Jaunākais izdevums

Starptautiskais papīra, iepakojuma un vizuālās komunikācijas produktu izplatītājs AS Antalis paziņojis par SIA Pakella, industriālā un pārtikas iepakojuma izplatītāja Baltijas valstīs, pilnīgu iegādi.

Šis darījums ir vēl viens no Antalis starptautiskās stratēģijas posmiem, kas seko Portugāles uzņēmuma 100 METROS un Itālijas uzņēmuma Tecnoprimaf iegādei šī gada sākumā.

Pēc darījuma noslēgšanas Antalis kļūst par 100% SIA Pakella kapitāldaļu īpašnieku.

"Šī iegāde ir izšķirīgs solis mūsu centienos stiprināt Antalis pozīcijas ne tikai Eiropā, bet arī globālajā iepakojuma tirgū," teica Antalis izpilddirektors Hervé Poncin. "Pakella izcilā pieredze industriālā un pārtikas iepakojuma jomā papildinās mūsu spējas apmierināt aizvien pieaugošās klientu vajadzības."

“Apvienojot spēkus un prasmes, nodrošināsim mūsu klientiem vēl plašāku produktu un pakalpojumu klāstu visaugstākajā servisa līmenī”, papildina AS Antalis un SIA Pakella valdes priekšsēdētājs Gints Veckalns.

SIA Pakella, kas dibināta 1996. gadā, ir kļuvusi par veiksmīgu uzņēmumu iepakojuma materiālu piegādes un iepakošanas iekārtu tirgū. Uzņēmuma 2023. gada apgrozījums sasniedza 15 miljonus eiro, nodrošinot pakalpojumus ar 60 darbinieku komandu un izplatot savus produktus caur trim centriem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

"Esam ļoti gandarīti par realizēto darījumu ar Antalis kā SIA Pakella stratēģisko investoru. Iekļaušanās tā plašajā biznesa sistēmā dos jaunu impulsu kompānijas tālākai inovatīvai attīstībai un darbinieku profesionālajai izaugsmei," piebilda SIA Pakella līdzšinējais valdes loceklis un līdzīpašnieks Jānis Mūrmanis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Baltijā operējošais nekutamo īpašumu investīciju un attīstīšanas uzņēmums Capital Mill ir noslēdzis vērienīgu darījumu, pārdodot investīciju uzņēmumam SIA Proks Capital industriālo īpašumu Rīgā, Granīta ielā.

Šis ir viens no 2023. gada vērtīgākajiem industriālo īpašumu investīciju darījumiem Latvijā.

Granīta ielas zemes gabals aptver 3.3 hektārus, un ēkas platība ir 10’567 kvadrātmetri. Īpašums ir pilnībā iznomāts papīra, iepakojumu un vizuālās komunikācijas produktu un risinājumu vairumtirgotājam AS Antalis, kas ir meitas uzņēmums Japānas uzņēmumu grupai Kokusai Pulp & Paper.

Capital Mill šo īpašumu 2017. gadā iegādājās ar mērķi attīstīt, veikt papildus noliktavu platību izbūvi un uzlabot ēkas kvalitāti. Līdz ar šī cikla noslēgšanu un saskaņā ar Capital Mill stratēģiju, īpašums tika pārdots.

Darījuma cena netiek atklāta. Pārdevēju darījumā pārstāvēja un darījumu vadīja nekustamo īpašumu aģentūra Kivi Real Estate. Juridisko atbalstu darījuma sagatavošanā un noslēgšanā pārdevējam sniedza advokātu birojs Cobalt. Darījums tika finansēts ar bankas Citadele atbalstu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

Portrets - Jorens Grauds, Latvijas Kredītņēmēju palīdzības programmas izpilddirektors

Armanda Vilciņa, 06.03.2024

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai gūtu panākumus biznesā, pirmkārt, ir jāiet un jādara, domā Jorens Grauds, SIA Latvijas Kredītņēmēju palīdzības programma izpilddirektors.

Daudzi tic veiksmei, taču es uzskatu, ka visa pamatā ir smags darbs, norāda J.Grauds, uzsverot, ka veicas tikai tiem, kas kaut ko dara. Ja cilvēks tic savām idejām un mērķtiecīgi strādā, lai tās īstenotu, agri vai vēlu viņš savus mērķus sasniegs un viņam paveiksies, taču veiksme nekad neatnāks pie tiem, kas sēdēs dīvānā un neko nedarīs, spriež uzņēmējs. Tāpat liela loma biznesa veiksmes stāstā ir arī apkārtējiem cilvēkiem. Ne velti saka - ja kompānijā ir trīs miljonāri un tu esi ceturtais, liela iespēja, ka arī tu kļūsi par miljonāru, tāpēc rūpīgi jāizvērtē cilvēki, ar kuriem kopā izvēlies doties nosprausto mērķu virzienā, teic J.Grauds.

Sapnis par superzvaigzni

Komentāri

Pievienot komentāru