing”, “Narvesen & Caffeine”, “Hili Properties”, “Colliers International”, “LETA” un “TVNET grupa”, kopumā aizņemot 11 500 m² lielu platību.

Biznesa centrs “Origo One” 2021. gada pavasarī ieguva pasaulē vadošās ēku ilgtspējas novērtēšanas metodes BREEAM sertifikātu ar augstāko noslēdzošo vērtējumu starp biznesa centriem Latvijā.

“Origo” jaunbūve, tostarp “Origo One” biznesa centrs, 2021. gada martā ieguva 1. vietu konkursā “Latvijas Būvniecības Gada balva 2020” nominācijā “Jauna sabiedriskā ēka”.

Komentāri

Pievienot komentāru