Auto

Tehniskajā apskatē Ogrē uzstādīts jauns transportlīdzekļu pacēlājs

Lelde Petrāne, 22.10.2014

Jaunākais izdevums

Tehniskajā apskatē Ogrē pabeigti oktobra sākumā uzsāktie remontdarbi un uzstādīts jauns transportlīdzekļu pacēlājs, liecina medijiem sniegtā informācija.

Līdz ar to apskate Ogrē atkal notiek kā ierasts – abās divās tehniskās apskates līnijās, šodien jaunajā stendā jau pārbaudīti pirmie spēkrati.

Ogrē, Austrumu ielā 14a apskati veic transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500 kilogramiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ogrē pagājušajā nedēļā notikušās vērienīgās pakaļdzīšanās laikā avarējušajam Valsts policijas (VP) motociklam nav bijusi spēkā esoša tehniskā apskate, tāpēc policijā ir sākta dienesta pārbaude.

VP preses pārstāve Simona Grāvīte sacīja, ka notikušais ir bezprecedenta gadījums, kas liecina, ka par Valsts policijas (VP) transportlīdzekļu atbilstību tehniskajām prasībām atbildīgā amatpersona šajā gadījumā rīkojusies neatbilstoši sev uzticētajiem pienākumiem un VP iekšējiem noteikumiem par dienesta transportlīdzekļu ekspluatāciju.

Konkrētajai amatpersonai bija jāpārliecinās, ka transportlīdzeklim, ko izsniedz policistam, ir atļauja piedalīties ceļu satiksmē. Noteikumi paredz, ka arī katram transportlīdzekļa vadītājam pirms transportlīdzekļa izmantošanas jāpārliecinās par tā tehnisko stāvokli, norādīja Grāvīte.

Par konstatēto pārkāpumu tiek veikta dienesta pārbaude.

Komentāri

Pievienot komentāru