Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas dizaina zīmols an&angel laidis klajā jaunu stikla trauku kolekciju MOON un jaunu dizaina variāciju DECO JAZZ. Jaunā dizaina trauki, tāpat kā pārējās an&angel kolekcijas, ir tapuši kā roku darbs, tie ir veidoti no vairāku slāņu krāsota stikla un pārklāti ar nerūsējošā tērauda slāni, informē an&angel komunikāciju vadītājs Lauris Kļaviņš.

Jaunā dizaina trauki ir pieejami zilganzaļā vai dzintara tonī, ar pilnu spoguļveida pārklājumu vai ar rakstiem. Tie ir radīti, izmantojot inovatīvo an&angel tehnoloģiju, ar kuru tiek savienoti divi atšķirīgi materiāli: stikls un nerūsējošais tērauds, veidojot ultra-plānu augstas kvalitātes pārklājumu ar īpašo spoguļa efektu.

Ar jauno piedāvājumu an&angel papildina zīmola esošo produktu klāstu, kurā vispieprasītākā ir starptautiski godalgotā DECO kolekcija. Tās jaunā variācija JAZZ ir ieguvusi jaunu, rotaļīgāku formu. DECO JAZZ ir pieejama ierobežotā daudzumā. Savukārt MOON kolekcija izceļas ar jaunu, klasiskās līnijās ieturētu vairāku līmeņu dizainu, kas sasaucas ar mēness pavadoņa tumši mirdzošo dabu.

«Mūsu mērķis, piedāvājot šos jaunumus, ir apmierināt pašmāju dizaina cienītāju vēlmes, kā arī turpināt palielināt zīmola eksporta apjomus, kurus šogad esam iecerējuši kāpināt par 50%,» atklāj an&angel direktore Agnese Garā – Nīmane.

Komentāri

Pievienot komentāru