Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada sākumā ekspluatācijā nodotā daudzfunkcionālā kompleksa "Z-Towers" piektajā un devītajā stāvā izīrēti 11 dzīvokļi, informē AS "Towers Construction Management" komercdirektors Andžejs Neguliners.

Projekta pārvaldnieks drīzumā gaida jaunas mēbeļu partijas piegādi, lai uzņemtu nākamos iemītniekus.

"Pēc tik ilga būvniecības procesa ēkā ir sākusi pulsēt dzīvība. Visus 11 dzīvokļus īrnieku ērtībai jau iepriekš labiekārtojām ar mēbelēm un visām nepieciešamajām virtuves un sadzīves iekārtām - ledusskapjiem, plīts virsmām, trauku mazgājamām mašīnām, veļasmašīnām ar žāvētājiem un citām. Protams, pastāv iespēja izvēlēties apartamentus arī ar "balto apdari" un iekārtot tos atbilstoši savai gaumei un vajadzībām," norāda A.Neguliners.

"Uzsākti arī biroju izbūves plānošanas darbi, lai jau drīzumā biroju tornī varētu iemitināties pirmie uzņēmumi un biroju platību nomnieki. Lai gan nekustamo īpašumu tirgus ir mazliet "iebuksējis" visā pasaulē un Rīga nav izņēmums, mēs katru dienu saņemam interesentu zvanus par pieejamām biroju platībām, kuras labprāt izrādīsim pēc ārkārtējās situācijas beigām," informē A.Neguliners.

Db.lv jau pērn novembrī rakstīja, ka daudzfunkcionālajā kompleksā Z-Towers dzīvokļi vairs netiks tirgoti, bet gan piedāvāti īrei. "Mums ir 200 dzīvokļi. Ne visus uzreiz izīrēsim, bet lēnām, pakāpeniski. Pirmos tirgū laidīsim tos dzīvokļus, kas jau izbūvēti un gatavi, piemēram, 9.stāvā mums demo dzīvokļi - tie arī būs pirmie, kas nonāks īres tirgū. Kad būsim aizpildījuši šos, ķersimies klāt tiem, kas augšējos stāvos, kas sākotnēji bija paredzēti pārdošanai," skaidroja A.Neguliners.

Komentāri

Pievienot komentāru