Citas ziņas

Ziņas atsaukums – Remus elektro nav saistības ar maksātnespējīgo Remus

Gunta Kursiša, 22.08.2012

Jaunākais izdevums

2012. gada 15. augustā publicētā ziņā par energobūvmontāžas firmu Remus pieļauta neprecizitāte par SIA Remus saistību ar SIA Remus elektro. Saskaņā ar LR Uzņēmumu reģistra Komercreģistra datiem kopš šā gada 15. marta energobūvmontāžas SIA Remus neatrodas SIA Remus elektro dalībnieku sarakstā un tai nepieder kapitāla daļas SIA Remus elektro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Remus valdē iecelts Baltrums

Gunta Kursiša, 15.03.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Energobūvmontāžas SIA Remus valdē iecelts Ivars Baltrums, kas darbosies kā valdes loceklis ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi, liecina informācija laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Energobūvmontāžas SIA Remus atzīta par maksātnespējīgu, un šīs nedēļas sākumā sākts tās maksātnespējas process, par administratoru ieceļot Andri Rukmani, liecina informācija Lursoft.

Līdz ar to izbeigts arī uzņēmuma tiesiskās aizsardzības process.

Maksātnespējas reģistrā ieraksts par SIA Remus veikts 14. augustā, un uzņēmuma kreditori var pieteikties viena mēneša laikā.

SIA Remus, kas, vērtējot pēc 2010. gada apgrozījuma, ir 330. lielākais Latvijas uzņēmums, pērn cieta vairāk nekā četru miljonu Ls zaudējumus. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 883 tūkst. Ls, bet 2010. gadā – 11,5 milj. Ls, bet 2009. gadā – 13 milj. Ls, kas bija par 6% mazāk nekā 2008. gadā.

2010. gadā uzņēmuma zaudējumi bija 445 tūkst. Ls apmērā, savukārt 2009. gadu Remus noslēdza ar 22 tūkst. Ls peļņu.

Remus ir vairāki meitasuzņēmumi - SIA Remus elektro, SIA Remus nami, SIA Remus nekustamie īpašumi, kā arī Maskavā reģistrētais Rusrem.

Komentāri

Pievienot komentāru