Tehnoloģijas

Startapu konkursam Rīgā iesniegti vairāk nekā 50 pieteikumi

Lelde Petrāne, 02.11.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Konkurss notiks konferences Silicon Valley Comes to the Baltics ietvaros.

6. novembrī sadarbībā ar TechHub Riga Academy – Latvijas startapu apvienošanas platformu – notiks startapu konkurss. No 50 iesniegtajiem pieteikumiem tiks izvēlēti desmit labākie. Piedalās ne tikai Baltijas valstis un kaimiņzemes Baltkrievija un Krievija, bet arī pārstāvji no daudz tālākiem reģioniem, tostarp no Ēģiptes.

Desmit līderi varēs iepazīstināt ar sevi un piedalīties foruma diskusiju ievaddaļā, kas notiks tajā pašā dienā. Pieci labākie uzņēmumi tiks sveikti uz lielās skatuves konferences pamatlaikā. Pēc tam pieredzējušie meistari noteiks konkursa uzvarētāju. Arī Rietumu Banka ir paredzējusi pasniegt savu neatkarīgo balvu fintech jomā.

Konference Silicon Valley Comes to the Baltics šogad 7. novembrī pirmo reizi notiks Rīgā. Tā ir veltīta jaunākajām tehnoloģiskajām izstrādnēm. Kopš 2012. gada konference katru gadu notika Viļņā.

Šā gada foruma galvenā tēma ir Money goes where talent grows (Nauda rodas tur, kur ir talanti). Tā rīkotāji ir pārliecināti, ka jauni augsto tehnoloģiju uzņēmumi veiksmīgi attīstās ne tikai slavenajā Silikona ielejā ASV, bet arī visā pasaulē un, protams, arī Baltijas valstīs, un investori ir gatavi ieguldīt naudu perspektīvās idejās un talantīgās komandās.

Komentāri

Pievienot komentāru