Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēdzies laivu un karogu mastu fabrikas Amberlat īpašnieka SIA Zīmes iepirkums par plastikāta ražotnes atjaunošanu, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Divos iepirkumos iegādāts ražošanas aprīkojums par gandrīz 200 tūkstošiem eiro. Iepirkumos uzvarējušas SIA Baltijas sporta un atrakciju parks un UAB Composite Lithuania.

SIA Zīmes valdes locekle, eksporta direktore Ilze Seržāne stāsta, ka uzņēmums iepriekš izsludinājis iepirkumu stiklšķiedras jeb plastikāta produktu ražotnes atjaunošanai.

«Šobrīd, sadarbībā ar Lauku atbalsta dienestu, uzņēmums uzsācis projekta Plastikāta ražotnes atjaunošana īstenošanu. Projekta ieviešanas gaitā paredzēts iegādāties jaunu un modernu tehniku ražošanas procesa optimizācijai, kā arī uzlabot ražotnes ēkas stāvokli. Tostarp, realizējot projektu, būs iespējams palielināt ražotnes kapacitāti, nodrošinot arī vairāk darba vietu iespēju,» viņa uzsver.

Uzņēmums šobrīd aktīvi attīstās, un regulāri veic jaunu produktu izstrādi, līdz ar to inovācijas nepieciešamas, piebilst I. Seržāne.

Komentāri

Pievienot komentāru