Jaunākais izdevums

Tevi varētu interesēt

Dalies ar šo rakstu

Pašmāju uzņēmums WMT Baltic investējis aptuveni 200 tūkstošus eiro divu jaunu produktu ražošanas attīstībā - 3D karšu izdevniecībā (3D Map Publisher) un profesionālu instrumentu sērijas izstrādē Tools.uzlex.eu darbam ar līmplēvēm, izmantojot pašu izstrādātas ražošanas iekārtas.

WMT Baltic savā inovāciju centrā izstrādājis tehnoloģiju un tepat Rīgā izgatavojis īpašas iekārtas, kas ļauj ražot plašu trīsdimensiju produktu klāstu tajā skaitā dažāda veida 3D kartes ar augstu atbilstību reālajam reljefam. Tehnoloģija nodrošina kvalitatīvu attēlu un apjoma kombinācijas precizitāti, kā arī mazu elementu detalizētu izpildi, ļaujot izgatavot 3D ģeogrāfiskās kartes, kas modelētas pēc satelīta datiem un attēlo teritorijas reljefu īpaši precīzi. Šobrīd uzņēmums var piedāvāt vairāk nekā 15 valstu 3D kartes, kuru maksimālais lielums var būt līdz 841x1189 mm (A0). Vakuuma formēšanas iekārtas spēj nodrošināt dažādu produktu izgatavošanu, piemēram: mācību materiālus, kalendārus, visa veida iepakojumus, korpusa elementus, magnētus un citus produktus pēc individuālā pieprasījuma, arī mazās tirāžās ar pilnkrāsu attēlu vai 3D formātā.

Šopavasar realizēts vēl viens nozīmīgs ražošanas projekts – izstrādāta un ražošanā laista oriģināla instrumentu sērija ar patentētu zīmolu Tools.uzlex.eu, kas paredzēta pašlīmējošo, polimēru materiālu apstrādei un izgatavošanai. Tā nozares speciālistiem ļauj nodrošināt pilnu tehnoloģijas ciklu produkta ražošanai dizainā, reklāmā un citās industrijās. Instrumentu sērijā ietilpst lineāli, griezēji, rullīši, rakeļi, naži un viss darba vietas organizēšanai. Patentētie produkti tiek pārdoti visā Eiropā un tiek atzīti arī pasaules mērogā – tos izmanto starptautiskās auto aplīmēšanas sacensībās.

WMT Baltic ir viens no lielākajiem pašmāju uzņēmumiem, kas darbojas vizuālā dizaina, interjera dizaina un reklāmas nozarē, kā arī ir polimēro, pašlīmējošo materiālu ražotājs un izstrādātājs.

Uzņēmums savus īstenotos projektus prezentējis starptautiskās izstādēs: Berlīnē, Helsinkos, Frankfurtē, Maskavā, Varšavā, Londonā, Amsterdamā, Minhenē, Stambulā un citās pilsētās. Produkcija tiek piedāvāta vairāk nekā 25 valstīs, tajā skaitā Jaunzēlandē, Ganā, Amerikā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Krievijā, Zviedrijā.

Uzņēmums WMT Baltic strādā no 1998.gada.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Kā top? 3D kartes

Ilze Žaime, 08.11.2019

Uzlex 3D karšu projektu vadītāja Ieva Paleja. Tālāk galerijā skatāms 3D karšu tapšanas process!

Foto: Ritvars Skuja/DIENAS BIZNESS

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

3D kartes, sākot ar magnētiņu pie ledusskapja līdz A0 formāta Alpu kalnu ainavai, kas precīzi līdz milimetram atbilst realitātei, ir pašmāju uzņēmuma veikums, kas iespējams, pateicoties «Uzlex» vakuumformēšanas tehnoloģijai un radošam komandas darbam.

Vizuālo tehnoloģiju centrs SIA «WMT Baltic» jau vairāk nekā divdesmit gadu garumā nodarbojas ar industriālās drukas, lāzergriešanas un citu tehnoloģiju izmantošanu, kā arī dažādu drukas materiālu, celtniecības plastikātu, instrumentu un citu ar reklāmu saistītu produktu izgatavošanu un tirdzniecību.

Viens no tiem ir produktu zīmols «Uzlex», kurā ietilpst profesionālo instrumentu ražošana darbam ar pašlīmējošām plēvēm, vakuumiekārtu un polimēru ražošana, kā arī gatavo produktu izstrāde izmantojot šo tehnoloģiju. Zīmols «Uzlex 3D Map Publisher» tika izstrādāts ar mērķi piešķirt formu apdrukātajiem materiāliem, padarot izstrādājumus, kas bieži kalpo kā reklāmas, suvenīri vai vides objekti, aizraujošākus.

Komentāri

Pievienot komentāru