Pasaulē

UkrPlastic Group noslēdzis sadarbības memorandu ar DowChemical

Žanete Hāka, 10.06.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmumu grupas UkrPlastic Group valdes priekšsēdētāja Iriņa Mirošņika parakstījusi sadarbības memorandu ar starptautiskā ķīmiskās rūpniecības giganta, uzņēmuma DowChemical iepakojuma un speciālo plastiku virziena Eiropas reģionālo direktoru Grantu Fišeru, informē UkrPlastic Group.

Šis memorands paredz palielināt piegāžu apjomus no UkrPlastic Group, nodrošināt jaunāko tehnoloģiju ieviešanu šajā uzņēmumā, kā arī palielināt UkrPlastic Group tirgus daļu mīksto iepakojuma materiālu segmentā.

Pēc Granta Fišera teiktā, pasaules polimēru iepakojuma tirgus aug ātrāk nekā vispasaules kopprodukts, aptuveni par 4% gadā, tāpēc viņa pārstāvētais uzņēmums palielina ražošanas apjomus, investējot jaunu, augsti tehnoloģisku ražošanas jaudu radīšanā.

«Drīz tiks pabeigta rūpnīcas Sadara celtniecība un šī ražotne kļūs par pasaulē lielāko integrēto ķīmiskās rūpniecības uzņēmumu, kurš uzbūvēts vienā fāzē. Šī modernā ražotne nodrošinās lielu apjomu un labas kvalitātes piegādes mūsu klientiem. UkrPlastic Group ir viens no mūsu svarīgākajiem partneriem Austrumeiropā, tāpēc varam cerēt uz ļoti labiem rezultātiem,» akcentē G. Fišers.

Runājot par UkrPlastic Group tirgus daļas palielināšanu Eiropas tirgū, Irina Mirošņika augstu vērtē partnerību ar DowChemical un uzsver, ka šādas starpuzņēmumu attiecības pozitīvi ietekmē stratēģisko Ukrainas biznesa attīstību, kā arī visa Austrumeiropas reģiona attīstību.

Sadarbības memoranda pamatprincipu īstenošana sāksies jau tuvākajā laikā un pirmie rezultāti būs sasniegti 2015. gada noslēgumā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Kā top? Produktu iepakojums ražotnē Immer Digital

Laura Mazbērziņa, 08.02.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šajā piektdienā biznesa portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā iespēju ielūkoties Immer Digital ražotnē Ventspilī, kur tiek ražots dažādu produktu iepakojums.

Fotogrāfijas, kurās redzams ražošanas process, skatāmas raksta galerijā!

Immer Digital mātes uzņēmums Immer Group atrodas Ukrainā. Uzņēmumu grupā ietilpst trīs uzņēmumi - rūpnīca Kijevā Immer Ukrplastic, kas darbojas kopš 1927. gada, Immer Digital rūpnīca Ventspilī un Rīgas dizaina studija Immer Design Studio. Uzņēmumi nodarbojas ar dažādu tehnoloģiju fleksiblā iepakojuma ražošanu.

Uzņēmums Immer Digital dibināts 2015. gada decembrī. «Digitālās drukas priekšrocības ļauj operatīvi apstrādāt klientu pasūtījumus, kā arī par pieejamu cenu izpildīt neliela apjoma pasūtījumus mazajiem uzņēmumiem un mājražotājiem. Tāpat uzņēmums piedāvā koncepcijas un dizaina izstrādi, kā arī pirms drukas pakalpojumus. Iepakojums plaši var tik izmantots gan pārtikas, gan nepārtikas preču iepakošanai - tostarp svaigiem, saldētiem, cietiem, šķidriem, ķīmiskiem un citiem produktiem,» stāsta uzņēmuma valdes loceklis Mārtiņš Kreicbergs.

Komentāri

Pievienot komentāru