Citas ziņas

Wenden Baltika valdē reģistrē izmaiņas

Gunta Kursiša, 11.12.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu nozares uzņēmumā SIA Wenden Baltika notikušas izmaiņas amatpersonās, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma valdi atstāja līdzšinējā tās locekle Lina Mališausaite, bet viņas vietā stājās lietuviete Aušra Stankevičiene. Darbu valdē turpina valdes loceklis Algirds Jonas Vaitiekūns, kā arī valdes priekšsēdētājs Latvijas pilsonis Andžejs Neguliners.

SIA Wenden Baltika reģistrēta 1995. gadā. Tās īpašniece ir Dānijā reģistrēta kompānija Baltic Property trust secura a/s.

Pērn uzņēmums apgrozīja kopumā 480,5 tūkst. Ls, gadu noslēdzot ar 296,8 tūkst. Ls zaudējumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Gan Rimi, gan Maxima apdraudētos veikalus slēdz

Dienas Bizness, 06.12.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc tam, kad saņemta informācija par konstrukciju nestspējas apdraudējumu tirdzniecības centrā Sahara Lubānas ielā 117, Rīgā, Maxima nolēmusi savu veikalu šajā centrā slēgt līdz sīkākai lietas apstākļu noskaidrošanai. Tāpat rīkojies arī veikals Rimi, slēdzot tirdzniecības centru Deglava ielā 110, kurā arī radušās bažas par konstrukciju nestspēju.

Db.lv norādīja Maxima pārstāvis Jānis Beseris, kurš arī apstiprināja, ka no veikala cilvēki ir evakuēti. Viņa rīcībā šobrīd nav informācija, kā šajā situācijā rīkojušies citi tirdzniecības centra Sahara nomnieki.

Arī Rimi Db.lv informēja, ka slēdz savu veikalu Deglava ielā 110, kuru nomā no SIA Wenden Baltika, līdz tālākai apstākļu noskaidrošanai. Rimi pārstāve Kristīne Ciemīte - Kupre arī uzsvēra, ka līdz šim brīdim ne SIA Rimi Latvia, ne SIA Wenden Baltika nav saņēmuši nekādu informāciju no Rīgas Domes un būvvaldes.

Jau ziņots, ka pēc Rīgas pilsētas būvvaldes rīkotājām pārbaudēm sabiedriskas nozīmes ēkās, būvuzņēmuma SIA Re&Re objektos, Rīgas veikalos Maxima un Rimi/Supernetto divos konstatēts iespējams to konstrukciju nestspējas apdraudējums: Rimi veikalā, A. Deglava ielā 110, un Maxima veikalā Lubānas ielā 117, tirdzniecības centrā Sahara.

Komentāri

Pievienot komentāru