Tehnoloģijas

Vienu no pagājušajā nedēļā lielākajām ķīlām reģistrē Lietuvas elektronikas meitasuzņēmums

Gunta Kursiša, 14.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā Lietuvas elektronikas uzstādītāja un dažādu paneļu un metāla konstrukciju ražotāja Lietuvos Automatika AB meitas uzņēmums Latvijā SIA Lietuvos Automatika reģistrējis divas ķīlas, abas 2,56 miljonu latu apmērā, liecina Uzņēmumu reģistra statistika.

Komercķīlas reģistrētas a/s Reģionālā investīciju banka, un viena no komercķīlas devējām ir Lietuvas kompānija Lietuvos Automatika, bet šīs ķīlas parādniece ir Latvijā reģistrētā SIA Lietuvos Automatika. Otras ķīlas devēja ir Latvijā reģistrētā kompānija.

SIA Lietuvos Automatika Latvijā reģistrēta 2012. gada 12. decembrī, un tās juridiskā adrese ir Maskavas iela 222C-15. Uzņēmuma pamatkapitāls ir divi tūkstoši Ls. SIA Lietuvos Automatika valdē darbojas viens valdes loceklis – Ukrainas valstspiederīgais Andrijs Dubovojs (Andriy Dubovoy).

Mātes uzņēmuma – Lietuvos Automatika AB – vēsture ir aptuveni piecdesmit gadus ilga, un kompānija nodarbojas ar elektronikas un iekārtu instalāciju un pielāgošanu, kā arī ražo dažāda veida paneļus un metāla konstrukcijas, teikts uzņēmuma mājas lapā. Kompānijas galvenā mītne atrodas Viļņā, bet atzari bāzēti arī citās Lietuvas pilsētās – Kauņā, Jonavā, Klaipēdā, Šauļos -, kā arī ārpus Lietuvas – Minskā, Kaļiņingradā, Krakovā, Tallinā un Rīgā. Uzņēmuma kapitāls ir 700 tūkst. eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru