Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Alisone Kirkbī (Allison Kirkby) ir ievēlēta par Tele2 AB grupas vadītāju, informē uzņēmuma pārstāvji.

Tele2 AB grupas līdzšinējais vadītājs Mats Granrīds (Mats Granryd) pievienojies GSMA (Starptautiskā mobilo operatoru asociācija), kļūstot par tās ģenerāldirektoru.

Alisone Kirkbī Tele2 AB grupas vadītājas amatu ieņems no šā gada 1. septembra, savukārt Mats Granrīds turpinās darboties Tele2 AB grupā līdz šā gada 31. decembrim, nodrošinot veiksmīgu vadības pārmaiņu procesu.

«Mats Granrīds ir informējis Tele2 AB grupas padomi par vēlmi atkāpties no vadītāja amata un uzņemties jaunu profesionālu izaicinājumu. Tā kā padome savlaicīgi plāno vadības pēctecību, Alisone Kirkbī jau bija izvēlēta kā nākamā Tele2 AB grupas vadītāja gadījumā, ja Mats Granrīds nolemtu atkāpties no amata,» saka Maiks Partons (Mike Parton), Tele2 AB Direktoru padomes priekšsēdētājs. «Alisonei ir veiksmīga karjera ātrās aprites patēriņa preču nozarē, kā arī viņa ir darbojusies mediju, mazumtirdzniecības un telekomunikācijas nozarēs. Tā kā Tele2 AB grupa turpinās koncentrēties uz peļņas izaugsmi nozīmīgākajos tirgos, Alisone ar uzņēmumu pārvaldības pieredzi ir piemērots kandidāts uz Tele2 AB vadītāja amatu.»

«Pēc pieciem būtisku pārmaiņu gadiem kā Tele2 AB vadītājam, man šķiet, ka ir īstais laiks jauniem profesionāiem izaicinājumiem. Tele2 ir spēcīgāks nekā jebkad agrāk, un ir vairāki sasniegumi, par kuriem esmu īpaši gandarīts, piemēram, mūsu spēju pastāvīgi sasniegt lielāku izaugsmi nekā mobilo sakaru nozarē kopumā un nodrošināt augstu akciju vērtību mūsu īpašniekiem,» saka Mats Granrīds.

GSMA pārstāv mobilo sakaru operatoru intereses visā pasaulē, apvienojot gandrīz 800 mobilo sakaru operatorus, kā arī vairāk nekā 250 uzņēmumus no plašākas mobilo sakaru nozares, ieskaitot ierīču ražotājus, programmatūras kompānijas, iekārtu nodrošinātājus un interneta pakalpojumu uzņēmumus, kā arī organizācijas, kas darbojas mobilo sakaru jomai pietuvinātās nozarēs.

Komentāri

Pievienot komentāru