Tirdzniecība un pakalpojumi

Alfis kāpinājis apgrozījumu par 67,98%

Žanete Hāka, 18.06.2013

Jaunākais izdevums

Liebherr industriālās tehnikas realizētājs, rezerves daļu pārdevējs un servisa pakalpojumu sniedzēja SIA Alfis pērn apgrozījumu kāpinājis par 67,98%, sasniedzot 5,512 miljonus latu, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma vadība skaidro, ka ievērojamo apgrozījuma pieaugumu sekmējis ārvalstu tiešo investīciju pieaugums Latvijas ekonomikā, taču, neskatoties uz to, Latvijas ekonomika joprojām palikusi ļoti ievainojama.

SIA Alfis pārstāvji skaidro, ka celtniecības darbu apjoms nav būtiski pieaudzis un būvuzņēmumu maksātspēja pērn joprojām bijusi ļoti slikta.

Pagājušo gadu SIA Alfis pabeidzis ar 418,59 tūkstošu latu peļņu, kas ir par 6,55% lielāka nekā 2011.gadā.

Uzņēmums reģistrēts 1997.gadā un pieder Jurim Pūgulim un Agrim Šulcam.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

VUGD samaksājis visiem Zolitūdes traģēdijas glābšanas darbos piesaistītajiem uzņēmumiem

LETA, 21.05.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) apmaksājis visu piesaistīto uzņēmumu izdevumus, kas radušies, uzņēmumiem iesaistoties Zolitūdes traģēdijas seku likvidācijas darbos, apstiprināja VUGD Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inga Vetere.

Kopumā visiem uzņēmumiem samaksāti 101 713 eiro.

Valdība aprīļa izskaņā no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķīra 101 713 eiro Iekšlietu ministrijai (IeM) VUGD personā, lai kompensētu dažādu privāto uzņēmumu Zolitūdes traģēdijas seku likvidēšanas darbos radušos izdevumus.

Valdībā apstiprinātais rīkojuma projekts paredzēja 612 eiro samaksāt uzņēmumam SIA Alfis par tehnikas izmantošanu nogruvušo konstrukciju transportēšanai, bet 90 349 eiro pārskaitīt uzņēmumam SIA Arsava par tehnikas un cilvēkresursu izmantošanu nogruvušo konstrukciju pacelšanai un transportēšanai.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Papildināta ar foto - Finansējumu 6 miljonu eiro vērtībā saņēmis lielākais objekts Latvijas līzinga tirgū

Žanete Hāka, 22.08.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēgts līgums starp SIA UniCredit Leasing un SIA Arsava par jaudīgā mobilā celtņa – LIEBHERR LG1750, finansēšanu, informē UniCredit Leasing pārstāvji.

Celtņa tirgus vērtība ir 6,7 miljoni eiro un tas spēj pacelt 400 tonnas smagu kravu un veikt darbus 147 metru augstumā. Perspektīvā celtni iespējams nokomplektēt līdz 750 tonnām un veikt darbus līdz pat 192 metriem augstumā.

Jaunais celtnis ir jaunums Baltijā (strēles augstums ir 153 metri), un tas var pacelt 400 tonnu smagas kravas. Līdz šim Latvijā šāda veida celtņi bija domāti tikai 116 tonnu smagām kravām. Celtnis būs neatsverams palīgs būvniecībā, dabas katastrofu radīto seku likvidēšanā, kā arī citos gadījumos nestandarta, lielizmēra un ļoti smagu priekšmetu pacelšanai. Šāds celtnis būs nepieciešams tādos industriālajos objektos kā lidostā, ostās, vēja ģeneratoru parku izveidē, dzelzceļa struktūrās.

Komentāri

Pievienot komentāru