Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Palielinoties starptautisko kravu pārvadātāja Sonora pārdošanas apjomiem, banka Citadele palielinājusi uzņēmuma faktoringa līniju no 800 000 līdz 1,4 miljoniem eiro.

Faktoringa limita palielināšana nodrošinās uzņēmumu ar finanšu līdzekļiem ikdienas saimnieciskās darbības paplašināšanai, tostarp eksporta darījumiem.

“Covid-19 krīze ir atstājusi ietekmi arī uz loģistikas nozari. Kamēr pasažieru pārvadājumu sektors gandrīz pilnībā tika paralizēts, kravu pārvadājumos ir izteikti novērojamas pārvadājumu cenu izmaiņas un transporta vienību pieejamības samazinājums. Pārvadājumu izmaksas atsevišķos maršrutos ir augušas 3 - 4 reizes, tāpēc ir jāmeklē loģistikas risinājumi, lai izmaksas optimizētu. Kā nozares līderiem mūsu uzdevums šobrīd ir, izmantojot plašo pakalpojumu spektru un mūsu komandas zināšanas, piemeklēt katram klientam izdevīgāko pārvadājuma veidu – jāizpēta, vai klientam izdevīgāk būtu mainīt esošo transporta veidu, kombinēt vairākus veidus, organizēt kravu konsolidācijas vai meklēt citus risinājumus. Sonora priekšrocība ir plašs transportlīdzekļu piedāvājums, pateicoties kuram Sonora grupas uzņēmumi patlaban piedzīvo apgrozījuma kāpumu,” atklāj Sonora valdes priekšsēdētājs Jānis Mozga.

“Sonora ir uzņēmums ar lielu pieredzi nozarē, kas dod zināšanas prognozēt nākotnes procesus un gudri risināt konkrētā brīža izaicinājumus. Paredzot, ka pandēmija veicinās pakalpojumu cenu svārstību, uzņēmums jau preventīvi ieviesa jaunus loģistikas risinājumus. Uzņēmuma veiksmes atslēga ir jaunu risinājumu ieviešana un nepārtraukta attīstība, tādējādi veicinot konkurētspēju un izaugsmi,” saka Mārtiņš Bočkāns, Citadeles korporatīvo klientu apkalpošanas daļas vadītājs Latvijā.

Uzņēmums Sonora dibināts 2000. gadā, kā pamatdarbību sākotnēji nodrošinot kokvilnas izstrādājumu eksportu no Vidusāzijas uz Eiropu un Baltijas valstīm. Pieaugot pieprasījumam pēc transporta un loģistikas pakalpojumiem, uzņēmums kļuva par pilna servisa kravu pārvadājumu un loģistikas pakalpojumu sniedzēju.

Sonora nodrošina kravu un loģistikas pakalpojumu – autokravas, jūras kravas, lielgabarīta un nestandarta kravas, aviokravu pārvadājumus, muitas un noliktavas pakalpojumus.

Uzņēmuma apgrozījums 2019.gadā bija 15,733 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa bija 65 292 eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru