Jaunākais izdevums

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA YIT Celtniecība, šā gada sākumā ir uzsācis sestās ēkas būvniecību dzīvojamo namu kompleksā Biķerziedi Teikā, Biķernieku ielā 16A.

Projekta pēdējo ēku plānots nodot ekspluatācijā 2018.gada vasarā, bet dzīvošanai tā būs gatava rudenī.

Piecstāvu jaunbūvē iedzīvotājiem būs pieejami 90 vienu līdz četru istabu dzīvokļi 37–88 kvadrātmetru platībā ar pilnu iekšējo apdari un balkonu. Ēkā pirmajā stāvā iecerēts arī neliels tirdzniecības centrs.

Projekta attīstītāji informē, ka sestajā ēkā divu mēnešu laikā rezervēta jau trešdaļa dzīvokļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nododot ekspluatācijā sesto ēku dzīvojamo namu kompleksā Biķerziedi, nekustamo īpašumu attīstītājs SIA YIT Latvija pabeidzis visa projekta īstenošanu Teikā, Biķernieku ielā, informē uzņēmumā.

Uzsākot projekta būvniecību 2016. gadā, tika lēsts, ka tajā tiks ieguldīti 10 miljoni eiro. Šobrīd projekta īstenotājs kopējās investīcijas nenorāda.

«Pašlaik nekustamo īpašumu tirgū pieprasījums pēc dzīvokļiem šajā segmentā ir visaugstākais, un mēs nodrošinām atbilstošu piedāvājumu.Turklāt «Biķerziedi» atrodas Teikā, kur pieprasījums pēc dzīvokļiem ir ļoti liels, jo te ir attīstīta infrastruktūra un zaļa apkārtējā vide,» uzsver «YIT Latvija» valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Piecstāvu ēkā ir 90 vienas līdz četru istabu dzīvokļi, platībā no 37 līdz pat 88 kvadrātmetriem, katram no tiem ir balkons, un dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Vidējā dzīvokļu cena «Biķerziedos» ir 1650 eiro par kvadrātmetru, komentē «YIT Latvija».

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Plānots, ka daudzdzīvokļu kompleksa «Biķerziedi» sestā un noslēdzošā ēka tiks nodota ekspluatācijā 2018. gada nogalē un dzīvošanai tā būs pieejama 2019. gada sākumā. Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA «YIT Celtniecība» informē, ka sestajā mājā tiks izveidots arī tirdzniecības centrs.

Dzīvojamo namu komplekss «Biķerziedi» atrodas Teikā, Biķernieku ielā, sestajai mājai tiek svinēti spāru svētki.

Projektu noslēdzošajā piecstāvu ēkā kopumā būs 90 dzīvokļi - no vienas līdz četru istabu dzīvokļiem, platībā no 37 līdz 88 kvadrātmetriem, katram no tiem ir balkons, dzīvokļi tiek tirgoti ar pilnu iekšējo apdari.

«YIT Celtniecība» valdes priekšsēdētājs Andris Božē informē, ka jaunajā ēkā būs pieejams arī tirdzniecības centrs vietējiem iedzīvotājiem, kur, neizejot no kompleksa «Biķerziedi», varēs iegādāties visu sadzīvei nepieciešamo.

Sīkāku informāciju par to, kas nodrošinās tirdzniecību, gan viņš nesniedz. «Mēs esam pārdevuši tirdzniecības telpas jaunajam īpašniekam un tā komercdarbības plānus šobrīd nevaram komentēt,» viņš sacīja biznesa portālam db.lv.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pavasaris nekustamo īpašumu tirgū ir aktīvs un karsts periods, tāpēc vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sadarbībā projektu attīstītājiem un pārdevējiem piedāvā jauno projektu kampaņu Karstie piedāvājumi! Kampaņa norisināsies no 1. līdz 30 aprīlim. Tās laikā interesentiem būs iespēja iepazīt plašo jauno projektu klāstu, izstaigāt tos virtuāli vai klātienē, un atrast savu jauno mājokli.

Jauno projektu kampaņa Karstie piedāvājumi ir ilggadēja City24.lv tradīcija, kas katru reizi rada vislielāko potenciālo pircēju interesi. Kampaņa norisinās viena mēneša garumā divas reizes gadā – pavasarī un rudenī, kad nekustamo īpašumu tirgū valda pastiprināta aktivitāte.

Jauno projektu piedāvājumu iespējams apskatīt kampaņas mājaslapā. Tur pārskatāmā veidā iespējams apskatīt visu kampaņas dalībnieku piedāvāto. Jaunums – lielāko daļu jauno projektu pavasara "karsto piedāvājumu" kampaņas laikā varēs apskatīt ne vien fotogrāfijas, bet arī izstaigāt 360 grādu virtuālajās tūrēs, kas ne tikai ļauj pilnvērtīgi iepazīt jebkuru īpašumu, bet arī veicina lēmuma pieņemšanu par tā iegādi.

Komentāri

Pievienot komentāru