Ražošana

SIA Agroprojekts ierosināts tiesiskās aizsardzības process

Žanete Hāka, 15.12.2014

Jaunākais izdevums

Tiesiskās aizsardzības process ierosināts SIA Agroprojekts, liecina Lursoft dati.

Jāatzīmē, ka tikai pirms pusotra mēneša izbeigts šā gada 10.februārī ierosinātais uzņēmuma tiesiskās aizsardzības process. Jāpiebilst, ka aizvadītajā nedēļā uzņēmumam reģistrēts arī jauns nodrošinājums, kas aizliedz veikt reorganizāciju, pamatkapitāla samazināšanu, uzņēmuma veida maiņu, kā arī uzņēmuma vai tā daļu īpašnieku maiņu.

Izmaiņas arī veiktas Agroprojekts valdes locekļu vidū. Arhitektūras pakalpojumu sniedzēja valdi atstājis uzņēmuma līdzīpašnieks Juris Dziļums. Darbu uzņēmuma valdē turpina Alvils Puķe, Antra Staškeviča un Elita Dreimane, kas ieņem valdes priekšsēdētājas amatu.

Agroprojekts aizvadīto gadu noslēdzis ar zaudējumiem 318,348 tūkstošu eiro apmērā kas ir teju divas reizes lielāki nekā 2012. gadā. Uzņēmuma neto apgrozījums pērn kritās par 7,5% un sasniedza 303,952 tūkstošus eiro, norāda Lursoft rīcībā esošā informācija.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Mainītas Liepājas SEZ Erke amatpersonas un pamatkapitāls

Žanete Hāka, 09.10.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Reģistrētas izmaiņas Liepājas SEZ Erke pamatkapitālā, kā arī tā amatpersonu sastāvā, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma iesniegtajā gada pārskatā ir norādīts, ka tā pamatnodarbošanās veids ir masīvkoka mēbeļu ražošana un to realizācija. Uzņēmums jau šā gada septembrī piedzīvoja izmaiņas valdē, kad tai pievienojās Jānis Akerfelds, savukārt valdes priekšsēdētāja amatu atstājis Druvis Andersons, kas ir līdzīpašnieks tādiem uzņēmumiem kā SIA Agroprojekts un SIA Kanālmalas īpašumi.

No vakardienas uzņēmuma apmaksātais un reģistrētais pamatkapitāls ir 135,6 tūkstoši eiro. Aplūkojot uzņēmuma iesniegtos gada pārskatus, ir redzams, ka uzņēmums kopš 2012. gada darbojas ar zaudējumiem, aizvadītajā gadā tie bijuši 762,6 tūkstošu eiro apmērā, kas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir palielinājušies aptuveni septiņas reizes. Krities ir arī uzņēmuma novērtējums, ko izveidojis Lursoft sadarbībā ar Capitalia, 2013. gadā tas ir 113 tūkstoši eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzsākta biroju iznomāšana jaunajā biroju centrā Riverside Offices, informē projekta pārstāvis un koncepcijas izstrādātājs Starlex Real Estate.

Šobrīd biroja ēkā norit renovācijas darbi un pēc renovācijas ēka atbildīs B+ klases biroju ēkai. Ēku iespējams iznomāt gan pilnā tās apjomā, gan pa stāviem.

Māja ir postmodernisma arhitektūras paraugs, ko 1970.gadu beigās projektējis arhitekts Juris Skalbergs projektēšanas institūta «Agroprojekts» vajadzībām.

Pēc 1991.gada ēka tika privatizēta un turpmākos gados tika iznomāta dažādiem tā laika pirmajiem Latvijas uzņēmumiem, līdz ar to ēka uzskatāma kā viena no pirmajām klasiskajām biroja ēkām pēc neatkarības atgūšanas.

1994.gadā ēkas 1.stāvā tika atklāts pirmais autosalons «Honda» Latvijā un jau tā pirmajā darbības gadā tika pārdotas 67 automašīnas.

Komentāri

Pievienot komentāru