Ražošana

Alūksniete radījusi peldkostīmu zīmolu Sara swim

Dienas Bizness, 09.01.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Alūksniete Eva Caune pirms gada sāka modelēt peldkostīmus Sara swim. Šos peldkostīmus var iegādāties ne tikai Latvijā, bet tie ceļo arī ārpus mūsu valsts robežām, vēsta reģionālais laikraksts Alūksnes Ziņas.

«Kad uzsāku ražot šos peldkostīmus, man bija grūti atrast peldkostīmu atbilstoši savām vēlmēm. Vai nu atradu Ķīnas ražojumus, kuros nebija ne kvalitātes, ne praktiskuma, vai arī omīšu peldkostīmus, kuri vienmēr bija milzīgi, neērti un neizcēla piedienīgi to, ko vēlējos izcelt sievietes ķermenī,» stāsta Eva. Viņai nepatika arī drūmi un bezpersoniski peldkostīmi. «Vēlējos atrast modernus, praktiskus un sievišķīgus peldkostīmus, kuri spētu pludmalē gādīgi piesegt un tajā pašā laikā izcelt sievietes daiļo augumu. Tā arī radās ideja pašai veidot peldkostīmus,» stāsta jauniete.

Pašai Evai viens no svarīgākajiem dzīves aspektiem ir attiecības ar Dievu. Nosaukums Sara swim tapis, iedvesmojoties no Bībeles personāža - Ābrahāma sievas Sāras. «Arī Bībelē minētā Sāra bija svēta un viņas vārda nozīme piešķīra viņai princeses un augsta ranga dāmas godājamību. Viņa ir tīra, cienījama un sievišķīga un tam par godu arī radies zīmols Sara swim. Zīmols koncentrējas uz augstu kvalitāti, komfortu un eleganci, sekojot līdzi jaunākajām modes tendencēm, apveltot katru peldkostīmu ar mīlestību un vieglumu, lai tā valkātājai nodrošinātu vislieliskākās brīvdienas pludmalē,» uzsver Eva.

Audumi peldkostīmiem tiek rūpīgi atlasīti Itālijā, lai būtu droši, ka tie kalpos ilgi un kvalitatīvi, savukārt šūšanas darbi notiek Latvijā. «Pati peldkostīmus nešuju, es tikai veidoju dizainu un skices, bet šūšana uzticēta profesionālām šuvējām,» stāsta Eva.

Plašāk lasiet jaunākajā laikrakstā Alūksnes Ziņas.

Komentāri

Pievienot komentāru