Finanses

Ukraiņu biznesa akselerators GrowthUP meklē Baltijas startapus

Žanete Hāka, 05.08.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmais ukraiņu biznesa akselerators, kas strādā ar agrīno stadiju tehnoloģiskajiem startapiem GrowthUP meklē partnerus arī Baltijas valstīs, informē akseleratora pārstāvji.

Kā paziņoja Telco Trends PR direktore Nataļja Vasiļjeva, GrowthUP nozarē strādā kopš 2005. gada un balstās uz pieredzi, kas tika iegūta, realizējot vairākus desmitus veiksmīgu projektu. Organizācija strādā ar agrīno stadiju projektiem. Galvenais akselerācijas programmas fokuss ir palīdzība startapiem, kas ir orientēti uz globālo tirgu, uzņēmējdarbības būvēšanu un attīstību, pirmo lietotāju piesaistīšanu un galveno hipotēžu pārbaudēm. Tādiem projektiem tika atvērti centri Berlīnē un Silīcija ielejā. 2013. gada rudenī līdz ar akseleratoru tika izveidots sējas investīciju fonds GrowthUP+.

Balstoties uz GrowthUP analītiķa Nikolaja Sokratova vārdiem, GrowthUP meklē partnerus Baltijas valstīs sekojošos virzienos: agrīno stadiju startapi dalībai akselerācijas programmā Eiropā un ASV, kā arī uzņēmumu pārstāvjus, proti, inovāciju nodaļas un departamentus, kas sadarbojas ar akseleratoriem un startapiem: GrowthUP portfelī ir projekti, kas varētu viņus ieinteresēt;

Tāpat uzņēmums meklē startapu līderus - GrowthUP darbojas Eiropā (SVOD, Startup Crash Test, akselerācijas programma) un organizācija ir gatava sadarboties ar lokāliem partneriem, tāpat tas gatavs sadarboties ar akseleratoru, inkubatoru un riska kapitāla fondu pārstāvjiem.

Komentāri

Pievienot komentāru