Pakalpojumi

Triobet iegūst licenci un uzsāk darbu Latvijā

Dienas Bizness, 19.05.2016

Jaunākais izdevums

Latvijas iedzīvotājiem pieejams spēļu un izklaides portāls triobet.lv. Portāls pieejams lietotājiem visā Eiropā un ir pirmais starptautiskais interneta azartspēļu uzņēmums, kas ieguvis licenci Latvijā.

Triobet zīmols radīts 2001. gadā, kļūstot par pirmo spēļu un izklaides portālu Baltijā. Dibinātāju starpā bija visu trīs Baltijas valstu Futbola federācijas. Bet 2012. gadā par Triobet zīmola īpašnieku kļuva Zviedrijas Betsson AB, kas spēļu industrijā darbojas jau vairāk nekā 50 gadus un šobrīd ir viens no pasaules līderiem interneta azartspēļu industrijā.

«Mēs novērtējam Latvijas tirgus ievērojamo potenciālu un vēlamies Latvijā aktīvi attīstīties. Redzam, ka ar likumdošanas izmaiņām tirgus ir kļuvis sakārtots, caurspīdīgs un spēlētāju intereses tiek nopietni aizstāvētas,» komentē Triobet izpilddirektore Ilze Jansone.

Paralēli uzņēmējdarbībai, Triobet aktīvi atbalsta sportu un šobrīd sponsorē Liepājas basketbola klubu Liepāja/Triobet un ir titulsponsors Triobet Baltijas Basketbola Līgai.

Triobet ir Latvijā, Maltā un Igaunijā licencēts uzņēmums. Tā darbību Latvijā uzrauga Latvijas Republikas izložu un azartspēļu inspekcija.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

Jūrmalā slēgta nesen atvērtā daudzfunkcionāla sporta halle

LETA, 16.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jūrmalā slēgta vien augustā atvērtā daudzfunkcionāla sporta halle, noskaidroja aģentūra LETA.

Kā aģentūrai LETA norādīja Latvijas basketbola kluba Jūrmala/Fēnikss prezidents Jānis Drulle, halle slēgta tehnisku neskaidrību un nepilnību dēļ.

Nav runa par nesošajām konstrukcijām, jautājums ir par līdz galam nepadarītu darbu no strādnieku puses, teica Drulle.

Līdz ar to Jūrmala/Fēnikss komanda sestdien ieplānoto OlyBet Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta maču pret Jēkabpili aizvadīs Lapmežciemā, turklāt sagaidāms, ka turpat vienība pirmdien aizvadīs maču arī "Triobet" Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā pret Kazahstānas klubu Atirau Barsi.

Drulle gan pauda cerību, ka jaunajā hallē drīzumā varēs atgriezties. Esam tur spēlējuši divarpus mēnešus, bet problēmu līdz šim nav bijis. Uz mačiem sanāk daudz cilvēku, arī zāle ir kvalitatīva.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

Jahovičs kļuvis par jauno Latvijas čempiones VEF Rīga direktoru

LETA, 29.03.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc Latvijas čempionvienības basketbolā «VEF Rīga» direktores Lailas Spaliņas lēmuma atstāt šo amatu kluba valde par jauno direktoru apstiprinājusi profesionālās basketbola skolas «VEF Rīga» direktoru, bijušo valstvienības spēlētāju Gati Jahoviču.

«Pēc 11 gadiem «VEF Rīga» esmu nolēmusi atgriezties politikā,» pavēstījusi Laila Spaliņa, kura vienlaikus saglabās vietu kluba valdē un turpinās pārstāvēt «VEF Rīga» arī Latvijas Basketbola savienības padomē. G.Jahovičs direktora pienākumus sāks pildīt ar 1.aprīli.

Jaunais «VEF Rīga» direktors Gatis Jahovičs bija pirmais Latvijas valstsvienības spēlētājs, kurš savulaik pievienojās «VEF Rīga» sastāvam. Savā klubu karjerā divus metrus garais uzbrucējs lielākoties pārstāvējis vadošos Rīgas klubus - «VEF Rīga», «ASK Rīga», «Skonto». Trīs gadus Jahovičs pavadīja ārzemēs, spēlējot vienā no pazīstamākajiem Polijas klubiem Vloclavekas «Anwil». Karjeras noslēdzošajā sezonā Gatis spēlēja arī «Barons/LDz» un «Liepāja/Triobet». Visilgāko laiku Jahovičs aizvadīja tieši «VEF Rīga», šajā laikā trīs reizes kļūstot par Latvijas čempionu.

Komentāri

Pievienot komentāru