Tirdzniecība un pakalpojumi

Akvedukta apgrozījums palielinājies

Žanete Hāka, 23.04.2015

Jaunākais izdevums

SIA Akvedukts neto apgrozījums, pērn, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, pieauga par 12% līdz 15,3 miljoniem eiro, liecina Lursoft dati.

2014. gadu uzņēmums aizvadīja ar peļņu 912,178 tūkstošu eiro apmērā pēc nodokļu nomaksas. Lursoft pieejamie dati rāda, ka uzņēmums pērn nodrošināja 77 darbavietas.

Uzņēmuma vadība norāda, ka pērn izpildīti iepriekš izvirzītie pamatuzdevumi, kā arī uzņēmums ir veicis iepirkuma struktūras nostiprināšanau, kas nākotnē ļaus produktīvāk strādāt ar tiešajiem piegādātājiem.

Akvedukts vadība norāda, ka 2015. gadā uzņēmums plāno veikt darbības reorganizāciju Lietuvā, paplašināt klientiem piedāvāto produktu klāstu un turpināt attīstīt e-tirdzniecības sistēmu Baltijas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ieskatā valdības izstrādātie noteikumi energoefektivitātes paaugstināšanai uzņēmējdarbībā nesasniegs izvirzīto mērķi.

LRT ieskatā atbalsts piemērots, neievērojot vienlīdzības principus un izslēdzot no atbalsta saņēmēju loka vairākas nozares, tai skaitā tirdzniecības uzņēmumus, kas ir ievērojami energoresursu patērētāji un būtu iekļaujami pretendentu lokā uz atbalstu energoefektivitātes paaugstināšanai.

2022. gada septembrī Ministru kabinets pieņēma noteikumus atbalsta sniegšanai energoefektivitātes paaugstināšanai uzņēmējdarbībā, kur noteikts, ka atbalsta programmas mērķis ir veicināt ieguldījumus uzņēmējdarbības energoefektivitātes paaugstināšanā, atjaunojamo energoresursu tehnoloģiju attīstībā un energoresursu racionālā izmantošanā, samazinot negatīvo ietekmi uz vidi un klimata pārmaiņām, kā arī uzlabojot komersantu produktivitāti, konkurētspēju un eksportspēju un veicinot ilgtspējīgu un videi draudzīgu uzņēmējdarbības attīstību.

Komentāri

Pievienot komentāru