Pārtika

FOTO: Parīzē notiek ikgadējā starptautiskā pārtikas izstāde SIAL Paris

Db.lv, 24.10.2018

Jaunākais izdevums

No šā gada 21.oktobra līdz 25.oktobrim Parīzē notiek ikgadējā starptautiskā pārtikas izstāde SIAL Paris.

Šajā gadā izstādē piedalās 7020 kompānijas no vairāk nekā 109 valstīm, kas prezentēs savus produktus mazumtirdzniecības un pakalpojumu jomas profesionāļiem.

Izstāde sadalīta 21 sektorā, kur var aplūkot visu, sākot no pārtikas produktiem līdz pat ražošanas iekārtām.

Galerijā augstāk iespējams ielūkoties izstādē!

Komentāri

Pievienot komentāru
Pārtika

FOTO: Parīzes pārtikas izstādē SIAL Paris prezentē Latvijas ražojumus

Laura Mazbērziņa, 29.10.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Francijas galvaspilsētā Parīzē oktobrī norisinājās ikgadējā starptautiskā pārtikas izstāde SIAL Paris. Tā pulcēja vairāk nekā 7000 uzņēmumus no 109 valstīm, tostarp 35 uzņēmumus no Latvijas. Tie tika pārstāvēti piecos Latvijas nacionālajos stendos: gourmet, maizes un saldumu, BIO, gaļas, piena.

«Mēs esam mēģinājuši attīstīt eksportu bez izstādēm, un tomēr, lai gan finansiāli tas ir pārdomājams ieguldījums - esam nonākuši pie atziņas, ka izstādes var nest reālāko rezultātu. Mēs SIAL Paris 2018 piedalījāmies pirmo reizi. Nav iespējams uzreiz noteikt izstādes doto pienesumu Taste Caps! eksportam. Pat, ja neizveidotos sadarbība ar kādu eksporta partneri, mēs dažu dienu laikā saņemam atsauksmes par mūsu produktiem no tik daudzām pasaules valstīm. Mēs dzirdam un redzam tirgus tendences. Latvijas pārtikas ražotāji izceļas ar produktu ļoti augsto kvalitāti un izteiksmīgo garšu, jo komentārus par to saņēmām ne mazums,» saka Ilze Garanča, SIA Taste Caps! īpašniece.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

The Beginnings kokosriekstu-ingvera cepumi ieguvuši Lielbritānijas apbalvojumu Great Taste Award

Db.lv, 07.11.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas uzkodu ražotāja «The Beginnings» produkts kokosriekstu-ingvera cepumi – ir ieguvis Lielbritānijas «Great Taste Award», kā arī atzīts par inovatīvu produktu pasaules lielākajā pārtikas inovāciju izstādē SIAL 2018 Paris, informē uzņēmuma pārstāvji.

«Great Taste Award» ir starptautiski pazīstamākajām balvām pārtikas produktu nozarē, kuru organizē « the Guild of Fine Foods» Lielbritānijā.

2018. gadā no marta līdz jūlijam vairāk nekā 500 «the Guild of Fine Foods» žūrijas locekļi sanāca kopā, lai 65 dienu laikā degustētu dažādus produktus. Lai nodrošinātu kvalitatīvu izvērtēšanas procesu, produktu degustēšana notika ar aizsietām acīm 3 līdz 4 cilvēku lielās komandās. Kopā žūrija degustēja vairāk nekā 12 000 dažādu produktu. Konkurence bija liela un tikai 37% no produktiem ieguva kādu no prestižajām balvām.

«The Beginnings» kokosriekstu-ingvera cepumi tika atzīti par inovatīvu produktu arī pasaules lielākajā pārtikas inovāciju izstādē SIAL 2018 Paris. SIAL izstāde notiek katru otro gadu un pulcē vairāk nekā 7000 pārtikas ražotājus no vairāk nekā 100 pasaules valstīm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Brokastu pārslu zīmols "Milzu!" atradis investoru, kāpina eksporta apjomus, apgrozījumu un turpina radīt nākotnes produktus.

Pēdējā gada laikā uzņēmums īstenojis vairākas inovatīvas ieceres, tostarp izveidojis jaunu zīmolu "Veggy Crush," ar kuru ražo gaļai alternatīvus produktus, piemēram, no teksturētiem pelēkajiem zirņiem gatavotus dārzeņu burgerus, pelmeņus u.c. "Jau kādu laiku vēlējāmies piedāvāt veselīgu alternatīvu ne tikai brokastu pārslu segmentā, bet arī gatavo maltīšu segmentā, lai aizņemti cilvēki, atnākot mājās, vienkāršā veidā varētu baudīt ērti pagatavojamu, siltu un veselīgu maltīti," stāsta uzņēmuma vadītājs Enno Ence.

Otrais MILZU! lielākais jaunums ir jaunās, graudaugus nesaturošās brokastu pārslas "Veggy Cereal", kas vēl pirms nonākšanas pārdošanā septembra sākumā jau baudīja nozares profesionāļu novērtējumu ārpus Latvijas. Uzņēmums iekļuvis inovāciju izlasē SIAL Innovation Selection Paris 2020, kas ir viena no pasaulē lielākajām pārtikas izstādēm. Šāda atzinība parāda "Milzu!" radītā produkta konkurētspēju, kas uzņēmumam ir ļoti nozīmīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru