Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmums SIA SMARTcare Solutions saņēmis 71 tūkstoša eiro aizdevumu no AS Citadele banka, kas ļāvis uzņēmumam iekārtot telpas 600 kvadrātmetru plašā salonā, informē bankas pārstāve Baiba Ābelniece.

Uzņēmuma SIA SMARTcare Solutions vadītāja Vineta Sermola ir gandarīta, ka dažos gados, izmantojot franšīzes iespējas un bankas Citadele izsniegto kredītu, izdevies realizēt biznesa ideju un izveidot pakalpojumu kompleksu automašīnu saimniekiem. Smartservice izmantoto gudro tehnoloģiju pamatideja ir automašīnu dažādu virsmu mazu un vidēji lielu defektu novēršana un bojājumu remonts. Lai apgūtu īpašas iemaņas un sekmētu darba kvalitāti, Smartservice meistari izgājuši meistarklases pie kolēģiem Igaunijā un Lietuvā.

Smartservice piedāvāto pakalpojumu klāstā ir automašīnu pilna vizuālā apkope - gan kvalitātes standartiem atbilstoši tīrīšanas pakalpojumi, gan laikapstākļu vai mehānisku bojājumu radītu salona un virsbūves defektu novēršana. Smartservice piedāvā arī nano pārklājumu apstrādi jebkurai virsmai.

Smartservice salons atrodas Rīgā blakus tirdzniecības centram Domina Shopping. Vineta Sermola atzīst, ka vietas izvēle bijusi veiksmīga, un daļa jauni klienti iegriežas, vienkārši garām braucot. Aptuveni trešdaļu no jaunajiem klientiem uzņēmums piesaista, izmantojot sociālos tīklus.

«SIA SMARTcare Solutions vadītāja Vineta Sermola ir lielisks piem ērs, kā no algotas darbinieces izaugt par veiksmīgu uzņēmēju. Viņas ģimenes iesniegtais biznesa plāns pārliecinoši parādīja īstenojamās idejas izdošanos, jo labs piemērs bija jau esošais modelis Igaunijā, un vienlaicīgi uzrunāja arī inovatīvā pieeja tradicionālajiem automašīnu apkopes pakalpojumiem,» stāsta bankas Citadele klientu apkalpošanas centra Domina vadītāja Vita Slabkovska.

Komentāri

Pievienot komentāru