Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizvadītais finanšu gads bijis viens no veiksmīgākajiem visā SIA "Riekstu kalns" darbības laikā, liecina "Lursoft" iesniegtais uzņēmuma gada pārskats.

SIA "Riekstu kalns" praktiskā darbība notiek Baldonē un no 2004.gada uzņēmums izveidojis 13 nogāzes ar kalnu slēpotāju pacēlājiem, distanču slēpošanas un kameršļūkšanas (ragaviņu) trasēm.

Iepriekšējā finanšu gadā SIA "Riekstu kalns" apgrozījums palielinājās par 5,98%, sasniedzot 1,17 miljonus eiro, savukārt tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 224,76 tūkstošus eiro.

Ņemot vērā ziemas garumu, uzņēmums skaidro, ka pievērš uzmanību slēpošanas centra ātrai atvēršanai, papildus iznomājot strāvas ģeneratorus, kas ļauj saražot vēl vairāk sniega laika vienībā, tādējādi atverot trases maksimāli īsā laika periodā.

Iesniegtajā gada pārskatā SIA "Riekstu kalns" vadība norādījusi, ka tuvākajos gados ir plānots atvērt 3 jaunas slēpošanas trases, kā arī pilnīgi jaunu, apjomīgu kameršļūkšanas trasi, kas būtu daudz drošāka apmeklētājiem un spētu uzņemt praktiski neierobežotu daudzumu brauktgribētāju. Paredzēts arī eksperimentēt, atverot dažas vasaras atrakcijas arī ziemā, kas palīdzētu SIA "Riekstu kalns" palielināt apgrozījumu un popularizēt vasaras izklaides.

Tiesa, 2019./2020.gada ziemas sezona uzņēmumam sākusies ne īpaši veiksmīgi neraksturīgi silto laika apstākļu dēļ. SIA "Riekstu kalns" pieņēmusi lēmumu un īsteno stratēģiju, lai minimizētu laika apstākļu ietekmi uz gada ienākumiem, līdz ar to veikti ieguldījumi vasaras atpūtas iespēju izveidošanā un attīstībā.

Tādējādi uzņēmums skaidro, ka ir cerības uz ienakumiem no vasaras atrakcijām.

SIA "Riekstu kalns" aizvadītajā finanšu gadā nodarbināja 40 darbiniekus.

Uzņēmuma dalībnieki ir Nils Aleksa (40%), Guntars Paškevičs (40%), Ervīns Kišuro (15%) un Arvīds Plinta (5%).

Uzņēmuma finanšu gads ilgst no 2018.gada 1.novembra līdz 2019.gada 31.oktobrim.

Komentāri

Pievienot komentāru