Citas ziņas

Advokātu biroju tīkls Eversheds paplašina darbību Tuvajos Austrumos

Elīna Pankovska, 27.05.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Starptautiskais advokātu biroju tīkls Eversheds ir paziņojis par apvienošanos ar Tuvo Austrumu advokātu biroju apvienību KSLG, kurā ietilpst Dhabaan & Partners, Sanad Law Grupa un Khasawneh & Associates advokātu biroji.

Šī apvienošanās ļaus Eversheds klientiem saņemt juridisko palīdzību birojos Abu Dabī, Ammānā, Bagdādē, Dohā, Dubajā un Rijādā, DB informēja ZAB Eversheds Bitāns pārstāve Laura Kuntsberga.

Eversheds sadarbojies ar KSLG jau vairākus gadus un šī ir stratēģiska tīkla paplašināšana Tuvajos Austrumos, kuras rezultātā biroju apvienība tiks pilnībā integrēta Eversheds LLP un tās nosaukums būs Eversheds KSLG.

Eversheds vadītājs Braiens Hjūzs norāda: «Tuvie Austrumi joprojām ir saistošs un dinamisks tirgus. Jau kādu laiku esam mēģinājuši izveidot reģiona mēroga piedāvājumu. KSLG labā reputācija un vietējās zināšanas sniegs būtisku pienesumu Eversheds pakalpojumu piedāvājumam šajā reģionā un radīs korporatīvo juridisko praksi Tuvajos Austrumos ar plašām izaugsmes iespējām.»

Eversheds un tā 50 birojos 30 valstīs strādā vairāk nekā 4,5 tūskt. juristi un biznesa konsultanti. Visi Eversheds pakalpojumi klientiem ir pieejami katrā no starptautiskā tīkla birojiem. Zvērinātu advokātu birojs Eversheds Bitāns ir pasaules vadošā advokātu biroju tīkla Eversheds International Limited pilntiesīgs biedrs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Aptauja: tikai 4% uzskata advokātus par godīgiem

Elīna Pankovska, 06.04.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Advokātu tēls sabiedrībā vairāk tiek vērtēts kā negatīvs. Tikai 16% respondentu norāda, ka tas ir pozitīvs, savukārt 36%, ka negatīvs, liecina OMD snapshot veiktā aptauja.

Vispopulārākais viedoklis par advokātiem, ka tie ir dārgi. Tā uzskata 73% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju. Vienlaikus 33% sabiedrības advokātus uzskata par savtīgiem, vienlaicīgi gan atzīstot, ka šādi speciālisti ir vajadzīgi. Tikai 5% advokātus vērtē kā uzticamus, bet 4% kā godīgus.

Būtiski, ka gandrīz vienādi negatīvs viedoklis par advokātiem ir tiem, kam ir sadarbības pieredze, gan tiem, kam nav. Tiem, kas nav saskārušies ar advokātiem personīgi, biežāk ir viedoklis, ka advokātu pakalpojumi ir dārgi. Tā domā 76% respondentu, kas nav izmantojuši pakalpojumus pretstatā 68 aptaujāto ar pieredzi.

Lielākā daļa jeb 64% respondentu norādījuši, ka nav izmantojuši advokātu pakalpojumus, biežāk tie bijuši lauku iedzīvotāji, kā arī respondentiem ar mazākiem ienākumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru