Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Triecienizturīgais Cat S50 piedod nevērīgu attieksmi un atbrīvo no «ka tikai nenokrīt» fobijas

Telefonam nav ne vainas, tikai ar manu dzīvesveidu tas izšķīdīs dažās dienās» – aptuveni šādas atrunas neskaitāmas reizes nācies dzirdēt no paziņām, kuri joprojām lieto vecus pogu telefonus un kategoriski atsakās no viedajiem. Taču līdz ar Cat S50 nonākšanu pārdošanā gan skarbajiem vīriem mežos un būvlaukumos, gan ekstremālo sporta veidu piekritējiem ir iemesls pamēģināt kaut ko jaunu.

Tiem, kuri kaut reizi redzējuši Caterpillar traktorus, padzirdot Cat vārdu, būs skaidrs, ar ko ir darīšana. Un viņi nebūs kļūdījušies. Cat S50 var uzskatīt par mobilo telefonu pasaules visurgājēju, kas ne vien izskatās pēc robusta buldozera, bet patiešām ir apveltīts ar vidusmēra tālrunim netipiskām īpašībām. Tā ārējā čaula veidota no gumijas un metāla, turklāt uzkrītoši akcentējot nocietinātās vietas. Piemēram, visi četri stūri ir nošķelti un pārklāti ar gumiju, bet sānos atstātas labi saskatāmas skrūvju galvas, tādējādi signalizējot lietotājam, ka korpuss ir stingri pieskrūvēts. Tas patiešām ir cieši noslēgts un nav paredzēts atvēršanai, lai, piemēram, nomainītu akumulatoru.

Polsterējums ir tik demonstratīvs, ka vairāk atgādina drošības apvalku, kurā ievietots normāls tālrunis. Sajūtas pastiprina arī aizmugurējā vāka ieliekšanās uzspiežot, it kā zem tā būtu gaisa kabata, kā arī plastmasas ekrāns ierastā stikla vietā. Par elegantu vai izskatīgu šo ierīci varētu uzskatīt vien cilvēks ar ļoti neparastu gaumi. Turklāt tas ir milzīgs, nocietinātā rāmja dēļ daudz plašāks par 4,7 collu displeju un 1,2 centimetrus biezs. Tiesa, smaguma ziņā viss ir kārtībā – 185 grami tik lielam metāla gabalam nav daudz.

Visu rakstu Telefonu pasaules traktors lasiet 30. janvāra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru