Tehnoloģijas

Startup uzņēmumu asociācija nav informēta par Ukrainas tehnoloģiju kompānijas vēlmi iegādāties Latvijas uzņēmumus

Lelde Petrāne, 15.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ukrainas tehnoloģiju kompānija plāno tērēt miljonus iegādes darījumiem Eiropā, tai skaitā Latvijā, vēsta ārvalstu mediji.

Lucky Labs, kas izstrādā programmatūru spēļu un azartspēļu nozarei, meklējot iespēju iegādāties kompānijas vērtībā no 20 līdz 30 miljoniem ASV dolāru. Meklējumi notiekot Lielbritānijā, Latvijā un Vācijā.

Lucky Labs vēlas iegādāties startup jeb jaunuzņēmumus.

Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas vadītāja Jekaterina Novicka biznesa portālam db.lv gan norādīja: «Nekas vairāk par šo rakstu asociācijai nav zināms un nekāds kontakts nav bijis. Tāpēc nevaram neko vairāk šobrīd komentēt.»

Lucky Labs dibināta 2006. gadā un tās galvenā mītnes vieta ir Kijevā. Kompānija nodarbina 500 cilvēkus. Tā izstrādājusi vairāk nekā 100 spēles un produktus tādām kompānijām kā Playson un AdWise.

Rustams Gilfanovs, Lucky Labs līdzdibinātājs, skaidro: «Mēs labprāt turpinātu izaugsmi starptautiskos tirgos, koncentrējoties uz Lielbritāniju, Vāciju un Latviju, kur mēs esam pamanījuši startup uzņēmumus, kas dara fantastiskas lietas.»

Lucky Labs gan pēdējos mēnešos saskārusies ar Ukrainas drošības dienesta pārbaudēm. Tā tiek apsūdzēta terorisma finansēšanā.

Komentāri

Pievienot komentāru