Jaunākais izdevums

Modes aksesuāru mazumtirgotājs SIA «Monsoon Accessorize Latvia» aizvadītajā finanšu gadā no 2017.gada 1.septembra līdz 2018.gada 31.augustam strādājis ar neto apgrozījumu 826 tūkstošu eiro apmērā, kas bija par 2,1% vairāk nekā iepriekšējā pārskata periodā, liecina uzņēmuma jaunākais gada pārskats.

Savukārt uzņēmuma peļņa pagājušajā pārskata gadā samazinājusies par 19,9%, salīdzinot ar 2016./2017. finanšu gadu, un bija 83 tūkstoši eiro.

SIA «Monsoon Accessorize Latvia» Latvijā izplata Lielbritānijas kompānijas «Monsoon Accessorize Ltd» modes aksesuārus, un uzņēmums plāno jaunajā finanšu gadā nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū un piesaistīt jaunus klientus.

Kompānija pārskata finanšu gadā nodarbināja vidēji 19 darbiniekus.

«Lursoft» izziņa liecina, ka uzņēmums dibināts 2008.gadā. Tā pamatkapitāls ir 2989 eiro, un tas pilnībā pieder Lielbritānijā reģistrētajai «Monsoon Holdings Ltd».

Iepriekšējā finanšu pārskata gadā no 2016.gada 1.septembra līdz 2017.gada 31.augustam SIA «Monsoon Accessorize Latvia» apgrozījums bija 809 tūkstoši eiro un uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 104 tūkstoši eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2017.gada 3.oktobrī uzsāktie paplašināšanas darbi t/c Alfa strauji tuvojas beigām un jau 5.septembrī tiks atklāta jaunā piebūve.

«Pēc divu gadu intensīvas būvniecības t/c Alfa ir gatava atgūt lielākā Latvijas tirdzniecības centra titulu. Tādēļ ar gandarījumu varu pavēstīt, ka jaunā Alfa durvis vērs jau šī gada 5. septembrī,» skaidro Linstow Center Management valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds. «Esam tiešām pateicīgi gan mūsu apmeklētājiem, gan nomniekiem un sadarbības partneriem par pacietību. Tomēr varu apgalvot – tas ir bijis tā vērts, jo tagad piedāvāsim ne tikai plašāko modes preču zīmolu klāstu vienuviet, bet spēsim nodrošināt mūsu apmeklētājiem arī plašu restorānu zonu, sporta zāli un arī unikālu bērnu izklaižu zonu.»

Jau ziņots, ka projekta kopējās investīcijas sasniedza 55 miljonus eiro un tā ietvaros tirdzniecības centrs paplašināts par 30 000 m2. Līdz ar to nomnieku skaits no pašreizējiem 170 tiks palielināts līdz 250. Šobrīd iznomātas 95% tirdzniecības platību.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

FOTO: Alfa kļūst par Latvijas lielāko tirdzniecības centru; darbi vēl nav galā

Monta Glumane, 05.09.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tirdzniecības centrs Alfa pēc divu gadu būvniecības darbiem ver jaunās piebūves durvis apmeklētājiem. Līdz ar paplašināšanas darbu noslēgumu Alfa atkal kļūst par Latvijas lielāko tirdzniecības centru, palielinot iznomājamo tirdzniecības platību līdz 71 000 m².

Projekta kopējās investīcijas veido 55 miljonus eiro. Šobrīd norisinās darbs arī pie esošā tirdzniecības centa interjera renovācijas plāna.

T/c Alfa paplašināšanas darbi tika uzsākti 2017. gada septembrī. To ietvaros uzbūvētas divas jaunas ēkas – daudzstāvu autostāvvieta un trīsstāvu tirdzniecības ēka, kā arī labiekārtota teritorija, iestādot 177 kokus un veidojot Brīvības ielai piegulošo autostāvvietu kā parku. Paplašināšanas ietvaros nomnieku skaits no iepriekšējiem 170 palielināts līdz 210. Savukārt jaunās autostāvvietas ēka un teritorijas labiekārtošana šobrīd apmeklētājiem ļauj nodrošināt autostāvvietas 1750 automašīnām, kā arī velonovietnes.

Komentāri

Pievienot komentāru