Foto

Zviedru futbola zvaigznei Ibrahimovičam gada laikā tā arī neizdodas pārdot savu grezno īpašumu

Lelde Petrāne, 08.07.2014

Jaunākais izdevums

Zviedrijas superzvaigznei Zlatanam Ibrahimovičam nav izdevies pārdot savu apjomīgo īpašumu Malmē, Zviedrijā, neraugoties uz vairāk nekā gadu ilgiem centieniem, vēsta thelocal.se. Iemesls varētu būt savrupmājas cena.

Ibrahimovičs piecu guļamistabu savrupmāju pārdošanā izlika pagājušā gada aprīlī, un, neskatoties uz mediju interesi, pircēju tā arī nav izdevies piesaistīt.

«Šāda apmēra darījums var ilgt gadu vai varbūt pat mazliet ilgāk,» komentējis īpašumu pārdevējs Stefans Kronholms. Mājas pārdošanas sludinājums joprojām atrodams Residence Fastighetsmäkleri tīmekļa vietnē, kur īpašums raksturots kā «lieliska 836 kvadrātmetrus plaša villa». Tomēr publiski mājas cena nav minēta un nekad nav atklāta kopš tās nonākšanas tirgū pagājušajā gadā.

Ibrahimovičs, kurš ir pasaulē dārgākais spēlētājs, šo īpašumu ieguva 2007. gadā par 30 miljoniem kronu (3,28 miljoniem eiro).

Autobiogrāfijā Jag är Zlatan Ibrahimovic (Es esmu Zlatans Ibrahimovičs), kuru spēlētājs uzrakstījis kopā ar zviedru žurnālistu, atrodama informācija arī par šo māju un tās iegādi.

«Viņi nedomāja par pārdošanu, ko darīt?» grāmatā rakstīts par bijušajiem īpašniekiem. «Varbūt mēs varētu izteikt piedāvājumu, kuram viņi nevar atteikt,» seko turpinājums.

Z. Ibrahimovičs tālāk atminējies, kā viņš kopā ar sievu gājis tikties ar mājas īpašniekiem šajā savrupmājā. «Mēs esam šeit, jo jūs dzīvojat mūsu mājā. Uztveriet to kā joku, ja vēlaties, bet es runāju nopietni. Es pirkšu šo māju,» viņš sacījis īpašniekam. Darījums noticis drīz vien - par 30 miljoniem kronu. Summa bijusi pietiekami augsta, lai iepriekšējie īpašnieki pamestu māju skrienot, norādījis futbolists.

836 kvadrātmetrus lielā ēka atrodas uz 1854 kvadrātmetrus liela zemes gabala. Tā būvēta 1912. gadā. Tiek lēsts, ka Ibrahimovičs vēl iztērējis krietnu naudas summu, māju renovējot.

Nekustamā īpašuma aģents, kura uzdevums tagad ir pārdot šo māju, pastāstījis, ka superzvaigznei neesot nodoma ciest zaudējumus, tagad atbrīvojoties no konkrētā īpašuma. Pārdošanas cena būšot augstāka nekā iegādes cena 2007. gadā, jo futbolists vēloties iegūt maksimāli lielāko summu.

Māja atrodas ekskluzīvā rajonā un ir netālu no pludmales.

Ibrahimovičs pats gan nepalikšot uz ielas, jo viņam pieder arī īpašumi Stokholmā, Ņujorkā, Maiami un Parīzē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zviedrijas superzvaigznei Zlatanam Ibrahimovičam beidzot izdevies pārdot savu apjomīgo īpašumu Malmē, Zviedrijā, vēsta thelocal.se. Pircējs ir NHL hokejists Karls Soderbergs, apstiprinājis Ibrahimoviča jurists.

Centieni notirgot šo īpašumu ilguši jau kopš 2013. gada aprīļa. Kā iemesls ilgajiem pircēja meklējumiem iepriekš tika minēta prasītā cena. Tomēr publiski mājas cena nav minēta un nekad nav atklāta kopš tās nonākšanas tirgū.

Ibrahimovičs šo īpašumu ieguva 2007. gadā par 30 miljoniem kronu (3,28 miljoniem eiro).

Autobiogrāfijā Jag är Zlatan Ibrahimovic (Es esmu Zlatans Ibrahimovičs), kuru spēlētājs uzrakstījis kopā ar zviedru žurnālistu, atrodama informācija arī par šo māju un tās iegādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Spotify dibinātāji Martins Lorentzons un Daniels Eks saņēmuši Starptautisko Gada zviedra balvu (zviedru valodā: Årets svensk i världen). Tā viņiem piešķirta par darbu, padarot mūziku pieejamu pasaulei, vēsta thelocal.se.

Balvas pasniegšanas pasākumu Stokholmas Grand Hotel apmeklējis Lorentzons. Viņam balvu pasniedza kroņprincese Viktorija.

«Es esmu slikts, ja runā par vairumu lietu, bet labs divās lietās. Man ir talants ieskatīties kristāla bumbā un prognozēt tendences un man ir talants atrast pareizos cilvēkus,» sacījis Lorentzons, to attiecinot uz savu kolēģi Eku.

Komentāri

Pievienot komentāru